ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ο Γιάννης Στάνκογλου δεν θέλει να φύγει από τις «Άγριες Μέλισσες». Δεν πάει πουθενά, πουθενά, εδώ θέλει να μείνει.

Μπορεί πριν από έναν μήνα περίπου ο Γιάννης Στάνκογλου σε συνέντευξή του στη Real News αποκάλυπτε πώς τα μελλοντικά του σχέδια δεν περιλάμβαναν τη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες». Η δεύτερη σεζόν της σειράς δεν θα είχε Θωμά Κυπραίο και άρα δεν θα είχε και Γιάννη Στάνκογλου. Ωστόσο, τα πράγματα άλλαξαν πολύ μετά την επέλαση της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο Γιάννης Στάνκογλου εμφανίστηκε σε ζωντανή σύνδεση από το σπίτι του στην εκπομπή «Πρωινό» και ξεκαθάρισε τα περί αποχώρησής του από τις «Άγριες Μέλισσες». Όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός τα γυρίσματα έχουν σταματήσει εδώ και περισσότερο από έναν μήνα, αλλά η επικοινωνία του με τους συναδέλφους του είναι καθημερινή. «Περιμένω να πάω στο πλατό στις “Άγριες Μέλισσες” για να κουρευτώ», ανέφερε ο Γιάννης Στάνκογλου.

Ο Γιάννης Στάνκογλου μιλώντας για όσα είχε δηλώσει σχετικά με την αποχώρησή του από τις «Άγριες Μέλισσες», είπε: «Κατ’ αρχήν δεν είναι κάτι προσωπικό δικό μου. Με τη Μελίνα τη Τσαμπάνη από τις αρχές των γυρισμάτων συζητάγαμε που θα πάει αυτός ο χαρακτήρας και είχαμε δώσει ένα deadline κάπου στο καλοκαίρι». Όπως συμπλήρωσε λόγω του κορονοϊού, «Τώρα όλα έχουν πάει λίγο πίσω, επί δύο μήνες δεν έχουν γίνει γυρίσματα και δεν ξέρουμε πώς θα συνεχιστεί όλο αυτό το πράγμα».

Η δήλωση – ανατροπή για την αποχώρησή του από τη σειρά

«Εγώ δεν θέλω καθόλου να φύγω από τη σειρά, περνάω πολύ ωραία», είπε ο Γιάννης Στάνκογλου και κάπου μας ξάφνιασε. «Ποιος θέλει να φύγει από κάτι το οποίο είναι πολύ ωραίο και πολύ πετυχημένο;», διευκρίνισε ο Γιάννης Στάνκογλου για τις «Άγριες Μέλισσες».

«Ήταν και ο δικός μου φόρτος εργασίας τέτοιος όταν μιλάγαμε. Είχα σκοπό να κάνω πράγματα και το καλοκαίρι και τον επόμενο χειμώνα και είχαν δρομολογηθεί ήδη. Οπότε με κάποιον τρόπο οι συμφωνίες που κάναμε μεταξύ μας, ήταν ότι ο Κυπραίος ως χαρακτήρας θα είναι μέχρι το καλοκαίρι», είπε χαρακτηριστικά. Και έγινε κατανοητός. Όταν όλα τα σχέδια πάνε πίσω, η καλύτερη αντίδραση είναι να τα επαναπροσδιορίσεις.

Είναι δεδομένο πως τα σχέδια του ηθοποιού αλλά και όλης της παραγωγής έχουν αλλάξει. Καθώς τα γυρίσματα έχουν σταματήσει, «Τα 150 επεισόδια που ήταν να δείξει ο ΑΝΤ1 μέχρι το καλοκαίρι, φαντάζομαι δεν μπορεί να τα δείξει, οπότε θα πάει και του χρόνου αυτή η ιστορία», όπως είπε. «Όταν οι χαρακτήρες παραμένουν ζωντανοί, άξιοι παρακολούθησης για το κοινό, αλίμονο, θα θέλω κι εγώ να ακολουθήσω σε κάτι τέτοιο» είπε χαρακτηριστικά. Όπως σχολίασε η σεναριογράφος της σειράς Μελίνα Τσαμπάνη «είναι τόσο έξυπνη που μπορεί ακόμη και δίδυμο αδερφό του Κυπραίου να εμφανίσει».

Ο Γιάννης Στάνκογλου αποκαλύπτει για τη σχέση του Θωμά και της Ελένης στις «Άγριες Μέλισσες»

Όπως ήταν επόμενο μια συνέντευξη με ηθοποιό από τις «Άγριες Μέλισσες» περιείχε και ένα spoiler. Η αποκάλυψή του αφορά τη σχέση του χαρακτήρα που υποδύεται, του Θωμά Κυπραίου και της Ελένης Σταμίρη που υποδύεται η Μαρία Κίτσου. Όπως είπε ο Γιάννης Στάνκογλου οι ηθοποιοί δεν γνωρίζουν την εξέλιξη της ιστορίας παρά για λίγα επεισόδια μπροστά. Θα είναι, λοιπόν, μαζί ο Θωμάς και η Ελένη;

Ο Γιάννης Στάνκογλου αποκάλυψε: «Γίνεται προσπάθεια να είμαστε μαζί και ερχόμαστε αρκετά κοντά, ως εκεί που έχω διαβάσει εγώ».