ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

GNTM: Τα μοντέλα μεταμορφώθηκαν σε Αντουανέτες στο σπίτι της Ντάλιας του Παρά Πέντε;

Instagram.com/gntmgr/

Εάν έβλεπες Στο Παρά 5, δεν γίνεται να μην θυμάσαι τη βίλα της Ντάλιας Χατζηαλεξάνδρου. Αλλά και να μην έβλεπες, σίγουρα θα την έχει «πάρει» κάπου το μάτι σου. Όπως για παράδειγμα, αν παρακολούθησες το επεισόδιο του GNTM, τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου και τη δοκιμασία που μετέφερε τα διαγωνιζόμενα μοντέλα κάπου στη Βικτωριανή Εποχή –  ειδωμένη μέσα από μία σύγχρονη ματιά.

Η δοκιμασία του GNTM, λοιπόν, η οποια έφερε το Bridgerton στον 21ο αιώνα, έλαβε χώρα σε ένα μέρος που πιο πολύ παρέπεμπε σε μικρό ανάκτορο εκείνης της εποχής. Ωστόσο, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Twitter και του TikTok, πρόκειται για την έπαυλη της θρυλικής Ντάλιας Χατζηαλεξάνδρου της γυναίκας που υποδύθηκε στη σειρά Στο Παρά Πέντε του Γιώργου Καπουτζίδη, η Σμαράγδα Καρύδη. Ήταν ένας από τους πιο κωμικούς χαρακτήρες της σειράς που αγαπήθηκε πολύ από το ελληνικό κοινό για το χιούμορ και την αφέλειά του. Ειδικότερα δε, όταν έδειχνε το πόσο πλούσια είναι χωρίς η ίδια να καταλαβαίνει τι σημαίνουν τόσα πολλά χρήματα.

GNTM Instagram.com/christosbir

Το μοντέλα του GNTM μεταμορφώθηκαν σε σύγχρονες Μαρίες Αντουανέτες στο σπίτι της Ντάλιας

Η λεπτομέρεια δεν ξέφυγε από το TikTok κι έτσι μετά το επεισόδιο του GNTM όπου τα υποψήφια μοντέλα ταξίδεψαν πίσω στη Βικτωριανή εποχή, αναρτήθηκε στην πλατφόρμα το παρακάτω video.

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι ο ίδιος χρήστης, κάποιο χρονικό διάστημα νωρίτερα, είχε κάνει home tour στο σπίτι της Ντάλιας, δείχνοντας πολλούς από τους χώρους του και αποκαλύπτοντας τις αλλαγές που έχουν γίνει αλλά κι όσα έχουν μείνει ίδια στο ταξίδι από το παρελθόν, στο παρόν. Το βλέπεις παρακάτω.

Την ίδια διαπίστωση πάντως για την έπαυλη της Ντάλιας Χατζηαλεξάνδρου έκαναν και κάποιοι χρήστες του Twitter που σχολίασαν το γνώριμο σκηνικό που είδαν στη φωτογράφιση του GNTM, τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου.

 

Για την ιστορία την δοκιμασία του GNTM κέρδισε η Γρηγοριάννα, ενώ εκείνη που είδε την πόρτα της εξόδου ήταν η Γιέβα, που αποχαιρέτησε φανερά συντετριμένη το reality μοντέλων του Star.