ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

GNTM 4: Αυτή είναι η -εξίσου ποθητή- κοπέλα του Αγγαίου Ποθητού

Instagram.com/gntmgr

Καθώς ο κλοιός στενεύει, οι δοκιμασίες γίνονται πιο απαιτητικές και οι κριτές αυστηρότεροι όταν έρχεται η στιγμή να κρίνουν τις φωτογραφίες που έρχονται στα πλατό, οι παίκτες του GNTM 4 βάζουν τα δυνατά τους για να παραμείνουν στον διαγωνισμό και να αποδείξουν πως αξίζουν μοντελικά. Ανάμεσα σε αυτούς τους παίκτες, βρίσκεται και ο Αγγαίος Ποθητός, ο οποίος αποχώρησε και έλαβε δεύτερη ευκαιρία στις επιστροφές, από τον παγκόσμιο επικεφαλής επικοινωνίας του Elite World Group, Alex Babahmadi.

Χωρίς αμφιβολία, λοιπόν, ο – όνομα και πράγμα – Αγγαίος Ποθητός άξιζε τη δεύτερη ευκαιρία για πολλούς λόγους. Όχι μόνο είναι ανάμεσα στους πιο ικανούς παίκτες του GNTM 4, άλλα κατέχει μία ξεχωριστή θέση στις καρδιές (και στα μάτια) μας και νομίζω δεν χρειάζεσαι περαιτέρω γραπτές εξηγήσεις για τον ακριβή λόγο. Ο προσωπικός του λογαριασμός στο Instagram θα σου παρέχει όσα πειστήρια χρειάζεσαι για να συμφωνήσεις μαζί μας.

Ο Αγγαίος Ποθητός έχει την πιο ποθητή κοπέλα στο πλευρό του

Εάν, λοιπόν, το παρουσιαστικό του παίκτη του GNTM 4 σε έχει κερδίσει, ετοιμάσου να πάθεις το δεύτερο σοκ με την κοπέλα του, η οποία δεν είναι λιγότερο εντυπωσιακή. Όχι, αλήθεια τώρα, σκέψου αυτό το ζευγάρι να περπατάει στον δρόμο χέρι – χέρι. Τα μάτια μας δεν θα ήξεραν πού να πρωτοκοιτάξουν.

Όπως μπορείς να δεις, αλλά όπως και η ίδια μας ενημερώνει μέσα από το bio στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ανθή προέρχεται από τον κόσμο του modeling επίσης. Μάλιστα, εκπροσωπείται από συνολικά 4 πρακτορεία σε Ελλάδα, Ισραήλ και Γερμανία. Ανάμεσα στα πρακτορεία αυτά, βρίσκεται και το πρακτορείο Elite, με το οποίο συνεργάζεται το GNTM 4.

Από το GNTM 4, στο Μιλάνο για καφέ

Κι αν θες να θαυμάσεις τα μοντέλα στο επάγγελμα και ζευγάρι στην ζωή, σου έχω δωράκι: Ο Αγγαίος Ποθητός εθεάθη για καφεδάκι στο Μιλάνο μαζί με τη σύντροφό του, πιθανόν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Κι αν απορείς πως συμβαίνει αυτό ενώ τον βλέπουμε ακόμα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, να σου υπενθυμίσω πως το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων του διαγωνισμού – εκτός από τον τελικό – έχει ολοκληρωθεί.

Πάρε κι ένα ακόμα πιο παλιό, αλλά πολύ σέξι στιγμιότυπο του super hot ζευγαριού.