CELEBRITIES

Σοφία Χατζηπαντελή: Το πολύ αιχμηρό σχόλιο για τους κριτές του GNTM

Instagram.com/sophiahadjipanteli/

Ο 5ος κύκλος του GNTM προχωρά προς την τελική ευθεία του. Και μπορεί να προχωράμε προς το τέλος, αλλά ακόμα και σήμερα, ένα πρόσωπο για το οποίο συζητάμε έχουμε να το δούμε από την αρχή του. Η Σοφία Χατζηπαντελή ήταν η guest κριτής που εμφανίστηκε στις οντισιόν του GNTM. Με το που ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της στο reality μοντέλων του Star, η Σοφία Χατζηπαντελή ξεκίνησε να λείπει στο κοινό. Και εξακολουθεί, σύμφωνα με τα σχόλια που ακόμα αναρτούν οι τηλεθεατές κάτω από τα posts της στο Instagram.

Η Σοφία Χατζηπαντελή θα εμφανιστεί ξανά στο GNTM 5 στα τελευταία επεισόδια του reality μοντέλων του Star. Ως τότε, οι τηλεθεατές θα νοσταλγούν την παρουσία της και θα το εκφράζουν σε κάθε πλατφόρμα. «Γύρνα πίσω στο GNTM. Λείπεις» της έγραψε πρόσφατα κάτω από ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία διαδικτυακή της φίλη.

Η Σοφία Χατζηπαντελή απάντησε στο σχόλιο με έναν τρόπο διόλου απροσδόκητο αν υπολογίσει κανείς την ευθύτητα με την οποία μιλούσε στις οντισιόν του GNTM 5. Η απάντησή της βέβαια, θα μπορούσε να λειτουργήσει ως «λάδι στη φωτιά» όλων εκείνων που μιλούν για τεταμένες σχέσεις της με την υπόλοιπη κριτική επιτροπή του GNTM.

«Μωρό μου, σε αντίθεση με τους άλλους κριτές έχω μία καριέρα για την οποία νοιάζομαι», έγραψε αρχικά η Σοφία Χατζηπαντελή. «Δεν μιλάω απλά για όσα έχω κάνει. Τα κάνω πραγματικά», πρόσθεσε.

Σοφία Χατζηπαντελή GNTM Instagram.com/sophiahadjipanteli

Ήταν ένα σχόλιο που έκρυβε μία δόση υποτίμησης για τους άλλους κριτές του GNTM, η καριέρα των οποίων παραμένει ενεργή στον χώρο της μόδας; Ήταν μία ειλικρινής τοποθέτηση από ένα μοντέλο που τώρα βρίσκεται στην κορύφωση της καριέρας του και το πρόγραμμά του είναι περισσότερο φορτωμένο με υποχρεώσεις από ποτέ; Για να απαντήσουμε στο παραπάνω ερώτημα θα έπρεπε να είμαστε στο μυαλό της Σοφίας Χατζηπαντελή κι όσο γοητευτικό κι αν είναι αυτό το σενάριο, δεν είναι εφικτό.

Η Σοφία Χατζηπαντελή ξεχώρισε στο GNTM για την ευθύτητά της και το γεγονός ότι δεν την ενδιέφερε να είναι αρεστή σε όλους, εκφράζοντας τις απόψεις της. Κι αυτό είναι σίγουρα εκτιμητέο. Ωστόσο, δεν φαίνεται να φίλτραρε το σχόλιό της ιδιαίτερα. Αν το είχε φιλτράρει, θα είχε καταλάβει ότι όποια κι αν ήταν η πρόθεση πίσω από αυτό, του λείπει το τακτ.

Το σχόλιο αυτό έρχεται μετά την επιστροφή της Σοφίας Χατζηπαντελή στην Ελλάδα για τα γυρίσματα του GNTM, στο οποίο θα συμμετέχει ξανά με τον ίδιο ρόλο της guest κριτή. Πράγμα που σημαίνει ότι πραγματοποιείται μετά την εκ νέου συνύπαρξή της με την υπόλοιπη κριτική επιτροπή του GNTM 5.

«Ημουν σίγουρη ότι δεν θα γυρίσω και είπα ότι έκανα καλό που ήμουν στις audition του GNTM και ήμουν ευχαριστημένη. Δεν νομίζω ότι η ιστορία αυτή θα κλείσει ακόμη, καθώς αυτές τις κοπέλες τις αγάπησα και δεν είναι μόνο για το τηλεοπτικό πρόγραμμα, θέλω να τις δω να κάνουν καλά πράγματα στη ζωή τους», είχε πει στην κάμερα του Breakfast @Star στις αρχές Νοεμβρίου για την τηλεοπτική της επιστροφή στην Ελλάδα και το reality μοντέλων του σταθμού.

Σίγουρα πάντως θα έχει ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε το πώς διαμορφώθηκε η σχέση των τεσσάρων κριτών του GNTM 5 στη δεύτερη τηλεοπτική συνύπαρξή τους.