ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

GNTM 4: Είναι το «Όλγα-Στυλιανός» υποψήφιο για Όσκαρ Α’ γυναικείου ή αληθινή αγάπη; Το Twitter διχάζεται

Instagram.com/gntmgr

«Don’t let go» το concept της δοκιμασίας αποχώρησης του GNTM 4 στο επεισόδιο της Δευτέρας, 29 Νοεμβρίου. Οι 8 παίκτες του διαγωνισμού έπρεπε να κάνουν βουτιά σε – όχι και τόσο βαθιά, αλλά κρύα, νερά – για τις ανάγκες της δοκιμασίας. Φτάνοντας στον πάτο της πισίνας, τους περίμενε ένα άγαλμα με το οποίο έπρεπε να ποζάρουν ανάλογα με το συναίσθημα που τους ανέθεσε ο Αγγαίος, που στην προηγούμενη δοκιμασία είχε κερδίσει την καλύτερη φωτογραφία.

Νικήτρια της δοκιμασίας, η Κυβέλη. Στο bottom 2, Αγάπη και Στυλιανός. Από τους δυο παίκτες του GNTM 4, ο τελευταίος ήταν αυτός στον οποίο η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου ανακοίνωσε πως αποχωρεί, σε ένα ήδη συναισθηματικά φορτισμένο πλατό. Ήδη πριν την ανακοίνωση της απόφασης, τα δάκρυα της Όλγας δεν κρύφτηκαν. Η συνέχεια μιλάει από μόνη της.

Η δακρύβρεχτη αποχώρηση

«Δεν μπορώ χωρίς εσένα, αλήθεια», ανέφερε η Όλγα στον Στυλιανό, μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης.  «Είσαι η βασίλισσά μου», της απαντάει ο Στυλιανός. «Δεν ξέρω πώς θα είμαι χωρίς τον Στυλ. Είναι ο μόνος που πιστεύει τόσο πολύ σε έμενα. Δεν το ζεις συχνά αυτό», είπε στη συνέχεια η Όλγα κλαίγοντας στο cue, στο οποίο ο Στυλιανός εισέβαλε για να την παρηγορήσει. «Θες να το κάνουμε τώρα; Δεν υπάρχει άλλη επιλογή», αναφέρει η Όλγα στον Στυλιανό και στη συνέχεια οι παίκτες δίνουν ένα τρυφερό, αποχαιρετιστήριο φιλί on camera.

Κατά την επιστροφή τους στο σπίτι, οι σφιχτές αγκαλιές, τα παθιασμένα φιλιά, τα χάδια και τα γλυκόλογα με κλάματα στα μάτια συνεχίστηκαν μεταξύ τους, ενώ μάλιστα η Όλγα αποκάλυψε και το πώς γνωρίστηκαν, όταν ακόμα βρίσκονταν πριν τη φάση των bootcamps.

Το Twitter διχάστηκε με τον έρωτα του GNTM 4

Όσο, λοιπόν, τα παραπάνω σκηνικά λάμβαναν χώρα στις οθόνες μας, στο Twitter ξεκίνησε ένα debate για το αν ο τηλεοπτικός έρωτας του GNTM 4 είναι αληθινός ή απλά παραμένει στα πλαίσια του τηλεοπτικού. Το συμπέρασμα δικό σου. Τηλεοπτικό μελόδραμα ή αληθινά συναισθήματα;

Και το καλύτερο tweet όλων, με το οποίο συμφωνούμε ξεκάθαρα. Σωστά τα είπε.