ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Mastechef 4: H Σπυριδούλα επέστρεψε σε ρόλο guest κριτή και το Twitter πήρε φωτιά

Instagram.com/masterchefgr

Δευτέρα του Πάσχα προβλήθηκε ένα ακόμα επεισόδιο του MasterChef. Το ριάλιτι μαγειρικής του Star περιελάμβανε μια ψηφοφορία γεμάτη ένταση, μια αναμέτρηση για αποχώρηση, αλλά και μία επιστροφή. Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη από το MasterChef 3 βρέθηκε ξανά στο πλατό. Και μάλιστα σε ρόλο guest chef.

Η Σπυριδούλα και ο Πάνος Τόγιας εργάζονται στο εστιατόριο «Ρους» Κύπρου και θέλησαν να βάλουν δύσκολα στους διαγωνιζόμενους του MasterChef. Η συνταγή που έπρεπε να αντιγράψουν ήταν: «Κουνέλι με χόρτα εποχής». Τα βασικά του υλικά ήταν βέβαια το κουνέλι, το εστραγκόν, το σπανάκι και τα αμπελόφυλλα.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν οι Γιώργος Λασκαρίδης και Κώστας Νταλιάνης. Αξίζει να σημειωθεί οτι η Ντέμη ήταν εκείνη που ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες της για να μαγειρέψει για την παραμονή της, αλλά την «έσωσε» η Μαρία χρησιμοποιώντας την κάρτα ασυλίας της.

Οι Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, μαζί με τον Πάνο και την Σπυριδούλα δοκίμασαν και αξιολόγησαν και τις προσπάθειες των δύο παικτών. Η Σπυριδούλα ήταν η γνωστή παλιά Σπυριδούλα του MasterChef, που σχεδόν κανείς δεν αγάπησε και που το Twitter πάντα αναζητά. Με αυστηρότητα είπε ότι κανένα από τα δύο πιάτα των παικτών δεν θα σέρβιρε στο εστατόριο. Ο Πάνος επικεντρώθηκε στα θετικά των πιάτων και οι τρεις κριτές ήταν οι πιο επιεικείς της βραδιάς.

Ο Γιώργος ήταν αυτός που τελικά αποχώρησε από το MasterChef, καθώς ο Κώστας τα πήγε καλύτερα στο πιάτο που ετοίμασε.

Αλλά στο Twitter το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα, πρωταγωνίστρια ήταν η Σπυριδούλα και όχι ο παίκτης που αποχώρησε. Πώς αλλιώς; Η Σπυριδούλα είχε έναν τρόπο πάντα να βάζει φωτιά στο Twitter άμα τη εμφανίσει της στο MasterChef.

Θα σου θυμίσω ότι πέρυσι η Σπυριδούλα κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό του παιχνιδιού κι έχασε από τον Μανώλη Σαρρή. Η ίδια ωστόσο αντιλαμβανόταν από το πρώτο λεπτό τον εαυτό της ως νικήτρια του MasterChef.

«Είμαι νικήτρια, δεν πήρα απλά τα λεφτά. Εκεί που ήθελα να φτάσω έφτασα, οπότε δεν υπάρχει κάτι άλλο να θέλω. Είμαι η Ελληνίδα MasterChef, είμαι αυτή που έφτασε στον τελικό, δεν πήρα απλά τα λεφτά, είναι η μοναδική διαφορά. Το έχω ζήσει από την πρώτη μέρα μέχρι την τελευταία πάρα πολύ, δεν θα άλλαζα τίποτα. Θα άλλαζα μόνο κάποιες στιγμές που είπα κάποια πράγματα πάνω στον αυθορμητισμό, τα οποία ήταν προσβλητικά για κάποια παιδιά. Ζήτησα συγγνώμη, τα έχουμε ξεκαθαρίσει μεταξύ μας», είχε πει μετά τον τελικό.

Η Σπυριδούλα επέστρεψε στο MasterChef και το Twitter είχε πολλά να πει