ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

GNTM 4: Στυλιανός-Όλγα φιλιούνται, αγκαλιάζονται. Η πεθερά και η δικηγόρος στο στόχαστρο του Twitter

Instagram.com/gntmgr

Εάν ήδη ξεχάστηκες ή διέφυγε της προσοχής σου, γενικότερα, να σου υπενθυμίσω και να σε ενημερώσω αντίστοιχα, πως στο επεισόδιο της Δευτέρας, 22 Νοεμβρίου, ο Γιώργος Καράβας απευθύνθηκε στον Στυλιανό αποκαλώντας την Όλγα «το κορίτσι του». Δυο λέξεις που ξεστόμισε ο coach και ήταν υπεραρκετές ώστε να ανοίξει ο κύκλος συζήτησης γύρω από τη σχέση των δυο παικτών.

Στο αμέσως επόμενο επεισόδιο, λοιπόν, και συγκεκριμένα στο επεισόδιο της Τρίτης 23 Νοεμβρίου, όλα έγιναν κάπως πιο ξεκάθαρα γύρω από την σχέση που η Όλγα και ο Στυλιανός χτίζουν στους κόλπους του GNTM 4. Τα λόγια της Κυβέλης on camera χωρίς περιστροφές και κρυφά νοήματα, το Θάρρος ή Αλήθεια που έπαιξαν οι παίκτες στη βίλα, αλλά και η δοκιμασία αποχώρησης στάθηκαν αφορμή για να αποκαλυφθεί η ερωτική σχέση των δυο παικτών. Το Twitter, φυσικά, δεν έμεινε αμέτοχο.

«Αν υπάρχουν ζευγάρια στο σπίτι… η απάντηση είναι πως ναι, υπάρχουν», είπε με απόλυτη λακωνικότητα η Όλγα επιλέγοντας Αλήθεια αντί για Θάρρος, χωρίς να δώσει παραπάνω έκταση. Την ολοκληρωμένη απάντηση, ωστόσο, ήρθε κι έδωσε στη συνέχεια η Κυβέλη Χατζηευστρατίου μιλώντας στην κάμερα του GNTM 4. «Τα ζευγάρια στα οποία αναφέρθηκε η Όλγα είναι η ίδια η Όλγα μαζί με τον Στυλιανό και το άλλο ζευγάρι η Ειρήνη και ο Ναπολέων». Μπαμ και κάτω.

Τα λόγια της Κυβέλης ήρθαν κι επιβεβαιώθηκαν με πράξεις των ίδιων των παικτών και συγκεκριμένα με την εμφάνιση τους on camera. Η Όλγα κάθεται στα πόδια του Στυλιανού και ακολουθεί ο εξής διάλογος: «Έχεις το θάρρος να δώσεις ένα φιλάκι στη συμπαίκτρια που κάθεται στα αριστερά σου;», λέει η Όλγα και ο Στυλιανός της δίνει ένα φιλί στο μάγουλο. «Πολύ θαρραλέος», απαντάει γελώντας η Όλγα, που περίμενε το φιλί σε άλλο σημείο του προσώπου. «Εσύ έχεις το θάρρος να φιλήσεις τον συμπαίκτη που κάθεται στα δεξιά σου;», αναφέρει με τη σειρά του ο Στυλιανός και το ερωτικό ειδύλλιο μεταξύ τους γίνεται πιο φανερό από ποτέ. Ακόμα και η συγκάτοικός τους, Μαρία, τους έκανε πλάκα, λέγοντας πως έτσι όπως είναι δίπλα δίπλα ποζάρουν για φωτογραφία γάμου.

Ο Στυλιανός βρήκε την πεθερά του στο GNTM 4

Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε κι έβαλε ο Στυλιανός, κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας αποχώρησης. Πιο συγκεκριμένα, οι 9 παίκτες έγιναν φορείς μηνυμάτων σε ένα ταξίδι στον χρόνο, κρατώντας στα χέρια τους υπερμεγέθη αντικείμενα και έχοντας στο πλευρό τους δικούς τους ανθρώπους, ώστε να τους δώσουν δύναμη και να τους βοηθήσουν να αποτυπώσουν τα έντονα συναισθήματά τους στον φωτογραφικό φακό.

Όταν έφτασε η σειρά της Όλγας, η παίκτρια δεν ήταν η μόνη που συγκινήθηκε και εξεπλάγην από την παρουσία της μαμάς της στο σετ. Ο Στυλιανός ενθουσιάστηκε τόσο με την εμφάνιση της μαμάς της, που την αποκάλεσε «πεθερά», ενώ κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης ο ίδιος έδινε οδηγίες στην Όλγα. Τα γέλια ανάμεσα στους παίκτες δεν άργησαν. «Ο Στυλιανός, ως γνωστόν κάνει πλάκες, οπότε κάτι θα πέταξε έτσι για πλάκα για να πειράξει τη μαμά της Όλγας», είπε η Αγάπη μιλώντας στην κάμερα του GNTM 4.

Όπως φάνηκε, οι παίκτες ήταν οι μόνοι που έκλαψαν από τα γέλια στο σετ. Οι χρήστες του Twitter κινήθηκαν στους ίδιους ρυθμούς.

Η πανέμορφη δικηγόρος

Όταν, λοιπόν, η φωτογράφιση ολοκληρώθηκε και τα μοντέλα βρέθηκαν στο πλατό για να κριθούν, ήταν η σειρά της Όλγας να αποδείξει πόσο supportive couple είναι, μη διστάζοντας να πάρει θέση στην δριμεία κριτική που άσκησαν οι κριτές στη φωτογραφία του Στυλιανού. Μάλιστα, ο Άγγελος Μπράτης την αποκάλεσε «πανέμορφη δικηγόρο». Πολύ σωστά το έθεσε.