ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ

H Chrissy Teigen έχασε το μωρό της και μιλά για τον «βαθύ πόνο» που βιώνει. Οι εικόνες από το νοσοκομείο τα «λένε» όλα

Chrissy Teigen/Instagram

Η φυσική ροή των πραγμάτων θέλει τα μωρά να γεννιούνται, να μεγαλώνουν και να είναι εκείνα που κάποτε αποχαιρετούν τους γονείς τους. Καμιά φορά όμως η φυσική ροή των πραγμάτων διαταράζεται. Και δεν υπάρχει πιο ισχυρός πόνος από αυτόν της απώλειας ενός παιδιού, ακόμα κι αν αυτό δεν έχει ακόμα γεννηθεί. Η Chrissy Teigen βιώνει αυτόν τον πόνο μαζί με τον σύζυγό της, John Legend. Δεν έχει περάσει πολύς καιρός απ’ όταν το μοντέλο, παρουσιάστρια και συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής ανακοίνωσε ότι διανύει την τρίτη εγκυμοσύνη της. Τώρα ήρθε, δυστυχώς, ο καιρός να ανακοινώσει ότι απέβαλε.

Έχοντας μια πολύ ενεργή παρουσία στα social media και μεγάλη αλληλεπίδραση με το κοινό τους, η Chrissy Teigen θέλησε μέσω αυτών των μέσων να ανακοινώσει την απώλεια του μωρού της λόγω επιπλοκών στην εγκυμοσύνη της. Η ίδια βρέθηκε στο νοσοκομείο με έντονη αιμορραγία. Η αιμορραγία οδήγησε παρά τις προσπάθειες των γιατρών σε αποβολή του εμβρύου, κι εκείνη θέλησε να μιλήσει για την εμπειρία της στα social media. Το έκανε με μια μακροσκελή ανάρτηση και με εικόνες θρήνου στο κρεβάτι του νοσοκομείου που νοσηλεύεται.

«Είμαστε σοκαρισμένοι και βουτηγμένοι σε αυτό το είδος του βαθύ πόνου που μόνο έχεις ακούσει γι’ αυτόν, τον πόνο που ποτέ δεν νιώσαμε ως τώρα» ανέφερε αρχικά η Teigen αποκαλύπτοντας ότι οι επιπλοκές στην εγκυμοσύνη της ήταν σχετικές με ακατάσχετη αιμορραγία. «Ποτέ δεν καταφέραμε να σταματήσουμε την αιμορραγία και να δώσουμε στο μωρό τα υγρά που χρειαζόταν, παρά τις τόσες σακούλες αίμα που μεταγγίστηκαν. Απλά δεν ήταν αρκετό», σημείωσε η Chrissy Teigen.

Κι αν δεν έχεις ακόμα πάρει κοντά σου τα χαρτομάντιλα ήρθε ο καιρός να τα κάνεις για να διαβάσεις τις επόμενες παραγράφους.

«Ποτέ δεν αποφασίζαμε τα ονόματα των μωρών μας μέχρι την τελευταία στιγμή, αφού γεννηθούν, ακριβώς πριν βγούμε από το μαιευτήριο. Αλλά, για κάποιο λόγο, είχαμε ξεκινήσει να αποκαλλούμε αυτόν τον μικρούλη στην κοιλιά μου, Jack. Οπότε για πάντα θα είναι ο Jack για εμάς. Ο Jack προσπάθησε σκληρά για να γίνει μέλος της οικογένειάς μας και θα είναι, για πάντα», σημείωσε η Chrissy Teigen στο μακροσκελές της post στο Twitter.

«Στον Jack μας: Λυπάμαι που οι πρώτες λίγες στιγμές της ζωής σου είχαν τόσες επιπλοκές να ξεπεράσουν, που εμείς δεν καταφέραμε να σου δώσουμε το σπίτι που χρειαζόσουν για να επιβιώσεις. Πάντα θα σε αγαπάμε», συμπλήρωσε το μοντέλο.

Η ίδια ευχαρίστησε όσους προσευχήθηκαν για εκείνη και έκλεισε αναφερόμενη στα δύο μεγαλύτερα παιδιά που έχει αποκτήσει με τον John Legend, τη Luna και τον Miles. «Είμαστε τόσο ευγνώμοντες για τη ζωή που έχουμε, για τα υπέροχα μωρά μας, τη Luna και τον Miles, για όλα τα φανταστικά πράγματα που έχουμε καταφέρει να βιώσουμε. Αλλά δεν μπορεί κάθε μέρα να είναι λιακάδα. Σε αυτές τις πιο σκοτεινές από τις μέρες μας, θα πενθήσουμε, θα κλάψουμε γοερά. Αλλά θα αγκαλιάζουμε και θα αγαπάμε ο ένας τον άλλο ακόμα πιο πολύ και θα το ξεπεράσουμε», κατέληξε η Chrissy Teigen.

Ο John Legend μοιράστηκε το παραπάνω tweet συμπληρώνοντας: «Σε αγαπάμε, Jack». Το μοντέλο λίγο αργότερα μοιράστηκε ένα ακόμα tweet στο οποίο έγραφε: «Οδηγώντας στο σπίτι από το μαιευτήριο χωρίς μωρό. Πώς μπορεί να είναι αληθινό αυτό».

Το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι περίμενε το τρίτο του παιδί τον περασμένο Αύγουστο. Στο παρελθόν έχουν μιλήσει δημόσια για τα θέματα γονιμότητας που είχαν αντιμετωπίσει. Το τρίτο τους μωρό ήταν το πρώτο παιδί που συνέλαβαν χωρίς εξωσωματική γονιμοποίηση.