ΤΑΙΝΙΕΣ

Αύγουστος στο Netflix με 6 ταινίες και άλλα τόσα πρωτότυπα ντοκιμαντέρ

Και πάνω που είσαι έτοιμη να πάθεις κατάθλιψη (αν δεν την έχεις πάθει ήδη με την καταστροφή που συμβαίνει γύρω σου) επειδή ο Αύγουστος σε βρίσκει στην πόλη να δουλεύεις, έρχεται το Netflix και σου φτιάχνει για τα καλά τη διάθεση.

Αφού το περιεχόμενό του εμπλουτίστηκε με 16 συνολικά σειρές, τη σκυτάλη παίρνουν οι νέες ταινίες μαζί με τα πρωτότυπα ντοκιμαντέρ (των οποίων είμαι σταθερή fan). Ας δούμε λοιπόν τις επιλογές μας και ας πάρουμε μία γεύση από τα trailers. Μην ξεχνάς και την ταινία Μπέκετ, που γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα. Ο Αύγουστος είναι πολλά υποσχόμενος.

Αύγουστος με ταινίες στο Netflix

Vivo

Ένα φιλόμουσο κινκατζού ξεκινά ένα συναρπαστικό ταξίδι από την Αβάνα στο Μαϊάμι, για να εκπληρώσει το πεπρωμένο του και να παραδώσει ένα τραγούδι αγάπης για έναν φίλο. 6 Αυγούστου.

Το Σμήνος

Μια ανύπαντρη μητέρα εκτρέφει ακρίδες ως τροφή με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, αλλά δυσκολεύεται με την αναπαραγωγή τους – ώσπου διαπιστώνει ότι τους αρέσει το αίμα. Από τις 6 Αυγούστου.

Φίλα με 3

Αποφασισμένη να χαρεί το τελευταίο καλοκαίρι πριν από το πανεπιστήμιο, η Ελ σχεδιάζει την απόλυτη λίστα επιθυμιών ενώ προσπαθεί να δει τι θα γίνει με τον Νόα και τον Λι. Έρχεται 11 Αυγούστου.

Μπέκετ

Μετά από ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα στην Ελλάδα, ο Μπέκετ βρίσκεται στο επίκεντρο μιας επικίνδυνης πολιτικής συνωμοσίας και ενός ανθρωποκυνηγητού. Έρχεται 13 Αυγούστου.

Sweet Girl

Ένας άντρας (Τζέισον Μομόα) θέλει να τιμωρήσει όσους ευθύνονται για τον θάνατο της γυναίκας του και να προστατεύσει τη μόνη οικογένεια που του έχει μείνει, την κόρη του. Έρχεται 20 Αυγούστου.

Το Αγόρι των Ονείρων σας

Μια έφηβη influencer βάζει στοίχημα να μεταμορφώσει έναν μοναχικό τύπο στον βασιλιά του σχολικού χορού, σ’ αυτό το ριμέικ της κλασικής ταινίας του ’90. Έρχεται 27 Αυγούστου.

6 πρωτότυπα ντοκιμαντέρ

Pray Away: Προσευχή για αλλαγή

Επιζήσαντες και πρώην ηγέτες του κινήματος της “θεραπείας αλλαγής” μιλούν για τη ζημιά που προκλήθηκε στην ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα και την καταστροφική επιμονή του. 3 Αυγούστου.

Shiny Flakes: Ο έφηβος ναρκοβαρόνος

Ο Μαξ Σ. αφηγείται πώς δημιούργησε μια αυτοκρατορία ναρκωτικών από το εφηβικό του δωμάτιο. Η πραγματική ιστορία της σειράς “Πώς να Πουλήσεις Ναρκωτικά Online (Γρήγορα)”. 3 Αυγούστου.

Οι Καουμπόηδες της Κοκαΐνης: Οι Βασιλιάδες του Μαϊάμι

Δύο παιδικοί φίλοι που παράτησαν το σχολείο γίνονται οι πιο ισχυροί βασιλιάδες ναρκωτικών στο Μαϊάμι σε αυτήν την αληθινή ιστορία ενός αστυνομικού έπους δεκαετιών. Από τις 4 Αυγούστου.

Άγνωστες Πτυχές

Τι γίνεται όταν οι αθλητές ελέγχουν τις ιστορίες τους; Αυτή η σειρά εξετάζει εμβληματικές αθλητικές στιγμές και πρόσωπα, χαρίζοντας μοναδικές οπτικές για αγαπημένα σπορ.Έρχεται 8 Αυγούστου (νέα επεισόδια κάθε εβδομάδα).

Οι Αναμνήσεις ενός Δολοφόνου: Ηχογραφήσεις Νίλσεν

Ο Βρετανός κατά συρροή δολοφόνος Ντένις Νίλσεν αφηγείται τη ζωή και τα εγκλήματά του μέσα από μια σειρά ανατριχιαστικών ηχογραφήσεων από το κελί του στις φυλακές.Έρχεται 18 Αυγούστου.

Μπομπ Ρος: Χαρούμενα ατυχήματα, προδοσία και απληστία

Η ανεπανάληπτη ιστορία πίσω από τον δημιουργικό ζωγράφο τοπίων και παρουσιαστή του “Η Χαρά της Ζωγραφικής”, Μπομπ Ρος. Έρχεται 25 Αυγούστου.