ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το GNTM «έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη» και η Σοφία Χατζηπαντελή επιστρέφει

Instagram.com/sophiahadjipanteli/

Το ρεπορτάζ του Πρωινού γύρω από την επικαιρότητα στον κόσμο του GNTM, τα είχε όλα. Μεταξύ άλλων, είδαμε αποκλειστικά πλάνα από το πρώτο επεισόδιο που γυρίστηκε στη Μύκονο, ακούσαμε τις δηλώσεις που έκανε η Σοφία Χατζηπαντελή στην Μαρίνα Χαραλάμπους για την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, αλλά και αυτές που έκαναν οι κριτές στον Γρηγόρη Μπάκα κατά την επιστροφή τους από το νησί των ανέμων.

«Ναι, μάλλον. Θα δούμε», ήταν η απάντηση της Σοφίας Χατζηπαντελή στην ερώτηση για το αν θα επιστρέψει στον διαγωνισμό. Τον λόγο, τότε, πήρε η Φωτεινή Πετρογιάννη και έκανε αποκαλύψεις σχετικές με τους λόγους που τελικά όντως θα οδηγήσουν στην επιστροφή της Σοφίας Χατζηπαντελή, την οποία θα ξαναδούμε σύντομα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Η Σοφία Χατζηπαντελή κάνει comeback στο GNTM

«Η παραγωγή του GNTM επικοινώνησε με την ομάδα που η ίδια συνεργάζεται. “Ακούστε να δείτε, είναι πολλά τα λεφτά που βγάζει, οπότε για να σας τη φέρουμε και να ξανασυνεργαστεί μαζί σας, πρέπει να μας κάνετε μία καλή πρόταση”, ανέφερε η πλευρά της Σοφίας Χατζηπαντελή. Αυτή η καλή πρόταση έγινε όπως όλα δείχνουν και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, θα επιστρέψει στην Ελλάδα στα τέλη Οκτωβρίου ή στις αρχές Νοεμβρίου μόνο για έναν μήνα. Θα συμμετάσχει σε κάποια επεισόδια που θα γυρίζονται τότε για το GNTM», ανέφερε η Φωτεινή Πετρογιάννη. 

«Αυτά που ζήτησε η Σοφία Xατζηπαντελή, φαίνεται ότι τα πήρε. Έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη η παραγωγή. Τόσο βαθιά που όπως φαίνεται, άφησαν στην άκρη όλες τις διαφορές που είχαν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι 2 πλευρές δεν είχαν και πολύ καλή σχέση», πρόσθεσε στη συνέχεια η δημοσιογράφος.

Όσο για τον ρόλο που θα αναλάβει στον διαγωνισμό κατά την επιστροφή της, αυτός δεν είναι ακόμα γνωστός. Η συνέχεια θα δείξει.