ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

GNTM: Το Twitter καταδίκασε «το bullying, την κακία και το κόμπλεξ» της Βίκυς Καγιά

Instagram.com/gntmgr

Άρωμα Γαλλίας και μεγάλο βαθμό δυσκολίας είχε η πρώτη δοκιμασία αποχώρησης του GNTM στο επεισόδιο της Δευτέρας, 10 Οκτωβρίου. Τα υποψήφια μοντέλα έπρεπε να αιωρηθούν πάνω σε μία κούνια, η οποία κρεμόταν πάνω από τη Λεωφόρο Κηφισίας, σε ύψος 40 μέτρων από το έδαφος.

 

Μέσα σε μόλις 3 λεπτά, λοιπόν, το κάθε μοντέλο έπρεπε να ποζάρει ανάποδα πάνω στην κούνια και να μεταφέρει στον φωτογραφικό φακό της Ιωάννας Τζετζούμη αισθησιασμό και ελευθερία. Μετά τη λήξη της πρώτης αυτής δοκιμασίας, ακολούθησε το πρώτο πλατό του φετινού GNTM. Εκεί, οι κριτές αξιολόγησαν τη προσπάθεια καθενός από τα 21 μοντέλα, αποφασίζοντας ομόφωνα πως η Κατερίνα ήταν, τελικά, αυτή που έπρεπε να αποχωρήσει πρώτη, με την ίδια να δηλώνει πως θα επιστρέψει πίσω στα 2 της παιδιά.

Το Twitter ξεμπρόστιασε το «bullying, την κακία και την αντιπάθεια» της Βίκυς Καγιά προς τη 18χρονη παίκτρια του GNTM

Πριν, βέβαια, την τελική απόφαση της κριτικής επιτροπής, είχε ακολουθήσει ομολογουμένως μία ιδιαίτερα σκληρή κριτική στα περισσότερα από τα μοντέλα, κυρίως από την πλευρά της Βίκυς Καγιά. Το 44χρονο μοντέλο και παρουσιάστρια έχει ξεκαθαρίσει πως θα είναι ειλικρινής με τις συμμετέχουσες, αναζητώντας την (δική της) τελειότητα. Ωστόσο, το όριο ξεπεράστηκε σύμφωνα με το Twitter.

Σχόλια του τύπου «δεν έχεις ταλέντο», «καλά κάνεις που νιώθεις χάλια», «τυχαία βγήκε η φωτογραφία» εκτοξεύτηκαν κατά τη διάρκεια του πρώτου πλατό του GNTM από τη Βίκυ Καγιά. Και φυσικά, ήταν αυτά που εξόργισαν το Twitter, το οποίο πήρε θέση για να υποστηρίξει (κυρίως) την 18χρονη Έλενα, η οποία δέχτηκε την πιο σκληρή κριτική και τα αναίτια πυρά της Βίκυς Καγιά. Μήπως το ξέσπασμά της οφείλεται σε προηγούμενες «εμμονές»;