ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

GNTM: Η Σοφία Χατζηπαντελή «πετσόκοψε» τη Βίκυ Καγιά και το Twitter πήρε θέση

Instagram.com/sophiahadjipanteli/

Όπως σου είχαμε αποκαλύψει κάποια στιγμή τον Οκτώβρη, το GNTM «έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη» με σκοπό να επιστρέψει η Σοφία Χατζηπαντελή στον διαγωνισμό. Έτσι κι έγινε, λοιπόν. Στο επεισόδιο της Τρίτης, 20 Δεκεμβρίου, το μοντέλο που βλέπει την καριέρα της να απογειώνεται στο εξωτερικό, επέστρεψε στην Ελλάδα και εμφανίστηκε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Η επιστροφή της Σοφίας Χατζηπαντελή ως guest κριτής στον ημιτελικό του GNTM συνοδεύτηκε από έναν επικό διάλογο με τη Βίκυ Καγιά, ο οποίος απέδειξε τις ήδη τεταμένες σχέσεις τους. Μην ξεχνάς και το unfollow που έκανε η ίδια στη Βίκυ Καγιά.

Αυτός ο επικός διάλογος, λοιπόν, σημειώθηκε όταν ήρθε η ώρα να κριθεί η Κότυ. Η Βίκυ Καγιά χαρακτήρισε τη φωτογραφία της, άρτια ενώ έσπευσε να σχολιάσει (για κακή της τύχη όπως αποδείχθηκε) ότι τα τατουάζ της έγραφαν πολύ ωραία στον φακό. Εκεί ήταν που παρενέβη η Σοφία Χατζηπαντελή και ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Σ.Χ.: «Διαφορετικό perspective αχα. Τώρα θέλουμε τα tattoo σου, πριν δεν τα θέλαμε.

Β.Κ.: Εγώ δεν θέλω τα tattoo σου.

Σ.Χ.: Δεν πειράζει, because όλοι οι άλλοι στη μόδα τα θέλουν.

Β.Κ.: Ποιοι είναι όλοι οι άλλοι;

Σ.Χ.: Με κλείνουν για καμπάνιες μόνο για την πλάτη μου.

Β.Κ.: Πόσοι πελάτες το κάνουν αυτό;

Σ.Χ.: Την άλλη εβδομάδα κλείνω για το my back tattoo.

Β.Κ.: Χαίρομαι πολύ γι’ αυτό. Η Κότυ όλα μπορεί να τα κάνει. Και commercial.

Σ.Χ.: Σε παρακαλώ Kότυ, μάρτυράς μου ο Θεός. Μην πας σε εμπορική φωτογράφιση. Το λέω ως κομπλιμέντο. Αυτοί που δεν θέλουν τα tattoo σου, δεν τους θέλεις σαν πελάτες».

Το Twitter πήρε θέση στο πετσόκομμα με υπογραφή Σοφίας Χατζηπαντελή στο GNTM

Όπως μπορείς να καταλάβεις, το Twitter δεν μπόρεσε να μείνει αμέτοχο μπροστά σε αυτήν την διαφωνία που σημειώθηκε στο πλατό του GNTM με πρωταγωνίστριες τη Σοφία Χατζηπαντελή και τη Βίκυ Καγιά. Διάβασε τα παρακάτω tweets και βγάλε συμπέρασμα με ποιου το μέρος πήγε. Είναι πολύ εύκολο.