ΜΟΥΣΙΚΗ

Ladylike Διαγωνισμός: 2 διπλές προσκλήσεις για το live της Monika

LadyLike Διαγωνισμός: Την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου, για μία και μοναδική παράσταση, η Monika θα βρίσκεται στο VOX live & proud.

Το LadyLike προσφέρει σε 2 τυχερές αναγνώστριες από μια διπλή πρόσκληση για την Πέμπτη 22/02 στις 21:00.

Rock, cinematic, έντεχνα, funk και disco ηχοχρώματα μαζί με rock στοιχεία, με τις μελωδίες να υπερισχύουν πάνω απ’ όλα, και στίχος που αποτυπώνει με τον πιο ποιητικό και τρυφερό τρόπο όλα τα συναισθήματα, τις σκέψεις και τα μηνύματα που θέλει να περάσει η Monika, συνθέτουν ένα cinematic pop ταξίδι γεμάτο συγκίνηση αλλά και πολύ ρυθμό που θα μας ξεσηκώσει.

Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό:

  • follow LadyLike
  • κάνε like σε αυτό το post και mention τον φίλο που θα πάρεις μαζί σου

Ο διαγωνισμός του Ladylike λήγει την Τρίτη 20/02 και οι τυχερές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα και θα πρέπει να απαντήσουν μέχρι τις 20:00.

Με αφετηρία το Avatar και σταθμούς σε πολλά τραγούδια από τον νέο δίσκο Proud και από τις τρεις ακόμα αγγλόφωνες κυκλοφορίες της, η Monika έρχεται για πρώτη φορά στο VOX για τέσσερις παραστάσεις, με ανανεωμένη rock μπάντα, με συνοδεία από έγχορδα (τσέλο, βιολί), τρομπέτα και δύο εξαιρετικές φωνές. Στο πρόγραμμα αυτό η Monika θα τραγουδήσει και κομμάτια που έχει να παίξει πολύ καιρό live, όπως το Forever Yours αλλά ακόμα και διασκευές τραγουδιών που αγαπάει πολύ ενώ υπόσχεται ξεχωριστά στιγμιότυπα-αφιερώματα με την ίδια άλλοτε στο πιάνο πιο μελωδική κι άλλοτε με το σαξόφωνο ή την κιθάρα της να σαρώνει τη σκηνή ασταμάτητα και να ξεσηκώνει το κοινό.

Η Monika φαντάζεται κάθε live της σαν ένα ταξίδι που μοιράζεται με το κοινό: «Το πιο όμορφο ταξίδι είναι αυτό που σου χαρίζεται μέσα από ένα τραγούδι. Είτε κλείνεις τα μάτια και αφήνεσαι να σε παρασύρει η μελωδία, είτε κοιτάς γύρω σου, είτε συγκινείσαι, τραγουδάς ή χορεύεις, είτε κρατάς το ρυθμό με τα χέρια σου παρέα με τους αγαπημένους σου, πάντα κερδίζεις το πιο πολύτιμο δώρο ένα ταξιδιού, την αλλαγή. Και μετά όλα είναι πιο καθαρά. Πιο όμορφα. Με νόημα.

Αυτός είναι και ο στόχος μου στο Vox. Να συναντηθούμε όλοι εκεί για να ταξιδέψουμε μακριά μέσα από τη μουσική και τα τραγούδια για να επιστρέψουμε έστω και λίγο αλλαγμένοι και πιο αληθινοί».

Παίζουν οι μουσικοί:

  • Γιώργος Καπής: Ηλεκτρική κιθάρα/ Φωνητικά
  • Δημήτρης Τσόλης: Τύμπανα
  • Κωνσταντίνος Σπηλιωτόπουλος: Μπάσο
  • Γιάννης Δημητριάδης: Πλήκτρα
  • Άρης Ζέρβας: Τσέλο/φωνητικά
  • Σταματέλλα Σπίνουλα: Βιολί
  • Βαγγέλης Κατσαρέλης: Τρομπέτα
  • Δανάη Πολίτη – Ελένη Αλεξανδρή: Φωνητικά