ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Κατερίνα Καραβάτου και Φωλιά των Κου Κου αποχαιρετούν το Star και «σαλπάρουν για ξένα λιμάνια»

Instagram.com/katerinakaravatou

Μία αλλιώτικη έναρξη επεφύλασσε η εκπομπή στη Φωλιά των Κου Κου στο τηλεοπτικό της κοινό, την Τρίτη 29 Ιουνίου. Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καραβάτου και οι συνεργάτες της εμφανίστηκαν στις τηλεοπτικές μας οθόνες καθήμενοι στο κατάστρωμα ενός καραβιού, με το τραγούδι «Τα λιμάνια» της Πόλυ Πάνου να ηχεί αφήνοντας ένα ξεκάθαρο υπονοούμενο για το οριστικό τέλος της Φωλιάς των Κου Κου από το Star.

«Είναι ξεκάθαρο ότι θα σαλπάρουμε, αλλά δεν θα σαλπάρουμε μόνοι μας» ανέφερε στην αρχή η Κατερίνα Καραβάτου χορεύοντας σε ξέφρενους ρυθμούς με τους συνεργάτες της, οι οποίοι θα την ακολουθήσουν στα ξένα λιμάνια για τα οποία θα σαλπάρει, όπως διαβεβαίωσε η ίδια. Βέβαια, αυτά τα λιμάνια (aka τηλεοπτικοί σταθμοί) δεν είναι ακόμα γνωστά, παρόλο που οι φήμες οργιάζουν. Πάντως, ένα είναι σίγουρο: Το τραγούδι τα είπε όλα ξεκάθαρα.

Το τηλεοπτικό διαζύγιο της παρουσιάστριας με το Star

Όπως είναι γνωστό, η 9η Ιουλίου είναι η ημερομηνία που η Φωλιά των Κου Κου ολοκληρώνει τη φετινή σεζόν και ρίχνει αυλαία. Μία ημερομηνία στην οποία δεν πέφτει μόνο η αυλαία της εκπομπής, αλλά σηματοδοτεί και το δεύτερο τηλεοπτικό διαζύγιο της Κατερίνας Καραβάτου. Αυτό με τον τηλεοπτικό σταθμό του Star, που ακολουθεί την αποχώρηση του Κρατερού Κατσούλη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Ναταλίας Ανδρικοπούλου στην εκπομπή Έλα, Χαμογέλα, η Κατερίνα Καραβάτου και το Star λύνουν τη συνεργασία τους ύστερα από τέσσερα χρόνια, καθώς το συμβόλαιό τους δεν ανανεώθηκε. Πολλά είναι, επίσης, τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για τη ζήτηση της Κατερίνας Καραβάτου από άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς. Στο παιχνίδι της διεκδίκησης μπήκε πρώτο το Mega και μετά ο ΑΝΤ1, όπως αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της εκπομπής Έλα, Χαμογέλα.

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του zappit, το μεσημέρι της Δευτέρας 28 Ιουνίου, μετά το τέλος της εκπομπής ακολούθησε σύσκεψη όλων των συντελεστών της εκπομπής πλην της Κατερίνας Καραβάτου. Το πόρισμα της σύσκεψης ήταν πως η Φωλιά των Κου Κου δεν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν. Αλλαγές φαίνεται να συμβαίνουν και στην αρχισυνταξία, με τον Γιώργο Εφραιμίδη να αναλαμβάνει πιθανότατα άλλο πρότζεκτ του σταθμού. Λοιποί συνεργάτες αναμένεται να κάνουν μεμονωμένα ραντεβού με την διοίκηση για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Οι πιθανοί παρουσιαστές που θα αντικαταστήσουν την Κατερίνα Καραβάτου

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα», οι υπεύθυνοι του σταθμού θέλουν να ανανεώσουν και να φρεσκάρουν τη πρωινή ζώνη με πρόσωπα άφθαρτα στον τηλεοπτικό φακό. Στο στόχαστρο του καναλιού, πάντως φαίνεται να μπαίνει το ραδιοφωνικό δίδυμο της Χαλκίδας από τον Sok Fm, ο Γιώργος Κατρελιάς και η Ελίνα Παπίλα. Η συνέχεια θα δείξει.