ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

GNTM 4: Το οφθαλμόλουτρο της ημέρας είναι ο – όνομα και πράγμα – Αγγαίος Ποθητός

Instagram.com/ageospothitos

Εάν το όνομα Αγγαίος Ποθητός σου λέει κάτι, τότε θα σε βοηθήσουμε και θα σου πούμε πως πιθανόν τον θυμάσαι από τη συμμετοχή του στο GNTM 3. Το 20χρονο μοντέλο είχε φτάσει μέχρι το Bootcamp, όπου και έληξε το ταξίδι του στον διαγωνισμό, ένα βήμα πριν την είσοδο της τελικής εικοσάδας στο σπίτι του GNTM.

Με αέρα ανανεωμένο (και μαλλί), φυσική κατάσταση πολύ καλύτερη από την (ήδη καλή) περσινή, περισσότερη εμπειρία, αυτοπεποίθηση και δυναμισμό, ο Αγγαίος Ποθητός με καταγωγή από Σιβηρία και Σαντορίνη δοκιμάζει για μια δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την τύχη του στο GNTM 4. «Πιστεύω στις δεύτερες ευκαιρίες και γι’ αυτό ήρθα», είπε στον Γιώργο Καράβα πριν την είσοδο του στο πλατό. Εκεί όπου τον περίμενε η κριτική επιτροπή.

Η audition του Αγγαίου Ποθητού στο GNTM 4

Αφού έκανε πασαρέλα και αντέγραψε την περσινή φωτογράφιση του James Βοnd που κέρδισε ο Αιμιλιάνο Μάρκου, ο Αγγαίος Ποθητός έβαλε το μαγιό του, αποδεικνύοντας στους κριτές (και σε εμάς) το upgrade που έκανε στην εξωτερική του εμφάνιση.

«Φέτος, άλλο, μαλλί και άλλο στυλ, άλλος Αγγαίος. Πέρυσι ήρθα, έφτασα μέχρι το boot camp και φέτος ήρθα για την δεύτερη ευκαιρία. Νομίζω ότι ήμουν λίγο άπειρος, δεν θα πω ψέματα. Τώρα έχω έρθει πιο προετοιμασμένος», απάντησε ο ίδιος όταν ο Άγγελος Μπράτης είπε ότι τον αναγνωρίζει φατσικά.

Τελικά, o Αγγαίος Ποθητός κατάφερε να αποσπάσει τα 4 ναι από την κριτική επιτροπή του GNTM 4. Περιμένουμε (με ανυπομονησία) να τον δούμε στο ID Catwalk.

Ο Αγγαίος Ποθητός είναι όνομα και πράγμα. Το Instagram, η απόδειξη

Όπως μπορείς να δεις από τις παρακάτω φωτογραφίες, ο Αγγαίος Ποθητός είναι όντως ποθητός. Θαύμασέ τον με την ησυχία σου.