ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η Ελεονώρα Μελέτη και επισήμως στο Mega. Η ανακοίνωση του σταθμού

Alpha

Την επιβεβαίωση της φημολογίας που ήθελε την Ελεονώρα Μελέτη να μετακομίζει από τον Alpha στο Mega, επιβεβαίωσε το ίδιο το κανάλι που ετοιμάζεται να συνεργαστεί μαζί της. Το Mega, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό με την επίσημη ανακοίνωσή του για την παρουσιάστρια.

«Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, την Ελεονώρα Μελέτη στο δυναμικό του. Η Ελεονώρα Μελέτη έρχεται να αποτελέσει μέλος της μεγάλης ομάδας του MEGA», ανέφερε αρχικά η ανακοίνωση του σταθμού.

«Παρουσιάστρια με πολύπλευρη διαδρομή στην ελληνική τηλεόραση, προσωπικότητα ξεχωριστή, με ισχυρή άποψη, τεκμηριωμένες θέσεις και δημοσιογραφική ματιά, η Ελεονώρα Μελέτη που συνεχώς ανανεώνεται και διαρκώς αναζητεί, θα συμβάλλει με την τηλεοπτική εμπειρία και το δυναμισμό της στο νέο πρόγραμμα του σταθμού. Το MEGA την καλωσορίζει και της εύχεται μια γεμάτη και δημιουργική σεζόν», συνέχιζε η ανακοίνωση που έρχεται να βάλει τέλος σε οποιοδήποτε άλλο σενάριο για το τηλεοπτικό μέλλον της παρουσιάστριας.

Η Ελεονώρα Μελέτη πήρε μεταγραφή στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha το καλοκαίρι του 2018. Εκεί από τον Οκτώβριο του 2018 παρουσίαζε το late night talk show «Μεσάνυχτα» που ακολούθως μετονομάστηκε σε «Μετά τα μεσάνυχτα». Τη φετινή τηλεοπτική χρονιά έκανε μια σύντομη κι επεισοδιακή επιστροφή και στο Infotainment μέσα από την εκπομπή «Ώρα για Μελέτη».

Σύμφωνα με την εκπομπή “Love It” η Ελεονώρα Μελέτη θα αναλάβει την τηλεοπτική ζώνη 8.00 – 10.00 το πρωί. Η εκπομπή της θα παίρνει τη σκυτάλη από την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Mega με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ η Δανάη Μπάρκα θα παραμείνει στη ζώνη 10.00 – 13.00. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μάρτζυς Λαζάρου, στο πλευρό της η Ελεονώρα Μελέτη θα έχει τη Φλορίντα Πετρουτσέλι αλλά και τον Κώστα Τσουρό.