ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το «Καλό Μεσημεράκι» και ο Νίκος Μουτσινάς δίχασαν το Twitter. Μήπως είναι νωρίς για πλάκες;

Instagram,com/nikosmoutsinas

Ναι, υπάρχουν πολλοί που περίμεναν πώς και πώς την επάνοδο της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Είναι πολλοί εκείνοι που έχουν ανάγκη τη ψυχαγωγία αυτό το διάστημα. Και ο Νίκος Μουτσινάς ήρθε να τους προσφέρει λίγο γέλιο στην δύσκολη περίοδο της καραντίνας με την εκπομπή του.

Η εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι – Karantina Edition», που παρουσιάζει ο Νίκος Μουτσινάς, επέστρεψε μετά από έναν μήνα απουσίας, τη Δευτέρα του Πάσχα, 20 Απριλίου. Ο παρουσιαστής και οι συνεργάτες του, τήρησαν όπως ήταν φυσικό τις αποστάσεις ασφαλείας, ενώ εκ των συνθηκών δεν είχαν κοντά τους ζωντανό κοινό.

Οι αντιδράσεις στην επιστροφή του Νίκου Μουτσινά στον ΣΚΑΪ, με πρώτες εξ αποστάσεως καλεσμένες της εκπομπής τη Βίκυ Σταυροπούλου και την Καλομοίρα, ήταν ανάμεικτες. Όπως ίσως είναι και όλα τα συναισθήματά μας αυτό το διάστημα. Μία γελάμε και μία το γέλιο μας παγώνει στα χείλη, καθώς συλλογιζόμαστε την παγκόσμια πραγματικότητα.

Έτσι ενώ κάποιοι διασκέδασαν πραγματικά με αυτά που έβλεπαν στην μικρή οθόνη και ενθουσιάστηκαν με τα αστεία της Βίκυς Σταυροπούλου, το νάζι της Καλομοίρας, τα τραγούδια του Νίκου Μουτσινά και το κέφι της Βάνιας – Ματίνας Νικολάου, άλλοι τόσοι προβληματίστηκαν.

«Μήπως τώρα δεν χρειαζόμαστε την πλάκα με την καραντίνα και τον κορονοϊό;», ήταν η απορία που πλανιόταν στο Twitter. Μήπως όλα αυτά που μπορούσαν να απασχολούν την επικαιρότητα των ψυχαγωγικών εκπομπών μέχρι πριν την εποχή του κορονοϊού, πλέον δεν έχουν καμία αξία; Μήπως δεν γελάμε πια με τα ίδια πράγματα; Μήπως όλα έχουν αλλάξει. Οι απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα είναι αν το καλοσκεφτείς κατά βάση θετικές. Αλλά αυτό δεν σημαίνει πώς οι άνθρωποι έπαψαν να έχουν την ανάγκη να γελάσουν και να ψυχαγωγηθούν. Κι αν δεν στραφείς προς αυτούς που μέχρι τώρα σε έκαναν να γελάσεις, τότε σε ποιους να στραφείς.

Οι αρνητικές αντιδράσεις για το «Καλό Μεσημεράκι – Karantina Edition» στο Twitter

Τα θετικά σχόλια

Φυσικά άλλα τόσα ήταν και τα θετικά σχόλια για την επιστροφή του Νίκου Μουτσινά. Οι ατάκες που ξεχώρισαν, ο «κορονογιός» διά στόματος Καλομοίρας και όλα όσα διασκέδασε ο κόσμος εκφράστηκαν επίσης στο Twitter.

 

 

 

Οι νηφάλιες τοποθετήσεις

Ίσως πάντως το πιο νηφάλιο πράγμα μπορούσε να πεις κανείς για την επιστροφή του Νίκου Μουτσινά και του «Καλό Μεσημεράκι» στον Σκάι, να είναι αυτό που εκφράζεται παρακάτω. Αυτό που αφορά την προσπάθεια για ψυχαγωγία, μια τόσο δύσκολη περίοδο. Ο Νίκος Μουτσινάς προσπαθεί. Και την προσπάθεια δεν μπορεί να την αμφισβητήσει κανείς.