Κέρδισε 5 διπλές προσκλήσεις για το Mamma Mia

Το παγκόσμιο φαινόμενο που μετά το Λονδίνο κατέκτησε το Вrоаdwаy και στη συνέχεια όλο τον κόσμο, έρχεται στην Αθήνα και εμείς σου δίνουμε την ευκαιρία να το απολαύσεις!

Περισσότερα από 60 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, έχουν λατρέψει τους χαρακτήρες, την ιστορία και βέβαια τη μουσική του ΜΑΜΜΑ ΜΙΑ! αναδεικνύοντάς το στο πιο διασκεδαστικό μιούζικαλ όλων των εποχών.

Η ηλιόλουστη, χαρούμενη ιστορία που έπλασε η συγγραφέας Catherine Jоhnsоn εκτυλίσσεται σ’ ένα παραδεισένιο ελληνικό νησί. Την παραμονή του γάμου της, μια  κόρη αποφασίζει να ανακαλύψει την ταυτότητα του πατέρα της, και η αναζήτησή της έχει ως αποτέλεσμα να φέρει πίσω στο νησί που επισκέφτηκαν πριν 20 χρόνια, τρεις άντρες από το παρελθόν της μητέρας της, τους τρεις πιθανούς μπαμπάδες της.

Τα διαχρονικά, αφηγηματικά τραγούδια των ΑΒΒΑ, που αποτέλεσαν τον καμβά της ιστορίας, δένουν άρρηκτα με την υπόθεση, δημιουργώντας μία σαγηνευτική ιστορία αγάπης, έρωτα, χαράς, γέλιου, φιλίας, που ξεσηκώνει τους θεατές σε όλο τον κόσμο, χαρίζοντάς τους «τη διασκέδαση της ζωής τους!»

Ένα πραγματικά πρωτότυπο μιούζικαλ, μια ιστορία σαν τραγούδι των ΑΒΒΑ, που μπορείς να δεις με τα μάτια σου! 

Μπες στον διαγωνισμό με όσους περισσότερους τρόπους μπορείς και κέρδισε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση της Παρασκευής 6/11, στις 4.30 μ.μ!

Οι νικητές θα ανακοινωθούν στη σελίδα του Ladylike στο Facebook.

TAGS:

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ