ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

MasterChef: Τα ξεκαρδιστικά tweets με άρωμα Ιταλίας, κρύβουν και μία μεγάλη αλήθεια για τον νικητή

Instagram.com/masterchefgr

Με άρωμα Ιταλίας θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός του MasterChef, καθώς οι δύο φιναλίστ ταξίδεψαν με τους τρεις κριτές ως την Τοσκάνη και τα αυθεντικά χωριά της. Εκεί, ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος και η Καλλιόπη Μπεζαντέ, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά έναν από τους πιο διάσημους κρεοπώλες της Ιταλίας, να γευτούν τοπικές, ιταλικές γεύσεις και να επιδοθούν σε μία απαιτητική, μαγειρική μονομαχία.

Πιο συγκεκριμένα, οι φιναλίστ του Masterchef μαζί με τους κριτές, αποβιβάστηκαν για αρχή στο γραφικό χωριό Panzano και το κρεοπωλείο Antica Macelleria Cecchini. Η Καλλιόπη και ο Παναγιώτης γνωρίστηκαν με τον διεθνούς φήμης κρεοπώλη Dario Cecchini και στη συνέχεια γευμάτισαν στο μαγαζί του.

Ακολούθησε η πρώτη μαγειρική δοκιμασία που έλαβε χώρα στον ιστορικό χώρο του Αββαείου του Pasignano. Εκεί όπου βρίσκεται ένα από τα διασημότερα εστιατόρια της Ιταλίας, η Osteria di Pasignano. Οι κριτές ζήτησαν από τους φιναλίστ τη δημιουργία ενός menu, αποτελούμενο από τρία στάδια, το οποίο θα βασιζόταν σε τοπικά προϊόντα που παράγονται γύρω από το Μοναστήρι.

Το menu που ο κάθε διαγωνιζόμενος του MasterChef ετοίμασε μέσα σε χρονικό διάστημα 2 ωρών, έκρινε και βαθμολόγησε ο βραβευμένος με ένα αστέρι Michelin chef του εστιατορίου, Matteo Lorenzini.

Το Twitter σχολιάζει μοναδικά το μαγειρικό ταξίδι του MasterChef στην Τοσκάνη

Μία ανάσα πριν από τον μεγάλο τελικό, οι χρήστες του Twitter έπιασαν τα πληκτρολόγια και σχολίασαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο το επεισόδιο του MasterChef που σηματοδότησε την πρώτη φάση του μαγειρικού φινάλε. Highlight, ο σχολιασμός των τριών chef.

Το Twitter «κρίνει» την κριτική των τριών chef

Το Twitter δεν άφησε ασχολίαστη και την «εύνοια» των κριτών προς τον Πάνο, κάνοντας έτσι τις δικές του βλέψεις για τον νικητή του φετινού MasterChef.