ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

MasterChef: Ο Σωτήρης Κοντιζάς εκδηλώθηκε. Το Twitter ξέρει πώς νιώθει ο σεφ για τον Μπόμπαινα

STAR

To MasterChef επέστρεψε στους δέκτες μας και την Πέμπτη, 17 Μαρτίου, για να παρακολουθήσουμε το διακύβευμα, μετά την Fusion δοκιμασία της Τετάρτης, με καλεσμένο κριτή τον Αντώνη Δρακουλαράκο. Μπλε και Κόκκινοι επέστρεψαν στο πλατό του MasterChef για να συζητήσουν τα πιάτα τους και να μάθουν τις βαθμολογίες τους από τους τρεις κριτές.

Μετά από μια δοκιμασία στην οποία οι ομάδες κλήθηκαν να «παντρέψουν» μαγειρικά διάφορες χώρες του κόσμου (Γαλλία, Ισπανία, Ταϊλάνδη, Ιαπωνία) με την Ελλάδα, αν και όλα έδειχναν ότι οι Μπλε δούλευαν πιο συγκεντρωμένα και συγκροτημένα, τα αποτελέσματα διέφεραν τελικά από αυτή την πρώτη εντύπωση.

Νικήτρια ομάδα αναδείχτηκε η Κόκκινη με 137 βαθμούς απέναντι στους 125 βαθμούς της Μπλε ομάδας, σε μια δοκιμασία με μέτριες αποδόσεις γενικώς, όπως είπαν και οι κριτές. Το σερί νικών της Κόκκινης έχει απογοητεύσει τους Μπλε, οι οποίοι προχωρούν σε μια ακόμα διαδικασία αποχώρησης. Αυτή τη φορά ο Δημήτρης Ταϊρίδης – αρχηγός των Μπλε – κλήθηκε να δείξει τον πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση. Αυτός ήταν ο Σταύρος, μετά και από προτροπή του ίδιου, αφού το πιάτο του συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία. Νικητής στην δοκιμασία Ασυλίας, αναδείχτηκε ο Νικήτας.

Το Twitter ξέρει πώς νιώθει ο Σωτήρης Κοντιζάς για τον Μπόμπαινα

Το θέμα όμως εν προκειμένω είναι άλλο, σύμφωνα με το Twitter. Συγκεκριμένα, οι πιστοί τηλεθεατές του MasterChef, παρατήρησαν τον συναισθηματικό κόσμο του Σωτήρη Κοντιζά να εκδηλώνεται στο πρόσωπό του, κάθε φορά που απευθυνόταν ή άκουγε τον Μπόμπαινα να μιλά.
Σύμφωνα με το Twitter, το ύφος που είχε ο Σωτήρης Κοντιζάς όταν ερχόταν σε διάλογο με τον αρχηγό της Μπλε ομάδας, είναι ενδεικτικό όσων νιώθει ο ίδιος, αλλά και οι τηλεθεατές του reality μαγειρικής. Ακολουθούν μερικά από τα tweets που ταυτίστηκαν με το πώς στάθηκε απέναντι στον Δημήτρη Ταϊρίδη, ο Σωτήρης Κοντιζάς. Σωτήρη, είσαι ένας από εμάς.