ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

MasterChef: Ο Μπόμπαινας επέστρεψε. Τα 10 πιο επικά tweets για να ταυτιστείς

Instagram.com/masterchegr

Οι επιστροφές παικτών στους πάγκους του μαγειρικού διαγωνισμού, οι οποίοι είχαν αποχωρήσει σε προηγούμενες δοκιμασίες λόγω των αδύναμων πιάτων τους, είναι γεγονός. Οι πρώην παίκτες, λοιπόν, φόρεσαν ξανά την ποδιά του MasterChef και επιδόθηκαν σε μαγειρικές μονομαχίες, ώστε να καταφέρουν να τη διατηρήσουν.

Ανάμεσα στους παίκτες που κατάφεραν να εξασφαλίσουν τη θέση τους στον διαγωνισμό, ήταν και ο Δημήτρης Ταϊρίδης. Ο πιο αμφιλεγόμενος και πολυσυζητημένος παίκτης του φετινού MasterChef, ύστερα από τη μαγερική μονομαχία του με τον Στέφανο Σαμανή, κατάφερε να κερδίσει τη λευκή ποδιά και να επιστρέψει στο σπίτι μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες. Και κάπως έτσι, ο φάκελος “Μπόμπαινας” ανοίγει πάλι.

Ο Μπόμπαινας κερδίζει τη λευκή ποδιά και επιστρέφει στον μαγειρικό διαγωνισμό

Το πιάτο που κέρδισε την εύνοια των κριτών, ήταν ένα Wagyu με σάλτσα από χουρμάδες, ζου από κρέας, πατάτα baby σε φύλλο δυόσμου. Ο Νίκος Μπέρκας και η Βασιλική Δροσάτου εξασφάλισαν, επίσης, την παραμονή τους στο MasterChef.

Το Twitter σχολιάζει την επιστροφή του Μπόμπαινα στο MasterChef. Ίσως και να ταυτιστείς

Το πιάτο του – γνωστού στον socialmediaκό κόσμο – Μπόμπαινα, λοιπόν, έλαβε υψηλότερη βαθμολογία από τους κριτές απ’ ότι το πιάτο του Στέφανου κι έτσι ο ίδιος συνεχίζει το μαγειρικό του ταξίδι στο MasteChef.

«Μπορεί οι τηλεθεατές να δυσανασχετήσουν. Ο Μπόμπαινας δεν ξεχνά. Έχει λογαριασμούς να κλείσει. Προς μεγάλη μου λύπη, όταν βγήκα έξω μπήκα στον πειρασμό να δω κάποιες δηλώσεις των συμπαικτών μου. Ανακάλυψα πως είμαι ένας τζογαδόρος και βάζω στοιχήματα. Ο κ. Βασίλης Μπόλλος τα είπε. Τον τιμούν όλα αυτά. Βασιλάκη, πόσα είναι τα χρήματα που έχεις βάλει στοίχημα; Τον βλέπετε; Δεν μιλάει», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ο ίδιος, με αφορμή τα όσα έμαθε για τον Βασίλη Μπόλλο.

Όπως ήταν φυσικό, το comeback του στο MasterChef δεν αναστάτωσε μόνο τους παίκτες του εξώστη, αλλά και τους χρήστες του Twitter, με κάποιες από τις ατάκες του να γίνονται viral.

Οι epic αντιδράσεις του Twitterικού κόσμου