ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η Ασημίνα στέλνει εξώδικο στον Acun Ilicali και μιλά για «ομηρία». Η απάντησή του

Instagram.com/survivorgreece

Μπορεί να λέμε reality επιβίωσης το Survivor All Star που προβάλλεται στις οθόνες μας μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, αλλά σύμφωνα με την Ασημίνα Χατζηανδρέου που αποβλήθηκε από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, καθώς κρίθηκε ότι παραβίασε τους όρους του, όταν εντοπίστηκε από συμπαίκτη της με κινητό τηλέφωνο στη ζούγκλα, το πραγματικό reality επιβίωσης παίχτηκε μακριά από τις καλύβες και τις παραλίες «Μαχητών» και «Διασήμων».

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου έστειλε εξώδικο στον Acun Ilicali και την Acun Medya, κάνοντας λόγο για παράνομη κράτησή της μετά την αποβολή της από το Survivor All Star και χορήγηση ηρεμιστικών χαπιών από ανθρώπους της παραγωγής. Μη χειρότερα, είναι το μόνο σχόλιο που αυθόρμητα μου έρχεται στο μυαλό. Μία παραγωγή που φέρνει σε δύσκολη θέση τους παίκτες της αναρωτόμενη αν άλλοι παίκτες είναι φίλοι ή συντροφοί τους, φαίνεται να μεταχειρίζεται ανθρώπους ως props ενός ατέλειωτου στίβου τηλεοπτικής μάχης κι όχι ως συνεργάτες της τελικά.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα παραβίασαν τους κανόνες του Survivor All Star, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στο Συμβούλιο του Νησιού ο συμπαίκτης τους, Νίκος Μπάρτζης αλλά και όσα ανακοίνωσε μαζί με την αποβολή τους από το παιχνίδι ο Γιώργος Λιανός. Ωστόσο, οι δύο πρώην παίκτριες του reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, δεν αποχώρησαν αμέσως από τον Άγιο Δομίνικο, αλλά παρέμειναν σε ξενοδοχείο κοντά στα μέρη που γυρίζεται το Survivor.

Τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ μιλούσαν τότε για ένα ραντεβού μεταξύ τους και του Acun Ilicali προκειμένου να αποφασιστεί αν πρόκειται να επιστρέψουν στο reality. Το ραντεβού δεν έγινε ποτέ -σύμφωνα με τα σχετικά δημοσίευματα, ναυάγησε λόγω της τραγωδίας των σεισμών σε Τουρκία και Συρία– η Ασημίνα Χατζηανδρέου επέστρεψε μαινόμενη στην Ελλάδα κι ακολούθησε το εξώδικο προς την εταιρεία παραγωγής.

Το εξώδικο εξασφάλισε η εκπομπή Super Κατερίνα και σε αυτό η Ασημίνα Χατζηανδρέου αναφέρει ότι δεν έχει ακόμα το συμβόλαιο που είχε υπογράψει με την Acun Medya στα χέρια της, ενώ καταγγέλει τον εγκλεισμό της παρά τη θέλησή της, αλλά και τη χορήγηση ηρεμιστικών χαπιών για να αντιμετωπιστεί η άσχημη, ψυχολογική της κατάσταση, από άνθρωπο της παραγωγής.

«Παρά τα ανωτέρω, για λόγους απολύτως αγνώστους σε εμένα, ουδέποτε, μέχρι και σήμερα, ανέλαβα το πρωτότυπο υπογεγραμμένο, σε κάθε σελίδα έγγραφο της μεταξύ μας ισχύουσας συμφωνίας. Εξαιτίας του πραγματικού αυτού γεγονότος, δηλαδή της μη περιέλευσης εις χείρας μου, του μεταξύ μας υπογεγραμμένου συμφωνητικού, αδυνατώ να προχωρήσω σε ενέργειες, για να προστατεύσω τα νόμιμα δικαιώματα και συμφέροντά μου, τα οποία έχουν παραβιαστεί κατάφωρα εκ μέρους σας και έχουν άγει σε ιδιαιτέρως δυσμενή θέση, σε σημείο βλαπτικό πλέον και για την υγεία μου», ανέφερε στο εξώδικό της προς την παραγωγή του Survivor All Star, η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

«Επιπλέον, παρά το γεγονός ότι σας κατέθεσα την πραγματικότητα και όλα όσα συνέβησαν την επίδικη μέρα, η οποία αποτέλεσε την αιτία της απομάκρυνσής μου, ουδέποτε ακούστηκε ή δημοσιοποιήθηκε η δική μου πλευρά, παρά εξήχθησαν ψευδή συμπεράσματα και στρεβλώθηκε η αλήθεια, για λόγους απολύτως άγνωστους και επιβλαβείς για εμένα», τονίζει στη συνέχεια.

Η «ομηρία» και τα ηρεμιστικά του ανθρώπου της παραγωγής του Survivor All Star

«Μάλιστα, αφού ολοκλήρωσα την κατάθεσή μου σε υψηλόβαθμο στέλεχος της παραγωγής σας, εκείνη μου ανέφερε ότι όσα ανέφερα ήδη έχουν επιβεβαιωθεί από γηγενή, ο οποίος ενεπλάκη στην εν λόγω υπόθεση. Τι συνέβη στην πορεία και άλλαξε η αρχική αυτή στάση σας, μέχρι και σήμερα παραμένει άγνωστο», αναφέρει η Ασημίνα στο εξώδικό της προς την παραγωγή του Survivor All Star. Στη συνέχεια αναφέρεται στην κατάσταση «ομηρίας» που βίωσε.

«Περαιτέρω ως ιδιαιτέρως εξάρσιμο πρέπει να αναφερθεί το γεγονός ότι, μετά την απομάκρυνσή μου από το συμβούλιο της 29ης Ιανουαρίου 2023, έως και την επιστροφή μου στην Ελλάδα, στις 9/2/23 κατέστην όμηρός σας, ούσα έγκλειστη και περιορισμένη παρά τη θέλησή μου, σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, μαζί με έναν άρρενα υπάλληλό σας, ο οποίος παρακολουθούσε κάθε μου κίνηση και επέβλεπε τον περιορισμό μου. Ο συγκεκριμένος υπάλληλος δρώντας υπό τις εντολές σας μού απαγόρευε να κινούμαι ελεύθερα, και μόνον μετά από παρακλήσεις μου και την πάροδο τεσσάρων ημερών σε ένα δωμάτιο, μου επέτρεψα να βηματίζω στο διάδρομο του ξενοδοχείου, έξωθεν του δωματίου που παρέμενα υπό ομηρία.

Κατά τη διάρκεια του επώδυνου αυτού, για εμένα, δεκαημέρου παράνομης κράτησής μου, στελέχη της παραγωγής σας μού χορηγούσαν καθημερινώς 3 ηρεμιστικά χάπια, τα οποία τα χρειαζόμουν προκειμένου να είμαι σε θέση να κοιμηθώ, αφού λόγω της έκνομης, παρά τη θέλησή μου και αόριστης χρονικώς κατακράτησής μου, αδυνατούσα να ηρεμήσω από την ταραχή μου, η οποία είχε προκληθεί αποκλειστικώς εξαιτίας των δικών σας ενεργειών», ανέφερε, μεταξύ άλλων.

H συνήγορος της πρώην παίκτριας του Survivor All Star, Βάσια Καπερνάρου, μίλησε επίσης στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, αποκαλύπτοντας ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες γι’ αυτό το διάστημα του φερόμενου ως παράνομου εγκλεισμού της Ασημίνας Χατζηανδρέου.

«Ήταν 10 οι ημέρες της παράνομης κατακράτησής της. Μέχρι και την ημέρα που επέστρεψε παρέμενε κλεισμένη σε ένα δωμάτιο υπό την επίβλεψη ενός άνδρα υπαλλήλου, ο οποίος κοιμόταν και μέσα στο δωμάτιο. Το πρώτο τετραήμερο δεν την άφηναν ούτε να αλλάξει ρούχα, ήταν με τα ρούχα από το Survivor, δεν μπορούσε να κάνει ούτε μπάνιο, τίποτα. Δεν της επέτρεπαν να επικοινωνήσει με τα μέλη της οικογένειάς της», είπε χαρακτηριστικά.

Η Ασημίνα δεν είναι η πρώτη παίκτρια σε «κόντρα» με τον Acun Ilicali. Τα εξώδικα του Mr. Survivor

Στη θέση του μηνυτή έναντια σε πρώην παίκτη του Survivor έχει μπει στο παρελθόν και ο Acun Ilicali. Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του James Καφετζή το 2021, ο Τούρκος παραγωγός τού είχε στείλει εξώδικο με το οποίο αξίωνε 100 χιλιάδες ευρώ για την συμμετοχή του στο Just The 2 Of Us.

«Ο Acun μου έχει κάνει μία μήνυση ύψους 100.000 ευρώ. Είναι για τη συμμετοχή μου στο J2US. Θα δούμε τι θα γίνει, έχω μιλήσει με τους δικηγόρους μου και περιμένω κάποια εξέλιξη», είχε πει ο James Καφετζής. «Είχα υπογράψει με την Acun Media ότι για τρία χρόνια πρέπει να παίρνω την έγκρισή τους για ό,τι κάνω», είχε διευκρινίσει σε παλιότερη συνέντευξή του, ενώ εξηγούσε πώς είχε επέλθει η κρίση στη σχέση του με τον Acun Ilicali.

«Οι σχέσεις μας ήρθαν σε ρήξη, όταν αποχώρησα. Μας κάλεσε ο Acun στο σπίτι του ένα απόγευμα και μας είπε ότι θα κάτσουμε ακόμα 40 μέρες και θα πάρει ο καθένας από ένα μπόνους και ένα κομμάτι cheesecake. Εγώ εκείνο το βράδυ έπαθα σοκ, ήμουν από την αρχή, μετρούσα μέρες. Ήταν σαν να τελειώνω τον μαραθώνιο, να βλέπω το τέλος και ξαφνικά να μου λένε να τρέξω άλλα δέκα χιλιόμετρα, οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνω», είχε σημειώσει.

Tις φήμες που ήθελαν φέτος τον Acun Ilicali να έχει προχωρήσει σε εξώδικο κατά του Νίκου Κοκλώνη για τη συμμετοχή του Περικλή Κονδυλάτου στο Just The 2 Of Us, πάντως διέψευσε μέσω της εκπομπής Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Τον Ιανουάριο πάντως, ο Acun Ilicali απέστειλε εξώδικο στα τηλεοπτικά κανάλια για να προλάβει τη μετάδοση spoiler για το Survivor All Star.

Η απάντηση της Acun Medya

Τις επόμενες ώρες εστάλη σχετική ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής του Acun Ilicali σε σχέση με όσα αναφέρει στο εξώδικό της η πρώην παίκτρια του Survivor All Star, Ασημίνα Χατζηανδρέου.

«Οι ισχυρισμοί που δημοσιοποιήθηκαν σήμερα από πρώην διαγωνιζόμενη του SURVIVOR ALL STAR η οποία αποβλήθηκε κατόπιν παραβίασης των κανόνων είναι φαιδροί, αβάσιμοι και δυσφημιστικοί.
 
Η εν λόγω διαγωνιζόμενη ουδέποτε κρατήθηκε στην Δομινικανή Δημοκρατία χωρίς την θέλησή της και η Εταιρεία μας έχει ήδη απαντήσει επί όλων αυτών με εξώδικη επιστολή. 

 
Ως ACUN MEDYA, όντας παραγωγός του SURVIVOR επιτυχημένα για παραπάνω από 15 χρόνια σε πολλές χώρες, με το μέγιστο επίπεδο επαγγελματισμού, δεν θα ανεχθούμε ποτέ οποιαδήποτε τέτοια συμπεριφορά που σκοπό έχει να ζημιώσει την σκληρή δουλειά και την φήμη μας. 
 
Θα δείξουμε μηδενική ανοχή  σε αυτού του είδους τις αβάσιμες πράξεις και σε όσους τις αναπαράγουν και θα προβούμε σε όλες τις άμεσες νομικές ενέργειες», ανέφερε αναλυτικά η ανακοίνωση.