ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ο Αλέξης Παππάς έκανε πρεμιέρα στο The Bachelor: Η τηλεθέαση και τα επικά σχόλια στο Twitter

Instagram.com/thebachelorgr

Τις 21 γυναίκες που θα διεκδικήσουν την καρδιά του, γνώρισε ο Αλέξης Παππάς στην πρεμιέρα του The Bachelor που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης 7 Σεπτεμβρίου στον Alpha. Ο δεύτερος κύκλος του reality αγάπης του σταθμού ξεκίνησε και το Twitter έπιασε δουλειά.

Οι παίκτριες θέλησαν να εντυπωσιάσουν τον νέο Bachelor και ο Αλέξης Παππάς άκουσε μέχρι και συνθήματα που είχαν να κάνουν με την περσινή τηλεοπτική του παρουσία στο Survivor. Μία από τις παίκτριες έπαιξε σαξόφωνο, άλλη έφτιαξε σκίτσο για τον Bachelor, κάποια ακόμα εμφανίστηκε με νυφικό. Αυτή ήταν και η πιο επιτυχημένη κίνηση, ως φαίνεται, αφού ο Αλέξης Παππάς έδωσε σε εκείνη το τριαντάφυλλο της πρώτης εντύπωσης, που την κράτησε ασφαλή στην Τελετή των Ρόδων.

Στο τέλος της βραδιάς, ο Αλέξης Παππάς ως ο νέος Bachelor πραγματοποίησε την Τελετή των Ρόδων κι άφησε δύο από τις παίκτριες του δεύτερου κύκλου του reality αγάπης εκτός της διαδικασίας.

Το Twitter εμπνεύστηκε από την προσπάθεια των παικτών, αλλά και από τις ηλικίες που δήλωναν μαζί με το όνομά τους την ώρα που μιλούσαν στην κάμερα. Οι περσινές αντίστοιχες απορίες που είχαν δημιουργηθεί με την Έλενα Μπάση και τα 38 της χρόνια, δημιουργήθηκαν και φέτος κυρίως με την 26χρονη Αθηνά και η Ναταλία Γερμανού με ένα δικό της tweet έδωσε τη λύση.

«Στις ηλικίες που ακούτε να προσθέτετε +4 τουλάχιστον», έγραψε η παρουσιάστρια. Κι όταν τη ρώτησαν «Εσύ πόσο είσαι;» έδωσε τη δική της χιουμοριστική απάντηση. «Πάνω από το όριο ταχύτητας στη στροφή για Ελευσίνα», ανέφερε.

Τα σχόλια του Twitter για την πρεμιέρα του The Bachelor

Η τηλεθέαση που σημείωσε η πρεμιέρα. Πώς τα πήγε ο Bachelor Αλέξης Παππάς;

Η πρεμιέρα του The Bachelor σημείωσε τηλεθέαση 15,5% κατά μέσο όρο στο γενικό κοινό ενώ κινήθηκε ακόμα υψηλότερα στο δυναμικό κοινό σημειώνοντας τηλεθέαση 18,2%. Μέχρι στιγμής η Prime Time ζώνη ανήκει ξεκάθαρα στη μυθοπλασία και όχι στην reality TV, αφού και το Top Chef του ΣΚΑΪ, σημείωσε 7,2% στο γενικό σύνολο τηλεθέασης.

Αντίθετα οι σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, ο Σασμός του Alpha που προβλήθηκε για δεύτερη ημέρα και Η γη της Ελιάς σημείωσαν εντυπωσιακά ποσοστά. Ο Σασμός σημείωσε κατά μέσο όρο 30,5% στο γενικό σύνολο των τηλεθεατών και Η Γη της Ελιάς 27,5%.