ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Φαίη Σκορδά σε Παναγιώτη Βασιλάκο: « Ήρθες να πεις την αλήθεια ή θα δουλευόμαστε μεταξύ μας;»

Papadakis Press/Προκόπης Οικονομόπουλος

Η ειλικρίνεια, η ενσυναίσθηση, η ευθύτητα και η εξωστρέφεια είναι χαρακτηριστικά που διακρίνουν τη Φαίη Σκορδά. Χαρακτηριστικά για τα οποία της βγάζουμε το καπέλο. Αρκεί να θυμηθούμε τη φορά που έβαλε τον Snik στη θέση του, μετά το άγριο ξέσπασμά του κατά της εκπομπής. Ή τότε που ρώτησε ευθέως την Αφροδίτη Λατινοπούλου, εάν οι απόψεις της είναι όντως δικές της ή αν κάποιος την έχει βάλει να τα λέει, απορώντας, μάλιστα, εάν πιστεύει πως έτσι θα γίνει διάσημη.

Τα παραδείγματα πολλά και το συμπέρασμα ένα. Η Φαίη Σκορδά θέλει στο πλατό του «Πρωινού» να λέγονται μόνο αλήθειες. Να έχει καλεσμένους που έχουν το θάρρος να πουν τα πράγματα με τ’ όνομά τους, ως έχουν. Κάτι που όπως φαίνεται δεν συνέβη στην περίπτωση του Παναγιώτη Βασιλάκου, του περσινού Bachelor, εάν κρίνουμε από την αντίδραση της ίδιας.

Η Φαίη Σκορδά διαφωνεί με τη λογική του Bachelor και ο Γιώργος Λιάγκας της υπενθυμίζει πως «κάνουν τηλεόραση»

Πιο συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Βασιλάκος, βρέθηκε καλεσμένος στο «Πρωινό». Το βασικό θέμα συζήτησης δεν θα ήταν κάποιο άλλο πέρα από το reality αγάπης και τη συμμετοχή του σ’ αυτό. Όλα, λοιπόν, ξεκίνησαν όταν η Φαίη Σκορδά εξέφρασε την έμμεση διαφωνία της με τη λογική του Bachelor, διαφωνία που δεν εκφράζει πρώτη φορά δημόσια. «Να αναλύσουμε τι είναι το Bachelor δεν θέλω γιατί δεν θέλω να χαλάσω τις σχέσεις μου με τον Alpha. Εγώ σαν γυναίκα διαφωνώ. Σαν γυναίκα και όχι ως εργαζόμενη σε ένα σταθμό, συμφωνώ με το τελευταίο post στα “Υπέροχα Πλάσματα”».

Τότε, ο Γιώργος Λιάγκας παρενέβη για να υπενθυμίσει στην πρώην σύζυγό του και νυν συμπαρουσιάστριά του πως «κάνουν τηλεόραση». «Είναι ένα παγκόσμιο format που ήρθε και στην Ελλάδα. Κάνουμε τηλεόραση. Είναι τηλεόραση», είπε ο παρουσιαστής, υπενθυμίζοντας – με πολύ απλά κατανοητά λόγια – σε όλους μας την πατροπαράδοτη λειτουργία της τηλεόρασης.

Ωστόσο, η Φαίη Σκορδά καθόλου δεν πτοήθηκε. Ακλόνητη στις πεποιθήσεις της και στην προσωπική της άποψη, συνέχισε να λέει: «Θέλω να είμαι ευγενική γιατί επί προσωπικού είναι ένα γλυκό και καλό αγόρι. Δεν θα ήθελα να πω τη γνώμη μου γι’ αυτό το format που μπορεί να είναι και σε όλες τις χώρες. Δεν είναι θέμα υποκειμενικό. Το πώς τοποθετούν την γυναίκα δεν είναι θέμα υποκειμενικό», ανέφερε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά και της βγάζουμε το καπέλο για την ψύχραιμη απάντηση της. Ψυχραιμία που δεν κράτησε για πολύ. Έχει και η υπομονή τα όριά της.

Η ενόχληση της Φαίης Σκορδά δεν άργησε να φανεί

Καθώς, λοιπόν, η συνέντευξη συνεχιζόταν, η Φαίη Σκορδά είχε μια εύλογη απορία. Χωρίς περιστροφές και με απόλυτη ευθύτητα, η παρουσιάστρια ρώτησε τον Παναγιώτη Βασιλάκο εάν η συμπεριφορά, οι πράξεις και τα λόγια του βασιζόταν σε κάποιο σενάριο, με τον ίδιο να απαντάει αρνητικά.

«Σε εμένα δεν υπήρχε σενάριο. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος αυθόρμητος και όπως λειτουργώ με τις κοπέλες στην έξω μου ζωή, έτσι λειτούργησα και με τις κοπέλες στο Bachelor», δήλωσε ο Παναγιώτης Βασιλάκος. Καζάνι που βράζει η Φαίη Σκορδά μετά από αυτήν τη δήλωση.

«Τώρα ήρθες να δώσεις συνέντευξη να πεις την αλήθεια ή θα δουλευόμαστε μεταξύ μας; Θα προτιμούσα να πεις πραγματικά ότι δεν μπορώ να μιλήσω για ένα project που έχει τελειώσει», απάντησε με αφοπλιστικό τρόπο και σε έντονο ύφος η Φαίη Σκορδά που όπως είπαμε η ειλικρινά είναι στοιχείο του χαρακτήρα της. Στοιχείο που επιθυμεί να έχουν και οι γύρω της. Ανάμεσά τους και οι καλεσμένοι της.

Παναγιώτης Βασιλάκος: «Σε κοιτάζω στα μάτια και σου λέω ότι δεν υπήρχε κανείς να μου πει τι να κάνω»

«Μπορεί να ήταν αμήχανο στην αρχή και να ήμουν τρακαρισμένος αλλά μετά αυτό έφευγε. Δεν μου έδωσαν ποτέ σενάριο. Μπορείς να βρεις κοπέλες που είχα σχέση μαζί τους και να τις ρωτήσεις. Σε κοιτάζω στα μάτια και σου λέω ότι δεν υπήρχε κανείς να μου πει τι να κάνω», απάντησε με τη σειρά του ο Παναγιώτης Βασιλάκος που παρέμεινε αμετάκλητος στη δήλωσή του.

«Να κάνεις τον σταυρό σου που δεν είσαι αυτό που είδαμε», κατέληξε η Φαίη Σκορδά που όπως φαίνεται δεν πείστηκε από τα λόγια του Παναγιώτη Βασιλάκου.