ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η Ελεονώρα Μελέτη παρουσίασε τους νέους συνεργάτες της εκπομπής της

Η επιστροφή της Ελεονώρας Μελέτη στην πρωινή ζώνη αποδείχθηκε επεισοδιακή. Η εκπομπή «Ώρα για μελέτη» ξεκίνησε με την Ελεονώρα Μελέτη να αναλαμβάνει τον ρόλο της παρουσιάστριας μπροστά από τις κάμερες και τον Νίκο Μάνεση να έχει αναλάβει την επιμέλεια της εκπομπής της. Τρεις εβδομάδες μετά την πρεμιέρα ξεκίνησε να φαίνεται η δυσαρέσκεια της Ελεονώρας Μελέτη με την εκπομπή μέσα από κάποιες εξομολογήσεις της στα social media. Η ίδια τόνιζε ότι δεν έχει την ευθύνη της εκπομπής και τα «καμπανάκια» για ρήξη στη σχέση της με τον Νίκο Μάνεση άρχισαν να χτυπούν.

Ο Νίκος Μάνεσης αποχώρησε από την επιμέλεια της εκπομπής και οι δηλώσεις έδωσαν και πήραν. Το κλίμα που απέπνεαν μόνο αγαστής συνεργασίας δεν ήταν. Ακολούθησε και η παραίτηση της δημοσιογράφου της εκπομπής Τίνας Μιχαηλίδου που άφησε αιχμέες για κόκκινες γραμμές και όρια που καταπατήθηκαν από το Νίκο Μάνεση. Εκείνος απάντησε με δηλώσεις περί συκοφαντικής δυσφήμισης και η Ελεονώρα Μελέτη δήλωνε σοκαρισμένη που ο παρουσιαστής του «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» σημείωνε ότι εκείνος την έπεισε να κρατήσει στην εκπομπή «Ώρα για Μελέτη» την Τίνα Μιχαηλίδου. Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα, είμαστε στην πρωινή ζώνη του Alpha κι αυτές ήταν μόνο οι πρώτες αναταράξεις.

Την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020 η Ελεονώρα Μελέτη βγήκε στον «αέρα» του Alpha και παρουσίασε τους νέους συνεργάτες της. Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια υποδέχτηκε στο πάνελ τους γνωστούς δημοσιογράφους Βίκυ Χαντζή και Πέτρο Καρσιώτη. Μέχρι την προηγούμενη ημέρα, στο πλευρό της ήταν ο Νίκος Μισήρης και ο Τάσος Τεργιάκης εναλλάξ με τη Μίνα Βάρσου.

«Καλημέρα, καλώς σας βρήκα! Έχω πάρα πολύ όμορφη παρέα, κυριολεκτικά και όχι μόνο. Θα βάλουμε στη μέρα σας λίγο κόκκινο, γιατί είναι η επικαιρότητα βαριά, με ραγδαίες εξελίξεις και η Βίκυ Χαντζή είναι άνθρωπος που ξέρει και διαχειρίζεται πλέον τα πάντα. Πάθος πολύ μεγάλο έχει μέσα του και αυτός εδώ ο άνθρωπος που βλέπετε, ο Πέτρος Καρσιώτης», ανέφερε η Ελεονώρα Μελέτη στην έναρξη της εκπομπής της.

Οι τέσσερις νέες παραιτήσεις και τα «στρατόπεδα» στην εκπομπή «Ώρα για Μελέτη»

Την παραίτηση της Τίνας Μιχαηλίδου ακολούθησαν σύμφωνα με δημοσιεύματα του Ευτύχη Γρυφάκη και της Κάλλιας Καρτσάκη. Όπως επεσήμανε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» ο Γιάννης Πουλόπουλος, την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου σημειώθηκαν 4 ακόμα παραιτήσεις από την ομάδα της εκπομπής.

Συγκεκριμένα παραιτήθηκαν οι ο Τάσος Τεργιάκης, η αρχισυντάκτρια της εκπομπής, Ασπασία Κάρλου, ο Γιώργος Γρηγοριάδης και ο Νίκος Μισήρης. Η παραίτηση του Τάσου Τεργιάκη όπως σημείωσε ο Γιάννης Πουλόπουλος δεν έγινε δεκτή, ενώ οι υπόλοιποι θα απορροφηθούν είτε στο δελτίο ειδήσεων του Alpha είτε θα συνεχίζουν να συνεργάζονται με την εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση».

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν οι αποχωρήσεις από την εκπομπή, είναι απόρροια του κλίματος πόλωσης που έχει δημιουργηθεί στην εκπομπή ανάμεσα στις ομάδας της Ελεονώρας Μελέτη από τη μία και του Νίκου Μάνεση από την άλλη. Η ομάδα του «Ευτυχείτε», αναφέρθηκε και στις φήμες που θέλουν την εκπομπή «Ώρα για Μελέτη» να σταματά οριστικά την προβολή της.

«Νομίζω ότι είναι ένας ωραίος τρόπος να αποδομηθεί η εκπομπή, αν παραιτηθούν σιγά σιγά όλοι, να πουν από τον Alpha ότι δεν βγαίνει η εκπομπή», σχολίασε ο Γρηγόρης Γκουντάρας. Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί.