ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

MasterChef: Όλοι υπέφεραν αλλά όλοι παρακολούθησαν τη δοκιμασία «τοίχου». Ακόμα και η Κατερίνα Λένη

Instagram.com/masterchefgr

Έναν χρόνο μας πήρε πάνω κάτω να συνέλθουμε από τις φωνές της Σπυριδούλας στη δοκιμασία «τοίχου» του MasterChef. Και πάνω που συνήλθαμε, ήρθε η φωνή της Μάρλεν να κάνει τα αυτιά μας και πάλι χάλια. Όχι μόνο της Μάρλεν δηλαδή αλλά και των υπολοίπων, γιατί μιλάμε για ένα επεισόδιο, επικοινωνιακού χάους. Το επεισόδιο με τη δοκιμασία του «τοίχου» στον φετινό κύκλο του μαγειρικού reality, προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 3 Ιουνίου.

Στη δοκιμασία οι διαγωνιζόμενες ομάδες του MasterChef χωρίστηκαν με έναν τοίχο και έπρεπε να συνεννοηθούν μεταξύ τους ώστε να καταφέρουν να βγάλουν τα πιάτα που συμφώνησαν. Το πλατό κατέκλυσαν οι φωνές των παικτών και η ένταση ήταν τόσο μεγάλη που κάποια στιγμή ο Γιώργος δεν άντεξε και χτύπησε δυνατά το χέρι του στον «τοίχο».

Η Μάρλεν φώναζε στους συμπαίκτες της στην άλλη πλευρά του τοίχου και μιλούσε στον Τζον δίπλα της με την ίδια ένταση. Και είμαι βέβαιη πώς αν όχι εμείς, τότε ο Τζον θα είχε κάποιο βόμβο στα αυτιά του όταν έληξαν όλα αυτά. Το επεισόδιο του MasterChef έληξε χωρίς αποχώρηση κι εμείς μείναμε με την αγωνία.

Η δοκιμασία θα οδηγήσει σε διπλή αποχώρηση κι αν πιστέψουμε τα spoiler τότε Μάρλεν και Διονύσης δεν θα καταφέρουν να βρεθούν στην τελική εξάδα του MasterChef.

Φυσικά, εκτός από την τηλεόραση μας όπου γινόταν ο «κακός χαμός» το ίδιο συνέβαινε και στο Twitter όπου οι τηλεθεατές σχολίαζαν το επεισόδιο. Οι φωνές, η ένταση, τα πιάτα αλλά και η καίρια βοήθεια που θα είχε δώσει στους συμπαίκτες του αν είχει πάρει την ποδιά ο υποψήφιος των audition που μαγείρευε με προβλήματα όρασης, όλα σχολιάστηκαν στο Twitter. Το συμπέρασμα ήταν ένα. Όλοι υπέφεραν, όμως όλοι το παρακολούθησαν το MasterChef και το βράδυ της Τετάρτης. Η τηλεθέαση άλλωστε το αποδεικνύει. Το MasterChef βρέθηκε στην κορυφή του πίνακα αν και με αισθητά μειωμένα ποσοστά σε σχέση με το παρελθόν. Σημείωσε τηλεθέαση 28.9% στο γενικό σύνολο και 36,4% στο δυναμικό κοινό.

Τα καλύτερα σχόλια από το Twitter

Η Κατερίνα Λένη για το επεισόδιο του MasterChef με τη δοκιμασία του «τοίχου» και τη Μαριάννα

Κι επειδή MasterChef χωρίς τον σχολιασμό της Κατερίνας Λένη που αν και αποχώρησε εξακολουθεί να το παρακολουθεί, δεν γίνεται, στη «Φωλιά των Κου Κου» την κάλεσαν να καταθέσει την άποψή της. Η Κατερίνα Λένη όσο βρισκόταν στο MasterChef συχνά πυκνά μιλώντας σε παίκτες που διαγωνίζονταν από τον εξώστη είχε δείξει ότι αν έφτανε ως τον «τόιχο» ίσως και να τον γκρέμιζε.

Η Κατερίνα Λένη σχολίασε ειρωνικά την επιλογή του Γιώργου να επιλέξει ως αρχηγό της αντίπαλης ομάδας την «φίλη του» Μάρλεν. Όσο για το επεισόδιο τα σχόλια της ήταν τα εξής: «Το επεισόδιο το βρήκα άθλιο. Όλες αυτές οι φωνές και όλο αυτό το bullying για το τίτποτα, για να μην μπορέσουν οι άλλοι να βγάλουν τη δοκιμασία, δεν χρειαζόταν κατά τη γνώμη μου», είπε η Κατερίνα Λένη. «Είναι ήδη πολύ δύσκολη η δοκιμασία από μόνη της, οπότε προσπαθείς όσο μπορεί να μη φωνάζεις και να βγάλεις το πιάτο» σημείωσε η Κατερίνα Λένη και πρόεβλεψε ότι θα κερδίσει η Μπλε ομάδα τελικά.

Η ίδια σχολίασε και τα λεγόμενα της Μαριάννας Πουλμέντη για εκείνη, η οποία είναι η τελευταία παίκτρια του MasterChef που έχει αποχωρήσει ως τώρα.

«Δε θέλω να αναφερθώ πάρα πολύ στην Κατερίνα. Για μένα από τη στιγμή που έφυγε από το παιχνίδι, υπήρχε ένα καλύτερο κλίμα στο σπίτι. Δε θέλω να πω πολλά. Για μένα ήταν μια δυσάρεστη παρουσία», είχε πει η Μαριάννα στη «Φωλιά των Κου Κου». Η Κατερίνα Λένη χαρακτήρισε τη δήλωσή της «συγκινητική» ειρωνικά.

«Όταν έχεις λερωμένη τη φωλιά σου καλά είναι να βγαίνεις και να κρατάς λίγο πιο χαμηλό προφίλ», συμπλήρωσε η Κατερίνα Λένη. Ναι, παραμένει η Κατερίνα που αγάπησες ή και όχι.