ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

MasterChef: Ο ξανθός Κοντιζάς, η «επιστροφή» του Ηλία και η χαμένη Μαρία

instagram.com/masterchefgr

Το Silver Award του MasterChef ολοκληρώθηκε και νικητής αναδείχθηκε ο Δημήτρης Μπέλλος. Αντίπαλός του στον τελικό ήταν η Μαρία Μπέη. Όταν αυτά τα δύο ονόματα μπαίνουν μαζί όλο και κάτι έχει να πει το Twitter.

Επειδή με ρωτάς, αλλιώς δεν θα το έλεγα, η Μαρία δεν είναι αυτό που λέμε η λατρεία τους η μεγάλη από το MasterChef.

Όταν έχασε η Μαρία το Silver Award του MasterChef

Τα tweets που καταδικάζουν τη συμπεριφορά της εν γένει μέσα στο παιχνίδι αλλά και πιο συγκεκριμένα όταν αποδέκτης είναι ο Δημήτρης είναι πολλά. Το πιο ενδεικτικό της κατάστασής της μετά την ήττα και τα 10.000 ευρώ που έκαναν φτερά ήταν αυτή:

Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας ο Δημήτρης τη ρωτούσε αν ήθελε βοήθεια και μάλιστα κάποια στιγμή προς το τέλος της πρότεινε να αλλάξουν παρασκευές και να πάρει τη δική της. Όπως μπορείς να καταλάβεις «χαλί να γίνει να τον πατήσει». Έβαλε και τα κλάματα. Πώς πήγα να το ξεχάσω; Βάλε τη μοναξιά, βάλε και τη δυσκολία της δοκιμασίας, λύγισε. Το Twitter είχε άλλη άποψη βέβαια και την εξέφρασε με τη βοήθεια της Χριστίνας Μαρκάτου.

Το στοίχημα

Οι τρεις κριτές: Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Σωτήρης Κοντιζάς και Πάνος Ιωαννίδης είχαν βάλει στοίχημα για τον νικητή της δοκιμασίας καθώς οι τρεις παίκτες που έφτασαν στον τελικό τους εκπροσωπούσαν. Ο Κουτσόπουλος και ο Ιωαννίδης θα ξυρίζονταν αν έχαναν και ο Κοντιζάς θα έβαφε τα μαλλιά του ξανθά.

Ο Δημήτρης Μπέλλος ανήκει στην ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου επομένως οι δύο χαμένοι είναι ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Σωτήρης Κοντιζάς. Το Twitter φρόντισε να μας δώσει ένα δείγμα από το νέο hair look του.

Η «επιστροφή» του Ηλία

Και κλάμα στο Twitter. Κοιτούσαν πόρτες και παράθυρα μην μπει από κάπου ο Ηλίας που έχει αποχωρήσει από το παιχνίδι αλλά πέρασε από τέσσερις δοκιμασίες «δεύτερες ευκαιρίες» για να μπει ξανά. Μπορεί να μην τα κατάφερε τότε αλλά στο Twitter τον μνημόνευσαν.