CELEBRITIES

Ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε για την επιθυμία του να υιοθετήσει ένα παιδί

Instagram.com/nikosmoutsinas

Καλεσμένος στην εκπομπή «Τετ α τετ» με τον Τάσο Τρύφωνος που θα προβληθεί στο κυπριακό κανάλι ΡΙΚ, την ερχόμενη Δευτέρα 6 Απριλίου θα είναι ο Νίκος Μουτσινάς. Η εκπομπή “Happy Day” πρόβαλλε ένα απόσπασμα από τις δηλώσεις του Νίκου Μουτσινά στην εκπομπή, η οποία ως φαίνεται θα έχει εξομολογητική διάθεση.

«Έχω πάψει εδώ και πάρα πολλά χρόνια να ασχολούμαι με το τι λένε οι άλλοι για εμένα», είπε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ. Ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε για τον τρόπο που τον επηρέασε η απώλεια της μητέρας του από τη ζωή, καθώς όταν έφυγε ένιωσε τον κόσμο του να γκρεμίζεται.

Η απώλεια της μητέρα του και η μοναχικότητα που απολαμβάνει

«Όταν έφυγε η μάνα μου, έφυγε ένας βράχος. Η μάνα μου κρατούσε πολύ την απόσταση με τον πατέρα μου, μην τυχόν και τον αγαπήσω περισσότερο και τρέχουμε. Αυτό που λέμε ότι ένιωσα ο κόσμος έγινε χίλια κομμάτια, το έχω νιώσει», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο Νίκος Μουτσινάς απολαμβάνει να περνά χρόνο με τον εαυτό του, κάτι που όπως είπε δεν το είχε πάντα και το θεωρεί κατάκτησή του. «Είμαι πολύ δύσκολος άνθρωπος τελικά, ξινοτέτοιος. Δεν είναι εύκολο να μπει κάποιος στη ζωή μου», σημείωσε ο παρουσιαστής πριν αναφερθεί στο κεφάλαιο «έρωτας». Από την ατάκα του που πρόβαλλε το Happy Day θα καταλάβεις ότι σίγουρα ο Νίκος Μουτσινάς δεν αγαπά αυτό που ονομάζεται καψούρα. «Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να καταστραφώ, να γίνω λιώμα για να πω ότι ερωτεύτηκα. Όχι», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο Νίκος Μουτσινάς θέλει να γίνει πατέρας

Η οικογένεια είναι κάτι που υπάρχει έντονα στο μυαλό του. Μιλώντας για το ενδεχόμενο της υιοθεσίας, ο Νίκος Μουτσινάς δεν έκρυψε την επιθυμία του να αποκτήσει ένα παιδί. Μάλιστα έχει ήδη μπει στην αρχική διαδικασία της διερεύνησης του τρόπου απόκτησης ενός παιδιού μέσω υιοθεσίας. «Ψάχνω τον τρόπο από πού θα υιοθετήσω, πώς θα γίνει εννοώ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος είχε μιλήσει πέρσι στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» και την Ελεονώρα Μελέτη για την επιθυμία του να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια. «Την οικογένεια, όπως την έχουμε όλοι στο μυαλό μας, δεν είμαι σίγουρος ότι θα μπορέσω να την κάνω. Παιδί θέλω πάρα πολύ. Είχα περάσει μια φάση που πίστευα ότι έχω ορμόνες μέσα μου, ωορρηξία, είχα τρελαθεί έλεγα συνέχεια ότι θέλω να κάνω παιδί, είχα πάθει τρέλα. Τώρα δεν είμαι σε αυτή την τρέλα, αλλά θα ήθελα πολύ ένα παιδί. Προσπαθώ να δώσω χρόνο για να καταλάβω αν είναι μία πραγματική ανάγκη ή αν δεν είναι. Γιατί αν δεν είναι, είναι κρίμα να ξεσηκώσω ένα παιδάκι από το πουθενά. Θέλω να καταλάβω και κατά πόσο μπορώ να κάνω βόλτα τον εγωισμό. Το παιδί πρέπει να έρθει και να είναι για εμένα προτεραιότητα», είχε πει χαρακτηριστικά.

Το τηλεοπτικό «φαινόμενο Νίκος Μουτσινάς»

Ο Νίκος Μουτσινάς τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε μια πολύ όμορφη φάση της ζωής του. Έχει καταφέρει να δημιουργήσει το δικό του «τηλεοπτικό φαινόμενο» στη μεσημβρινή ζώνη, παρουσιάζοντας το one man show του αρχικά στην τηλεόραση του Open.

Στη συνέχεια ο Νίκος Μουτσινάς άλλαξε τηλεοπτική στέγη και το «Καλό Μεσημεράκι» του κέρδισε ολοένα και περισσότερο κοινό στον ΣΚΑΪ.

Όλα αυτά μέχρι να επιβληθούν τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας, για την προστασία από τον κορονοϊό. Το ψυχαγωγικό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ διακόπηκε και αντικαταστάθηκε με καθαρά ενημερωτικές εκπομπές, μέχρι νεοτέρας. Ως τότε, ο Νίκος Μουτσινάς απολαμβάνει τον χρόνο του στο σπίτι του και προσπαθεί να μας ψυχαγωγεί μέσω Instagram όσο #ΜένουμεΣπίτι. Η τελευταία πρωτοβουλία του ήταν το ότι συγκέντρωσε 28 διάσημους Έλληνες προκειμένου να τραγουδήσει μαζί τους το “Imagine” του John Lennon, εμπνευσμένος από το αντίστοιχο βίντεο της Gal Gadot.