ΜΟΥΣΙΚΗ

LadyLike Διαγωνισμός: 5 διπλές προσκλήσεις για τα lives της Δήμητρας Γαλάνη

LadyLike Διαγωνισμός: Τις Τετάρτες 28/02, 06/03, 13/03, 20/03 & 27/03, η Δήμητρα Γαλάνη βρίσκεται στο VOX live stage.

Το LadyLike προσφέρει σε 5 τυχερές αναγνώστριες από μια διπλή πρόσκληση για τις παραστάσεις που θα πραγματοποιηθούν τις Τετάρτες 28/02, 06/03, 13/03, 20/03 & 27/03.

Με αφορμή το νέο της άλμπουμ Είσοδος Κινδύνου, η Δήμητρα Γαλάνη συνεχίζει και τον Μάρτιο στο VOX live stage και παρουσιάζει το best of μιας 55χρονης καριέρας. Μια αναδρομή στα πολύ αγαπημένα τραγούδια που όλοι ζητούσαν και περιμένουν, πάντα μαζί με μια υπέροχη μπάντα στο πλευρό της. Στη σκηνή μαζί της και η δημιουργός και ερμηνεύτρια, Παυλίνα Βουλγαράκη.

Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό:

  • follow LadyLike
  • κάνε like σε αυτό το post και mention τον φίλο που θα πάρεις μαζί σου

Ο διαγωνισμός του LadyLike λήγει την Τετάρτη 27/03. Οι τυχερές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα για τις προσκλήσεις τους και θα πρέπει να απαντήσουν μέχρι τις 18:00. Θα πραγματοποιείται νέα κλήρωση για νέες νικήτριες, κάθε εβδομάδα.

Σε ένα πρόγραμμα που έχει τη σφραγίδα της μεγάλης μας ερμηνεύτριας και συνοψίζει τη διαδρομή μιας ολόκληρης ζωής, η Δήμητρα Γαλάνη συνεργάζεται ξανά με νέους ανθρώπους, μουσικούς και καλλιτέχνες – δημιουργούς που ξεχωρίζει. Και αυτή τη φορά επιλέγει από την σύγχρονη σκηνή την Παυλίνα Βουλγαράκη ταλαντούχα δημιουργό και ερμηνεύτρια με την οποία ήδη έχει γράψει 2 τραγούδια (Χίλιες ζωές και Δεν είπες κάτι).

Σταθερά δίπλα της ο Σεραφείμ Γιαννακόπουλος, ο βασικός συντελεστής στην ακριβή της μπάντα με τον οποίο υπογράφουν και το τελευταίο τους άλμπουμ που γράφτηκε την περίοδο της πανδημίας, σε ένα σπίτι, και κυκλοφόρησε την άνοιξη του 2023. Από εκεί το Έλα Κοντά, το πρώτο τραγούδι που αγαπήθηκε από τα ραδιόφωνα, καθώς και το Ένα λεπτό, το music video του οποίου κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες, που τα ακούμε στο VOX μαζί και με άλλα τραγούδια του δίσκου τους.

Αν θέλουμε να θυμηθούμε το πέρασμα της Δήμητρας Γαλάνη από το VOX και τις υπέροχες βραδιές που έχουμε περάσει εκεί, σίγουρα νιώθουμε ήδη πως θα περάσουμε καλά και αυτή τη φορά. Σε έναν χώρο οικείο, πάντα παρέα με τους αγαπημένους της μουσικούς, η Δήμητρα μαζί με την Παυλίνα μας προσκαλούν τον Φεβρουάριο και μας υπόσχονται ένα πρόγραμμα με όλα τα τραγούδια που αγαπάμε, που θα τραγουδήσουμε ξανά και που θα μας κάνουν όλους και πάλι μια παρέα. Τραγούδια που κουβαλούν την αύρα της πόλης στην οποία ζούμε.

Και τον Μάρτιο δίνουμε ραντεβού με την Δήμητρα Γαλάνη κάθε Τετάρτη στο VOX, εκεί που μαζί με την Παυλίνα Βουλγαράκη θα μπλέκουν τραγούδια και ιστορίες που θα μας περιέχουν.