ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Άγριες Μέλισσες: Με μάσκες κατά του κορονοϊού στο Διαφάνι. Τα μηνύματα των πρωταγωνιστών

Τα προγράμματα των καναλιών διαμορφώνονται ανάλογα με την περίοδο που διανύουμε. Η εξάπλωση του κορονοϊού επιτάσσει τη διακοπή των ζωντανών εκπομπών αλλά και των γυρισμάτων των σειρών. Οι Άγριες Μέλισσες σταματούν τα γυρίσματα και από σήμερα (16 Μαρτίου) ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να προβάλλει διπλά επεισόδια σε επανάληψη.

Οι Άγριες Μέλισσες φόρεσαν μάσκες για τον κορονοϊό

Στο Διαφάνι οι πρωταγωνιστές φόρεσαν μάσκες κατά του κορονοϊού. Ο παπάς του χωριού -κατά κόσμον Κωστής Σαββιδάκης- έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, ενημερώνοντας για τις εξελίξεις.
Στη φωτογραφία από τα γυρίσματα η Μαρία Κίτσου και η Δανάη Μιχαλάκη φορούν μάσκες.

«Από Δευτέρα 16/3 καθημερινά 22:15 δίπλα επεισόδια σε επανάληψη μέχρι νεωτέρας. Τα γυρίσματα των “Άγριων Μελισσών” παύουν μέχρι νεοτέρας. Για να είμαστε όλοι ασφαλείς. Μένουμε σπίτι και αν έχουμε απρόσκλητους επισκέπτες, όπως ο παπάς, περνούμε τα μέτρα μας, βάζουμε την μάσκα μας, τα γαντάκια μας, και κρατάμε αποστάσεις» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Το μήνυμα του Γιώργου Γεροντιδάκη

Την ίδια στιγμή ο Μελέτης, Γιώργος Γεροντιδάκης, θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα για τη διακοπή των γυρισμάτων της σειράς εξαιτίας της εξάπλωσης του κορονοϊού.

«Τα γυρίσματα των “Μελισσών” αναστέλλονται μέχρι να καταλαγιάσει η πανδημία. Ευκαιρία να κάτσουμε σπίτι μας και να θυμηθούμε πώς ήταν πριν από οκτώ μήνες όταν και μετακομίσαμε στο Διαφάνι.

Ας απολαύσουμε το διάστημα αυτό, ευκαιρία να ασχοληθούμε με τα παιδιά μας, τους συντρόφους μας και τους εαυτούς μας. Κουβεντούλα, επιτραπέζια, μουσική, βιβλία και ό,τι άλλο επιθυμεί ο καθένας. Ευκαιρία να δούμε σε επανάληψη όλα τα επεισόδια της σειράς μιας και τα ξέρουμε μόνο αμοντάριστα!

Έξω, μόνο για τα απαραίτητα! Θα περάσουν γρήγορα οι μέρες και θα ξανασμίξουμε στο πλατώ να συνεχίσουμε τα γυρίσματα, ελπίζω με αγκαλιές και φιλιά ελεύθερα! Έως τότε προστατέψτε τους εαυτούς σας και τους αγαπημένους σας».