ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

GNTM 4: Η Εμμανουέλα Μπαϊρακτάρη πήρε 4 όχι. Η αποκάλυψη που άλλαξε την γνώμη των κριτών

https://www.instagram.com/emmanouela_mpairaktari

Η Εμμανουέλα Μπαϊρακτάρη έχει ένα καλλίγραμμο σώμα που δεν περνάει απαρατήρητο. Ένα συγκλονιστικό πρόσωπο που έχει τη δύναμη να ηρεμεί και να σαγηνεύει ταυτόχρονα. Κι όμως, η ίδια δεν κατάφερε να «κερδίσει» αμέσως τους κριτές του διαγωνισμού GNTM 4 με την παρουσία της, κατά τη διάρκεια των auditions της Δευτέρας, 13 Σεπτεμβρίου.

Παρόλο, λοιπόν, που η ίδια είχε όλο το πακέτο για να συνεχίσει την πορεία της στο GNTM 4, οι κριτές επέμειναν την εκφραστικότητα που δεν υπήρξε από την ίδια, παρά το γεγονός πως οι ίδιοι προσπάθησαν να απελευθερώσουν την ενέργειά της. Το αποκορύφωμα δε, στάθηκε η ερώτηση της Ζενεβιέβ Μαζαρί για το αν θα δεχόταν να της κόψουν το μαλλί στο makeover. Στο άκουσα της ερώτησης, η παίκτρια πάγωσε, παρόλο που απάντησε θετικά.

Η audition της Εμμανουέλας Μπαϊρακτάρη στο GNTM 4 και η αποκάλυψη

Τα 4 «όχι» από τους Άγγελο Μπράτη, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, Ζενεβιέβ Μαζαρί και Δημήτρη Σκουλό, ήταν αρκετά ώστε να κάνουν το 20χρονο μοντέλο του GNTM να ξεσπάσει σε κλάματα. Τότε ήταν που η ίδια ανοίχτηκε στους κριτές και τους αποκάλυψε την πάλη της με τη νευρική ανορεξία, πριν από μερικά χρόνια.

«Γενικά είμαι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων. Απλά επειδή έχω περάσει νευρική ανορεξία, αυτό με τα μαλλιά μου είναι πάρα πολύ δύσκολο γιατί τα είχα χάσει για ένα διάστημα. Είναι ευαίσθητο και λεπτό θέμα για εμένα. Απλά μου έμειναν τα μαλλιά στα χέρια. Νιώθω ότι έχανα τη δύναμή μου. Δεν θα άντεχα να τα έβλεπα κάτω», δήλωσε η Εμμανουέλα Μπαϊρακτάρη, συγκινώντας τους κριτές κι όχι μόνο.

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Μετά το χειρουργείο έχασα τα μαλλιά μου και την καταλαβαίνω»

Παρόλο που η ειλικρίνεια και η αλήθεια της καθυστέρησαν, λειτούργησαν τελικά υπέρ της. Η Ζενεβιέβ Μαζαρί, ως ομοιοπαθούσα, αποφάσισε να δώσει στην Εμμανουέλα τη wild card της. Την κάρτα που της εξασφάλισε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του διαγωνισμού, παρά τα 4 «όχι» που έλαβε.

«Εγώ μετά το χειρουργείο έχασα τα μαλλιά μου. Ακόμα και να είσαι κουλ όπως εγώ που έλεγα δεν θα βάλω μαλλιά, τα πήρα όλα και τα “έφαγα”. Επειδή καταλαβαίνω ακριβώς αυτό το πράγμα, τον αγώνα της, θα πάω να της δώσω την wild card», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ζενεβιέβ Μαζαρί που φώναξε την Εμμανουέλα Μπαϊρακτάρη πίσω  στο πλατό. Στην ανακοίνωση της απόφασής της, το 22χρονο μοντέλο ξέσπασε σε κλάματα και ευχαρίστησε τους κριτές.