ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Άγριες Μέλισσες: Θα είναι αυτό το τέλος του Κυπραίου;

Δεν έχουν περάσει παρά μερικές ημέρες από τη στιγμή που ο Γιάννης Στάνκογλου αποκάλυψε ότι δεν θα συνεχίσει να υποδύεται τον Θωμά Κυπραίο στις «Άγριες Μέλισσες». Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στη Real News, σημείωσε ότι θέλει να δοκιμάζεται σε διαφορετικά πράγματα και παρόλη την αγάπη που έχει για τη σειρά εποχής του ΑΝΤ1, θα την αφήσει πίσω του την επόμενη σεζόν.

Μία ακόμα αποκάλυψη για τον ρόλο που ενσαρκώνει ο Γιάννης Στάνκογλου, ακολούθησε σήμερα από το τηλεοπτικό περιοδικό TV O’Clock. Ο Θωμάς Κυπραίος έρχεται αντιμέτωπος με το πιο σκοτεινό του μυστικό που αποκαλύπτεται, και ίσως αυτό να είναι το τέλος του από τη σειρά «Άγριες Μέλισσες». Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι εξελίξεις της σειράς στα νέα επεισόδια που θα γυριστούν όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν ο Νέστορας είναι εκείνος που έρχεται αντιμέτωπος με τη σκληρή πραγματικότητα και μαθαίνει την αλήθεια για τον Θωμά Κυπραίο.

Στα επόμενα επεισόδια, λοιπόν, ο Νέστορας τον οποίο υποδύεται ο Παύλος Ορκόπουλος, λαμβάνει έναν φάκελο μέσα στο οποίο βρίσκει το σκίτσο ενός εκ των προδοτών της κατοχής. Ο Νέστορας αρχίζει να ψάχνει διεξοδικά την πληροφορία και δεν λέει σε κανέναν τίποτα για τις έρευνές του. Λίγες μέρες αργότερα οι χειρότεροι φόβοι του επιβεβαιώνονται. Ο Θωμάς Κυπραίος υπήρξε προδότης στην Κατοχή.

Σου θυμίζω εδώ ότι ο Θωμάς Κυπραίος, που μπήκε στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» ως συνεργάτης της Μυρσίνης για να ερευνήσει τον θάνατο του γιου της, φιλοξενήθηκε στο σπίτι του Νέστορα. Οι δυο τους μοιράζονταν την ίδια στέγη αλλά όχι τα μυστικά τους. Ο Νέστορας αποφασίζει σε αυτό το σημείο να εξασφαλίσει ότι ο Θωμάς Κυπραίος θα τιμωρηθεί για όλες τις εγκληματικές ενέργειές του.

Η κατάληξη του Θωμά Κυπραίου στις «Άγριες Μέλισσες»

Μεταξύ αυτών είναι και ο ρόλος που έπαιξε ως δοσίλογος στην μεγαλύτερη απώλεια στη ζωή του Νέστορα, αυτή του γιου του που σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια μίας αποστολής στον πόλεμο. Ο Νέστορας τον είχε πιέσει να συμμετέχει σε αυτή και ο γιος του είχε ενδοιασμούς, ωστόσο την ανέλαβε. Ο κομβικός ρόλος του Θωμά Κυπραίου σε αυτή είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν όλα τα μέλη της αποστολής.

Το ερώτημα με το οποίο μας αφήνει το περιοδικό είναι το αν τελικά ο Θωμάς Κυπραίος θα καταφέρει να ξεγλιστρήσει ή θα αναγκαστεί να πληρώσει για τα σκοτεινά μυστικά του. Αν συμβεί το πρώτο και δεν τιμωρηθεί το σίγουρο είναι πώς θα φύγει από το Διαφάνι για να γλιτώσει τη ζωή του. Αν συμβεί το δεύτερο ίσως το τέλος του Κυπραίου στις «Άγριες Μέλισσες» να είναι το τέλος της ζωής του χαρακτήρα που έπλασε η Μελίνα Τσαμπάνη.

«Δε θα είμαι στις Μέλισσες του χρόνου. Με ξέρεις καλά εδώ και χρόνια. Θέλω να κάνω κι άλλα πράγματα, διαφορετικά, δε θέλω να μένω στα ίδια. Την αγαπώ αυτή τη σειρά, εκτιμώ αφάνταστα τους ταλαντούχους συντελεστές της, αλλά δε θα συνεχίσω του χρόνου σε αυτή», είχε πει χαρακτηριστικά ο Γιάννης Στάνκογλου. Μένει, λοιπόν να δούμε αν η κατάληξη του ήρωα που υποδύεται στη σειρά θα είναι η φυγή ή ο θάνατος.