ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

GNTM 4: Πώς η λίστα με τις ανασφάλειές της, εξασφάλισε σε αυτό το κορίτσι 4 ναι

Instagram.com/yovanaefe

Η Γιοβάνα Αφεντάκη δεν ξέρει ποιος τη δήλωσε στον διαγωνισμό. Καλλιεργεί περισσότερο το «μέσα» παρά το «έξω». Πιστεύει πως το modeling δεν είναι μόνο η εξωτερική ομορφιά. Η Γιοβάνα Αφεντάκη έχει μία λίστα με ελλατώματα και αναφάλειες, αλλά έχει και το θάρρος να εμφανιστεί μπροστά στο τηλεοπτικό γυαλί και να παρουσιάσει τον εαυτό της όπως είναι. Με λίγα λόγια, η Γιοβάνα Αφεντάκη είναι ένα νεαρό κορίτσι του σήμερα.

«Είμαι η Γιοβάνα Αφεντάκη, είμαι 19 χρονών και σπουδάζω Διοίκηση Επιχειρήσεων. Καλλιεργώ περισσότερο το μέσα μου παρά το έξω. Ήθελα να μην μου λένε “είσαι όμορφη, έχεις ωραία μάτια, έχεις ωραία μαλλιά. Ήθελα να μου λένε “έχεις χιούμορ, έχεις ωραία νοοτροπία, μπορώ να συζητήσω μαζί σου”. Το ότι έχω ωραία μάτια δεν μου κάνει κάτι. Θέλω να αποδείξω ότι modeling δεν είναι μόνο το ωραίο πρόσωπο ή η ψηλή κοπέλα που ξέρει να περπατάει», ανέφερε μεταξύ άλλων η 19χρονη φοιτήτρια και πήγε στους κριτές του GNTM 4 ώστε να αποδείξει τα λόγια της.

Η audition της Γιοβάνας Αφεντάκη στο GNTM 4

«Είσαι πολύ μαγκάκι ε;», αναφέρει ο Άγγελος Μπράτης με το που ξεκίνησε η Γιοβάνα Αφεντάκη να παρουσιάζεται, αφού η ίδια μπήκε στο πλατό με loose, γκρι φόρμα, λευκό crop top και oversized πουκάμισο. Δεν έχει κι άδικο o σχεδιαστής.

Η Γιοβάνα Αφεντάκη βρέθηκε στο GNTM κατά λάθος

Στην ερώτηση των κριτών για το πώς η ίδια αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο GNTM 4, η ίδια δήλωσε ανήξερη. «Με έκανε ένας μυστήριος τύπος δήλωση. Δεν γνωρίζουμε ακόμα ποιος, γι’ αυτό είναι μυστήριος», ανέφερε η παίκτρια ενώ στη συνέχεια, όταν της ζητήθηκε να κάνει πόζες και ο Δημήτρης Σκουλός της επεσήμανε ότι το μαλλί την κρύβει, η ίδια απάντησε «καλύτερα» γιατί «όλοι έχουμε τις ανασφάλειες και τα ελαττώματά μας». «Τι ανασφάλειες μπορεί να έχεις εσύ;», την ρώτησε ο Δημήτρης Σκουλός. Και σε αυτό το σημείο ξεκίνησε η απαρίθμηση.

Η λίστα με τις ανασφάλειες

Το ύψος, τα χείλη, τα ρουθούνια, το μέτωπο και τα μάγουλα που εμποδίζουν τις γωνίες του προσώπου να φανούν, είναι μόνο μερικές από της ανασφάλειες που ανέφερε η Γιοβάνα Αφεντάκη, λίγο πριν πάει στο καμαρίνι του GNTM 4 για να φορέσει το μπικίνι της και να κάνει πασαρέλα on camera και ενώπιον των κριτών.

Τελικά, η ανεμελιά της ηλικίας, το χιούμορ, ο αυθορμητισμός και η θεατρικότητα είναι τα χαρακτηριστικά που έκαναν τους κριτές να πουν το ομόφωνο «ναι» στην 19χρονη φοιτήτρια. «Εγώ έχω ερωτευτεί», ανέφερε η Ζενεβιέβ Μαζαρί με τον Άγγελο Μπράτη να προσθέτει «Κι εγώ τη βρήκα την αγάπη για σήμερα».