ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor: Καρολίνα, Μάριος και μια λεπτομέρεια που δεν πρόσεξε κανείς στο χθεσινό επεισόδιο

SKAI TV

Στη μυθοπλασία επενδύουν όλα τα κανάλια, στη μυθοπλασία επενδύει και ο ΣΚΑΪ. Και επιβίωση και σήριαλ. Αφού μπορούν οι άνθρωποι με το Survivor να συνδυάζουν και τα δύο; Να πούνε «όχι παιδιά, οι έρωτές σας έξω από εδώ»;

Στο τελευταίο επεισόδιο του σήριαλ Survivor είχαμε Μάριο Ιωαννίδη, είχαμε Καρολίνα Καλύβα, είχαμε και Ελευθερία Ελευθερίου να παρακολουθεί άλαλη.

Οι Κόκκινοι κέρδισαν στο αγώνισμα επικοινωνίας κι έτσι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν ηχογραφημένα μηνύματα από φίλους και συντρόφους. Ό,τι είχε ο καθένας. Αν είχε και τα δύο και τα δύο. Αν είχε ένα από τα δύο, ένα από τα δύο. Αν δεν είχε τίποτα η παραγωγή έκανε τα κουμάντα της.

Ο Γιώργος Λιανός είχε ενημερώσει τον Μάριο Πρίαμο ότι σε περίπτωση νίκης της ομάδας του, θα είχε μήνυμα από την Καρολίνα και ότι θα ήταν στη διακριτική του ευχέρεια αν θα το άκουγε.

Survivor: Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

«Θέλω να συμπληρώσω κάτι και να απευθυνθώ προσωπικά προς τον Μάριο. Μάριε, επειδή αρκετός κόσμος έχει στείλει μηνύματα από την Ελλάδα, είμαι υποχρεωμένος να σου πω κι αυτό είναι αυστηρά προσωπικό σου θέμα, ότι έχει σταλεί ένα μήνυμα από την Καρολίνα.

Αυτό είναι στην διακριτική σου ευχέρεια, αν θέλεις να το ακούσεις ή όχι», ανέφερε ο Γιώργος Λιανός δίνοντάς του χρόνο να το σκεφτεί.

Τι να σκεφτεί και ο Μάριος; Σήριαλ Survivor είναι αυτό οπότε το μήνυμα έπαιξε κανονικότατα κι ας καθόταν η Ελευθερία Ελευθερίου λίγο πιο πίσω σε στιλ «είδα τα μάτια σου κλαμένα καλή μου και πόνεσε η ψυχή μου».

Η λεπτομέρεια που κανείς δεν πρόσεξε

Η Καρολίνα εμφανίστηκε στην οθόνη με κάλτσα φουλ στην καρδιά και μήνυμα «Μ’ αγαπάς;». Πολλοί την είδαν (αν κρίνω από τα νούμερα τηλεθέασης), λίγοι ήταν αυτοί που πρόσεξαν μια λεπτομέρεια.

Η παραγωγή του Survivor δίπλα από το όνομά της, έγραφε: Φίλη; Σύντροφος; Κουβέντα δεν ακούσαμε ούτε για το φίλη, ούτε για το σύντροφος, ούτε για τα ερωτηματικά.

Ο Μάριος μετά την ακρόαση του μηνύματος ανέφερε: «Εντάξει την Καρολίνα την ξέρετε. Ευχαριστώ πάρα πολύ για το μήνυμα. Το σχολίασα και πριν.

Γενικότερα αυτό το σκηνικό με έχει φέρει σε πολύ δύσκολη, ψυχολογική κατάσταση γιατί δεν είναι εύκολο, όταν αναφέρονται προσωπικά σε ένα παιχνίδι.

Ο στόχος κι η σκέψη μου δεν ήταν αυτή. Είμαστε μεγάλοι άνθρωποι. Σίγουρα όταν θα βγούμε, θα μπορώ να εκφέρω κι εγώ λόγο. Από εδώ μέσα δεν μπορώ.

Έτσι, όταν έρθει η ώρα θα το κάνουμε. Ζητώ από την Καρολίνα κι από όλους να σεβαστούν το ότι είμαι εδώ και δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για πολλά θέματα. Όλα good».

Το μήνυμα της Καρολίνας

Και για να μην έχεις μισή την πληροφορία να σε ενημερώσω και για το μήνυμα της Καρολίνας. «Hey you passenger.

Xαίρομαι πάρα πολύ που σε βλέπω και βλέπω να λάμπεις. Συνέχισε έτσι με τη δυναμικότητά σου να κατακτάς τους στίβους μάχης και της επιβίωσής σου εκεί.

Είσαι survivor με όλη τη σημασία της λέξεως και φιλιά σε όλη την ομάδα. Σου στέλνω φως, φιλιά στη Μαριαλένα και στον Σάκη και ξέρεις εσύ θα τα πούμε έξω. Βέβαια, είναι πολύ μακρύς ο δρόμος, οπότε κράτα γερά. Φιλιά πολλά».

Φιλιά κι από ‘μενα παιδιά. Τα λέμε. Πάω να δω Σασμό. Μήνυμα για Αργυρώ από Αστέρη (φίλος; σύντροφος;). Όλα από τη ζωή βγαλμένα.