CELEBRITIES

Chrissy Teigen: Έγκυος 2 χρόνια μετά την αποβολή. Οι mom-to-be φωτογραφίες και η εξομολόγηση

Instagram.com/chrissyteigen/

Μετά την απώλεια που βίωσαν η Chrissy Teigen και ο John Legend τον Οκτώβριο του 2020, όταν το μοντέλο και παρουσιάστρια απέβαλε στα μισά της εγκυμοσύνης της, οι δυο τους ξαναζούν τα πρώτα στάδια της μητρότητας και της πατρότητας, αντίστοιχα.

Η Chrissy Teigen και ο John Legend, λοιπόν, περιμένουν να καλωσορίσουν στην οικογένειά τους το τρίτο τους παιδί. Η μέλλουσα μαμά έκανε την ευχάριστη ανακοίνωση με ένα άλμπουμ από mom-to-be φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Chrissy Teigen είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί

Κατά το δημοσιογραφικό κλισέ, η Chrissy Teigen πλέει σε πελάγη ευτυχίας, με μια δόση άγχους από την εμπειρία της προηγούμενης απώλειας. Ωστόσο, μέχρι στιγμής όλα πάνε τέλεια και η ίδια νιώθει καταπληκτικά. Το μοντέλο δημοσίευσε 2 mirror selfies στην ντουλάπα του βεστιάριού της, φορώντας ένα ψηλόμεσο brief του οίκου Gucci και ένα μαύρο T-shirt, τα οποία ανέδειξαν υπέροχα τη φουσκωμένη της κοιλιά.

«Τα τελευταία χρόνια υπήρξε τουλάχιστον ένα θόλωμα συναισθημάτων, αλλά η χαρά γέμισε ξανά το σπίτι και τις καρδιές μας. Ένα δισεκατομμύριο ενέσεις αργότερα (στο πόδι τον τελευταίο καιρό, όπως μπορείτε να δείτε!) έρχεται ακόμα ένα (σ.σ. παιδί)», έγραψε αρχικά η Chrissy Teigen στην περιγραφή της φωτογραφίας, σχολιάζοντας τη μελανιά στον έναν της μηρό, η οποία δημιουργήθηκε από την αγωγή που ακολούθησε μετά την εξωσωματική γονιμοποίηση.

«Σε κάθε ραντεβού έλεγα στον εαυτό μου, “εντάξει αν όλα πάνε καλά σήμερα, θα το ανακοινώσω”, αλλά μετά ανέπνεα ανακουφισμένη ακούγοντας έναν καρδιακό παλμό και αποφάσισα ότι είμαι ακόμα πολύ αγχωμένη. Δεν νομίζω ότι θα φύγω ποτέ από ένα ραντεβού με περισσότερο ενθουσιασμό απ’ ότι με άγχος, αλλά μέχρι στιγμής, όλα είναι τέλεια και όμορφα και αισθάνομαι αισιόδοξη και γενικότερα υπέροχα. Εντάξει. Ήταν πολύ δύσκολο να το κρατήσω μυστικό τόσο καιρό!», κατέληξε η ίδια.

Η αποβολή σε προχωρημένη εγκυμοσύνη το 2020

Ήταν αρχές Οκτώβρη του 2020 όταν η Chrissy Teigen ανακοίνωσε ότι έχασε το μωρό της σε προχωρημένη εγκυμοσύνη λόγω επιπλοκών. Η ίδια βρέθηκε στο νοσοκομείο με έντονη αιμορραγία. Η αιμορραγία οδήγησε παρά τις προσπάθειες των γιατρών σε αποβολή του εμβρύου.

«Είμαστε σοκαρισμένοι και βουτηγμένοι σε αυτό το είδος του βαθύ πόνου που μόνο έχεις ακούσει γι’ αυτόν. Τον πόνο που ποτέ δεν νιώσαμε ως τώρα», ανέφερε αρχικά η Chrissy Teigen αποκαλύπτοντας ότι οι επιπλοκές στην εγκυμοσύνη της ήταν σχετικές με ακατάσχετη αιμορραγία. «Ποτέ δεν καταφέραμε να σταματήσουμε την αιμορραγία. Ποτέ δεν καταφέραμε να δώσουμε στο μωρό τα υγρά που χρειαζόταν, παρά τις τόσες σακούλες αίμα που μεταγγίστηκαν. Απλά δεν ήταν αρκετό.

«Ο Jack προσπάθησε σκληρά για να γίνει μέλος της οικογένειάς μας»

«Ποτέ δεν αποφασίζαμε τα ονόματα των μωρών μας μέχρι την τελευταία στιγμή, αφού γεννηθούν, ακριβώς πριν βγούμε από το μαιευτήριο. Αλλά, για κάποιο λόγο, είχαμε ξεκινήσει να αποκαλούμε αυτόν τον μικρούλη στην κοιλιά μου, Jack. Οπότε για πάντα θα είναι ο Jack για εμάς. Ο Jack προσπάθησε σκληρά για να γίνει μέλος της οικογένειάς μας. Και θα είναι, για πάντα», σημείωσε η Chrissy Teigen στο μακροσκελές της post στο Twitter.

«Στον Jack μας: Λυπάμαι που οι πρώτες λίγες στιγμές της ζωής σου είχαν τόσες επιπλοκές να ξεπεράσουν. Που εμείς δεν καταφέραμε να σου δώσουμε το σπίτι που χρειαζόσουν για να επιβιώσεις. Πάντα θα σε αγαπάμε», είχε γράψει στο τέλος.