ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ο Νίκος Μουτσινάς επιστρέφει στην τηλεόραση με το «Καλό Μεσημεράκι – Karantina Edition»

Instagram.com/nikosmoutsinas

Είναι επίσημο. Μετά από έναν μήνα απουσίας από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες, λόγω της έκτακτης κατάστασης της πανδημίας του κορονοϊού που βιώνουμε, ο Νίκος Μουτσινάς επιστρέφει στον ΣΚΑΪ. Το κανάλι μέχρι τώρα είχε επενδύσει αμιγώς στο ενημερωτικό του πρόγραμμα, ακολουθώντας τις επιταγές της εποχής της πανδημίας, αλλά πλέον έχει δώσει το πράσινο φως για την επιστροφή ψυχαγωγικών προγραμμάτων στο καθημερινό του πρόγραμμα. Το πρώτο trailer για την επιστροφή του Νίκου Μουτσινά προβάλλεται ήδη από τον ΣΚΑΪ.

Σε αυτό, ο Νίκος Μουτσινάς, που παραμένει σπίτι του και έχει πάρει ήδη κάποιες ενδιαφέρουσες πρωτοβουλίες ψυχαγωγίας, βρίσκεται πίσω από μία κλειστή μπαλκονόπορτα. Κοιτάζει την κάμερα και λέει συνεχώς, «Μένουμε σπίτι, αλλά επιστρέφουμε».

Δεν ακούγεται όμως και στο τέλος, σηκώνει ένα μικρό πίνακα που γράφει «Επιστρέφουμε!». Πρόκειται για μια νέα εκδοχή της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι». Συγκεκριμένα ο Νίκος Μουτσινάς επιστρέφει στο πόστο του μέσα από το «Καλό Μεσημεράκι – Karantina Edition». Η εκπομπή θα προβάλλεται αλλά ο Νίκος Μουτσινάς και οι συνεργάτες του θα ακολουθούν τα μέτρα προστασίας για την εξάπλωση του κορονοϊού.

Η εκπομπή θα είναι στον «αέρα» από τη Δευτέρα του Πάσχα, 20 Απριλίου. Η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά θα βγει στον αέρα με προσαρμοσμένη θεματολογία φυσικά αλλά με το κύριο βάρος στην ψυχαγωγία.

Ο Νίκος Μουτσινάς έχει αποδείξει τα τελευταία δύο χρόνια, αρχικά στο Open κι έπειτα στον ΣΚΑΪ ότι η συνταγή του «Καλό Μεσημεράκι» του πάει πολύ, πράγμα που αποδεικνύεται από τα κολακευτικά νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής του.

O Νίκος Μουτσινάς για τις τηλεοπτικές αποτυχίες του παρελθόντος

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή «Τετ Α Τετ» και τον Τάσο Τρύφωνος πάντως, ο παρουσιαστής δεν δίστασε να αναφερθεί σε τηλεοπτικά εγχειρήματα του παρελθόντος του που δεν είχαν ανάλογη επιτυχία. Ένα από αυτά ήταν το «Ξαναδέστε τους» που κόπηκε πρόωρα από τον Alpha. «Τη στιγμή που μας συμβαίνουν τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολο να μπορείς να έχεις μια ξεκάθαρη ματιά. Όταν το Ξαναδέστε τους δεν πήγαινε καλά, λέγαμε γιατί δεν πηγαίνει καλά το Ξαναδέστε τους αφού είναι μια συνταγή που την ξέρουμε και είμαστε και ΟΚ», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

«Πριν από ένα δίμηνο έπεσα πάνω σε ένα βιντεάκι της εκπομπής στο YouTube. Δε βλεπόταν! Εγώ αρχικά δε βλεπόμουν καθόλου. Είχα πάρει κάποια κιλά. Είχα αφήσει πάρα πολλά μούσια για κανένα λόγο και φορούσα και γυαλιά. Τώρα το συνειδητοποίησα, βλέποντας απέξω ότι όλη αυτή η εικόνα που είχα δεν ήταν να τη βάλεις μέσα στο σπίτι σου. Δεν σε ενδιέφερε», παραδέχτηκε ο παρουσιαστής.

Το σίγουρο είναι όμως, ότι στην δύσκολη περίοδο που ζούμε με τον αυστηρό περιορισμό της κυκλοφορίας μας λόγω της πανδημίας, η ψυχαγωγία είναι κάτι που αναζητούμε και μας ενδιαφέρει. Μένει να δούμε αν θα ανταποκριθεί το κοινό του ΣΚΑΪ εξίσου θερμά με την πριν τον κορονοϊό εποχή στην επιστροφή της ψυχαγωγίας στη μεσημβρινή ζώνη του.