ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor: Πώς οι κάλτσες της Καρολίνας έκαναν το Twitter να ταχθεί υπέρ του Πρίαμου

Instagram.com/survivorgreece/

Μπορεί να έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας από τότε που το ειδύλλιο της Καρολίνας Καλύβα και του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη είχε αναστατώσει, τόσο τους παίκτες, όσο και όσους βρίσκονταν εκτός Άγιου Δομίνικου (και κυρίως τον Μπο και την Ελευθερία Ελευθερίου), όμως τίποτα δεν έχει ξεχαστεί.

Mε τον έναν ή τον άλλον τρόπο, αλλά και με κάθε ευκαιρία, το ερωτικό ειδύλλιο επανέρχεται στο προσκήνιο, όπως τότε που οι παίκτες της Κόκκινης Ομάδας κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας και η Καρολίνα ήταν ανάμεσα στα άτομα που έστειλαν μήνυμα στον παίκτη από την Κύπρο. Κάτι τέτοιο φαίνεται να επαναλαμβάνεται και στο επεισόδιο του Survivor της Τετάρτης, 22 Φεβρουαρίου, όπως βλέπουμε στο trailer που προβλήθηκε. Η Καρολίνα Καλύβα έστειλε μήνυμα στον Μάριο Πρίαμο και μαζί του επεσύναψε και μια φωτογραφία της που έβαλε σε δίλημμα το Twitter.

«Μάριε θέλω να σε ενημερώσω πως αν κερδίσετε, έχεις μήνυμα από την Καρολίνα», φαίνεται να λέει ο Γιώργος Λιανός απευθυνόμενος στον Μάριο Πρίαμο. Τόσο ο ίδιος όσο και η Ελευθερία Ελευθερίου φαίνεται να νιώθουν άβολα.

Survivor: Οι κάλτσες της Καρολίνας αναστάτωσαν το Twitter

Το σημείο, όμως, που εστίασαν όσοι παρακολουθούν το ριάλιτι επιβίωσης, είναι η φωτογραφία που επέλεξε η Καρολίνα Καλύβα για να στείλει το μήνυμα της. Σε αυτήν, φιγουράρουν οι κάλτσες της, οι οποίες εκτός από το print με τις καρδούλες, γράφουν στο πάνω μέρος «μ΄αγαπάς».

Αυτή η στιλιστική επιλογή ήταν που προκάλεσε μια έντονη συζήτηση στο Twitter, γύρω από τους λόγους που μπορεί να οδήγησαν την πρώην παίκτρια του Survivor να εμφανιστεί έτσι. Ο Μάριος Πρίαμος, από την άλλη, παρουσιάζεται ως το θύμα της υπόθεσης. Τα συμπεράσματα, δικά σου. Αλλά καλύτερα να περιμένεις μέχρι το βράδυ που θα προβληθεί το επεισόδιο, πριν καταλήξεις κάπου.