ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

GNTM: Το Twitter «έκλαψε» για την πιο άδικη αποχώρηση και εντόπισε το «βύσμα»

Instagram.com/gntmgr/

Ένα ξαφνικό ατύχημα και μια άδικη αποχώρηση λόγω αυτού, είναι όλα όσα περιγράφουν το επεισόδιο της Τετάρτης, 21 Δεκεμβρίου.

Η Κότυ Γουγούση, το απόλυτο φαβορί του φετινού GNTM που έχει χαράξει μια αξιοσημείωτη πορεία στον διαγωνισμό, αναγκάστηκε να αποχωρήσει μια ανάσα πριν τη διεξαγωγή του μεγάλου τελικού. Η ίδια έπεσε στο πάτωμα δύο φορές την ώρα της πασαρέλας, στο πρώτο μέρος του τελικού.

GNTM: Η στιγμή που η Κότυ έπεσε δύο φορές στην πασαρέλα της

Ενώ, λοιπόν, ο ενθουσιασμός ήταν στα ύψη, με τα μοντέλα να ετοιμάζονται για την πρώτη τους πασαρέλα φορώντας δημιουργίες καταξιωμένων Ελλήνων σχεδιαστών, η βραδιά δεν είχε καλή εξέλιξη για την Κότυ.

Πιο συγκεκριμένα και την ώρα που έκανε catwalk, η διαγωνιζόμενη δυσκολεύτηκε να βρει ισορροπία με τα ψηλοτάκουνα παπούτσια, με αποτέλεσμα να πέσει στη μέση της διαδρομής. Οι κριτές από την πλευρά τους, είχαν αρχίσει να ανησυχούν.

Παρά την πτώση της, η ίδια επέλεξε να συνεχίσει να περπατάει, όταν ξαφνικά έπεσε και δεύτερη φορά. Εκεί ήταν που οι κριτές κατατρόμαξαν και βρέθηκαν στο πλευρό της για να τη βοηθήσουν.

Η διαγωνιζόμενη του GNTM φάνηκε να υποφέρει από τους πόνους, αδυνατώντας να περπατήσει. Εκείνη τη στιγμή, έσπευσε άμεσα στο πλευρό της ο γιατρός, για να κρίνει την κρισιμότητα της κατάστασής της. Ο ίδιος έκρινε απαραίτητη την μεταφορά της στο νοσοκομείο για να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις και η Κότυ το δέχτηκε με κλάματα.

Αυτό, ουσιαστικά, ήταν και το άδοξο τέλος του ταξιδιού της στο GNTM, με το Twitter να «κλαίει» μαζί της. Πλέον, τον μεγάλο τίτλο του Greece’s Next Top Model και τα υπόλοιπα  έπαθλα, διεκδικούν η Μαρίτα, η Αλεξία και η Βικτώρια.

Ο κόσμος του Twitter, λοιπόν, «βάφτισε» την αποχώρηση της Κότυ ως την πιο άδικη του φετινού GNTM, λόγω ενός στραβοπατήματος που της στέρησε την ευκαιρία να διεκδικήσει τον τίτλο. Από την άλλη, αρκετοί ήταν οι χρήστες που εντόπισαν το «βύσμα», δείχνοντας την άρνηση τους να κερδίσει τον φετινό διαγωνισμό. Όλα φαίνονται στα παρακάτω tweets.