ΤΑΙΝΙΕΣ

Beckett: Η πρώτη ταινία του Netflix που γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα

Μετά τις ταινίες “Knives Out 2”, “The Trip to Greece” και “Monday”, η Ελλάδα θα αναδειχθεί και μέσα από την πλατφόρμα του Netflix.

Αυτή είναι μία πολύ σημαντική στιγμή, κυρίως επειδή δεν πρόκειται για Έλληνα σκηνοθέτη ή πρωταγωνιστές. Το Netflix θα έχει μία ταινία που γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα και δεν θα δούμε μόνο το κέντρο της Αθήνας, αλλά τα επιβλητικά Μετέωρα και τα μαγικά Ζαγοροχώρια. Το “Beckett” έχει ένα trailer που μάλλον θα σε πείσει να το δεις όταν θα βγει στις 13 Αυγούστου.

Ποια είναι η πλοκή του Beckett;

Το Beckett είναι ένα θρίλερ δράσης που γυρίστηκε στην Αθήνα, τα Μετέωρα και τα Ζαγοροχώρια και θα προβληθεί τον Αύγουστο του 2021.

«Ενώ κάνει διακοπές στην Ελλάδα, ο Beckett (John David Washington), ένας Αμερικανός τουρίστας, γίνεται ο στόχος ενός ανθρωποκυνηγητού μετά από ένα τραγικό ατύχημα. Αναγκασμένος να ξεφύγει για να σωθεί, προσπαθεί να φτάσει στην αμερικανική πρεσβεία, η ένταση κορυφώνεται και ο Beckett μπαίνει βαθιά σε έναν επικίνδυνο ιστό συνομωσίας», είναι η επίσημη ανακοίνωση του Netflix.

Το cast ολοκληρώνουν οι Alicia Vicander, Boyd Holbrook και Vicky Krieps, ενώ παραγωγός της ταινίας είναι ο Luca Guadagnino, που ξέρεις ως σκηνοθέτη του “Call Me By Your Name”. Η ταινία Beckett θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Αυγούστου, στο 74ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Locarno στην Ελβετία, ενώ θα μπορέσεις να το δεις μέσω Netflix από τις 13 Αυγούστου.