ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η Αγγελική Νικολούλη εντάσσεται στο δυναμικό του Mega

Papadakis Press/Γιώργος Κουκούλης

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η τηλεοπτική σεζόν 2021/2022 χαρακτηρίζεται από σημαντικές αλλαγές και ανακατατάξεις όσον αφορά τις εκπομπές, τα άτομα που τις πλαισιώνουν και τα κανάλια που τις φιλοξενούν. Πιο πρόσφατα παραδείγματα η Ελεoνώρα Μελέτη που εντάχθηκε στο δυναμικό του Mega, η Κατερίνα Καραβάτου και η Κατερίνα Καινούργιου, οι οποίες πήραν διαζύγιο από τον τηλεοπτικό σταθμό του Star και του Open αντίστοιχα, με το μέλλον των εκπομπών τους να μην είναι ακόμα γνωστό. Σε αυτές τις αλλαγές, λοιπόν, προστίθεται και η Αγγελική Νικολούλη, η οποία αλλάζει κανάλι.

Το πρωί της Πέμπτης 22 Ιουλίου, λοιπόν, έγινε γνωστό από το Mega πως η Αγγελική Νικολούλη εντάσσεται στο δυναμικό του την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν. Έτσι, οι φήμες που κυκλοφορούσαν για αποχώρηση της Αγγελικής Νικολούλη από τον Alpha επιβεβαιώθηκαν.

Η επίσημη ανακοίνωση του Mega για την Αγγελική Νικολούλη

«Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, την Αγγελική Νικολούλη στο δυναμικό του.

Η Αγγελική Νικολούλη είναι μια ξεχωριστή περίπτωση δημοσιογράφου. Είναι αυτή που πάντα ψάχνει και πάντα βρίσκει. Είναι τόσο έγκυρη, όσο και αποτελεσματική. Είναι ο επαγγελματίας που δεν ησυχάζει ποτέ, δεν επαναπαύεται ποτέ, δεν κουράζεται ποτέ. Είναι ένα βήμα μπροστά από τα γεγονότα, επηρεάζει τις εξελίξεις των σημαντικών υποθέσεων που αναλαμβάνει. Δεν είναι μόνο η γνώση και η εργατικότητά της. Είναι το κύρος  και το ένστικτό της. Είναι η αποδοχή όλου του κόσμου και η μεγάλη αγάπη προς το πρόσωπό της. Όλα τα χρόνια της τηλεοπτικής της πορείας έχει εισπράξει μόνο θαυμασμό, εκτίμηση και διεθνή αναγνώριση. Στο νέο πρόγραμμα του MEGA θα κάνει αυτό που γνωρίζει πολύ καλά: έρευνα με αποτέλεσμα.

Το MEGA την καλωσορίζει και της εύχεται μόνο επιτυχίες»

26 χρόνια τηλεοπτικής επιτυχίας

Το «Φως στο Τούνελ» συστήθηκε για πρώτη φορά στο τηλεοπτικό κοινό τον Οκτώβριο του 1995, μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Αφού η εκπομπή ολοκλήρωσε τέσσερις σεζόν στο κανάλι, μετακόμισε στον τηλεοπτικό σταθμό του Alpha, μετά την αγορά του ΣΚΑΪ και την μετονομασία του σε Alpha. Βασικός στόχος της εκπομπής είναι η εξιχνίαση εγκλημάτων και η ανεύρεση αγνοουμένων. Με 800 προβεβλημένα επεισόδια μέχρι το 2019, το «Φως στο Τούνελ» έχει καταφέρει να εντοπίσει περισσότερα από 1.500 άτομα και έχει αποκαλύψει περισσότερες από 20 δολοφονίες.