ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Κατερίνα Καινούργιου: Οριστικό τέλος στη συνεργασία της με το Open. Το παρασκήνιο της αποχώρησης

Open

Μπορεί η φετινή τηλεοπτική σεζόν να κλείνει έχοντας ανάμεσα στους «μεγάλους νικητές» της, την Κατερίνα Καινούργιου, μπορεί η ίδια να ολοκλήρωσε την τελευταία εκπομπή «Ευτυχείτε» για φέτος συγκινημένη και να έδωσε ραντεβού με τους τηλεθεατές τον Σεπτέμβριο, αλλά το ραντεβού αυτό δεν θα πραγματοποιηθεί μέσα από τη συχνότητα του Open.

Η Κατερίνα Καινούργιου αποχαιρέτησε οριστικά τον τηλεοπτικό σταθμό Open αμέσως μετά την ολοκλήρωση των τηλεοπτικών υποχρεώσεών της με την εκπομπή «Ευτυχείτε». Πηγές από το περιβάλλον της παρουσιάστριας επισημαίνουν ότι η Κατερίνα Καινούργιου διατηρεί άριστες σχέσεις με την ιδιοκτησία του τηλεοπτικού σταθμού, ωστόσο ήταν αρκετοί οι λόγοι που την οδήγησαν να διακόψει τη συνεργασία της με το Open.

Η πορεία της Κατερίνας Καινούργιου στον τηλεοπτικό σταθμό Open μπορεί κάλλιστα να κριθεί επιτυχημένη, καθώς η εκπομπή «Ευτυχείτε» κατέγραφε μια σταθερά ανοδική πορεία, που έφερε την εκπομπή στην πρώτη θέση των πινάκων τηλεθέασης τη σεζόν 2020/2021. Παρόλο που οι επιδόσεις της ίδιας και της ομάδας της ήταν υψηλές και οι σχέσεις της με την διοίκηση του καναλιού παρέμεναν άριστες, τα προβλήματα εντοπίστηκαν στην θεμελιώδη, για την παρουσιάστρια, σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της, απουσία και σιγή της Διεύθυνσης προγράμματος του καναλιού σε οτιδήποτε αφορά στην εκπομπή. Αν και, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι οχλήσεις της Κατερίνας Καινούργιου και της ομάδας της ήταν αλλεπάλληλες για το ίδιο θέμα, την απουσία της Διεύθυνσης προγράμματος από τις διαδικασίες της εκπομπής, από την άλλη πλευρά, δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση.

Η ανανέωση της συνεργασίας της Κατερίνας Καινούργιου και του τηλεοπτικού σταθμού Open πραγματοποιήθηκε το 2020. Έκτοτε η Διεύθυνση Προγράμματος απουσίαζε από κάθε διαδικασία σχετικά με την εκπομπή, όπως σημειώνει πηγή από το περιβάλλον της παρουσιάστριας. Αυτό για την ίδια την παρουσιάστρια, ήταν μια θεμελιώδης απουσία. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η απουσία αυτή είχε μεταφραστεί σε απόλυτη σιωπή το τελευταίο έτος. Ούτε email, ούτε συσκέψεις, αλλά ούτε ένα τυπικό γεια στο studio δεν είχε ειπωθεί.

Η αποχώρηση μελών της ομάδας της εκπομπής «Ευτυχείτε», ήρθε να γίνει το κερασάκι στην τούρτα της δυσαρέσκειας. Δεν χρειαζόταν κάτι επιπλέον όπως καταλαβαίνεις. Οι κύκλοι κλείνουν όπως κι αυτός της Κατερίνας Καινούργιου με το Open. Μένει να δούμε ποιος νέος κύκλος θα ανοίξει και το κυριότερο, πού.