ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ο Γιάννης Στάνκογλου αποχωρεί από τις «Άγριες Μέλισσες»

Θυμάσαι την εποχή που κάθε βράδυ η μόνη μας έγνοια ήταν αν η Λενιώ θα καταλήξει με τον Θωμά Κυπραίο ή τον Λάμπρο το δάσκαλο; Μερικές φορές μοιάζει αδιανόητο το γεγονός ότι η σεζόν κατά την οποία μιλούσαμε ασταμάτητα για τις «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1 και τον κορονοϊό είναι η ίδια. Κι όμως συμβαίνει. Η σειρά εποχής του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» έχει διακόψει τα γυρίσματά της λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, προκειμένου να διασφαλιστεί η υγεία των συμμετεχόντων σε αυτά και η μείωση του ρυθμού εξάπλωσής του.

Αυτή την περίοδο η σειρά παίζει σε επανάληψη στον ΑΝΤ1 και μπορείς να δεις όσα επεισόδια έχασες τους προηγούμενους μήνες. Οι συντελεστές της όμως, συνεχίζουν να δίνουν συνεντεύξεις αποκαλύπτοντας κάποιες εξελίξεις για το μέλλον της σειράς. Ανάμεσα τους και ο Γιάννης Στάνκογλου που υποδύεται τον Θωμά Κυπραίο. Και η αποκάλυψή του μας έβγαλε από το δίλημμα «Θωμάς ή Λάμπρος» δια παντώς.

Ο Γιάννης Στάνκογλου παραχώρησε συνέντευξη στη Real Life και μίλησε μεταξύ άλλων για τη σειρά «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1. «Δεν γνωρίζω τίποτα», είπε για το πότε θα ξεκινήσουν ξανά τα γυρίσματα της σειράς. «Όπως δεν ξέρουμε και τι θα γίνει με τα θέατρα. Είμαστε σε στάση αναμονής, ελπίζοντας για το καλύτερο», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Ο Γιάννης Στάνκογλου ανέφερε πόσα νέα επεισόδια έχουν γυριστεί και δεν έχουν προβληθεί ακόμα στον ΑΝΤ1 τονίζοντας ότι το στοκ δεν είναι και τόσο μεγάλο. «Έξι, επτά επεισόδια, όχι πολλά. Λόγω του ότι παίζονται τέσσερις φορές την εβδομάδα οι “Μέλισεες”, τι στοκ να έχεις; Τρέχουμε να προλάβουμε πάντα, αλλά ευτυχώς την αγαπάμε τόσο τη σειρά που δεν γκρινιάζουμε», είπε χαρακτηριστικά. Όσο για το αν θα καταλείξει μαζί με την Ελένη ο χαρακτήρας που υποδύεται, όπως διευκρίνισε δεν τον αφήνουν να αποκαλύψει τίποτα.

Η αποκάλυψη όμως που έκανε λίγο αργότερα ήταν σαν να απαντά σε όλα. «Πώς φαντάζεσαι τον Θωμά στον νέο κύκλο;», ερωτήθηκε ο ηθοποιός. Αν είσαι fan του Θωμά Κυπραίου της σειράς, ο Γιάννης Στάνκογλου θα σε λυπήσει.

Η αποκάλυψη για το μέλλον του Θωμά Κυπραίου στις «Άγριες Μέλισσες»

«Εννοείς του χρόνου; Δε θα είμαι στις Μέλισσες του χρόνου. Με ξέρεις καλά εδώ και χρόνια. Θέλω να κάνω κι άλλα πράγματα, διαφορετικά, δε θέλω να μένω στα ίδια. Την αγαπώ αυτή τη σειρά, εκτιμώ αφάνταστα τους ταλαντούχους συντελεστές της, αλλά δε θα συνεχίσω του χρόνου σε αυτή», είπε ο Γιάννης Στάνκογλου. Κι αν η Ελένη συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στις «Άγριες Μέλισσες» αυτό σημαίνει ότι το ειδύλλιο μεταξύ τους το πήρε το ποτάμι.

Όπως ήδη έχει αποκαλύψει ο ηθοποιός Γιώργος Σουξές, που υποδύεται τον ενωμοτάρχη, ο δεύτερος κύκλος της σειράς θα πιάνει το νήμα της ιστορίας 5 χρόνια αργότερα. Οι εξελίξεις θα είναι σίγουρα πολλές. Μία από αυτές θα είναι πώς ο Θωμάς Κυπραίος δεν θα είναι πλέον κάτοικος Διαφανίου.