FEMALE TALK

Η Chrissy Teigen γιορτάζει 50 μέρες νηφαλιότητας μαζί με τα παιδιά της. Μαζί τους κι εμείς

Instagram.com/chrissyteigen/

Το γεγονός πως η Chrissy Teigen μία ιδιαίτερα εξωστρεφής, ειλικρινής γυναίκα και οπαδός της φιλοσοφίας “to share is to care”, είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό. Η Chrissy Teigen δεν έχει να κρύψει τίποτα. Η αφοπλιστική αλήθεια της και η άνεση της έκφρασης – το γεγονός δηλαδή πως λέει τα πράγματα με τ’ όνομά τους – είναι χαρακτηριστικά αξιοσημείωτα. Χαρακτηριστικά που πολλές φορές την έχουν τοποθετήσει στο βάθρο της δριμείας κριτικής και καθόλου δεν τη νοιάζει.

Η επιλόχειος κατάθλιψη μετά τη γέννηση της κόρης της, Luna, οι αποκαλύψεις για τις αισθητικές επεμβάσεις και την προσθετική στήθους και η απώλεια του μωρού της, είναι μόνο μερικά από τα θέματα που η Chrissy Teigen έχε θίξει δημόσια. Αυτήν τη φορά, αποφάσισε να μοιραστεί μαζί μας μία επιτυχία. Μία μικρή κατάκτηση μεγάλης σημασίας που ακούει στο όνομα νηφαλιότητα.

Η Chrissy Teigen είναι νηφάλια 50 μέρες κι έχει κάθε λόγο να το γιορτάζει

Το πρώην μοντέλο που στο παρελθόν έχει παραδεχθεί την εξάρτησή της από το αλκοόλ, με μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε τη νηφαλιότητά της για 50 συνεχόμενες ημέρες.

Αναρτώντας ένα βίντεο που παίζει με τα δυο της παιδιά στο πάτωμα, η Chrissy Teigen γιόρτασε τη λύτρωσή της από το αλκοόλ. «Σήμερα κλείνω 50 συνεχόμενες μέρες νηφαλιότητας. Πρέπει να έχει περάσει περίπου ένας χρόνος από τότε που είχα λόξιγκα από το κρασί. Αυτή είναι η μεγαλύτερη περίοδος που έχω περάσει χωρίς να πιώ καθόλου αλκοόλ. Δεν ξέρω αν δεν θα ξαναπιώ, αλλά ξέρω ότι δεν με εξυπηρετεί με κανέναν τρόπο», ανέφερε στην αρχή της δημοσίευσης η ίδια, γιορτάζοντας την επιτυχία της.

«Δεν διασκεδάζω περισσότερο, δεν χορεύω, δεν χαλαρώνω. Αρρωσταίνω, κοιμάμαι και ξυπνάω άρρωστη, έχοντας χάσει μία πιθανότατα διασκεδαστική βραδιά. Το διασκέδασα και εκτιμώ όποιον μπορεί να το απολαύσει υπεύθυνα!», πρόσθεσε στη συνέχεια η Chrissy Teigen που πιστεύει πως όλα πρέπει να γίνονται με ένα μέτρο. «Αυτή είναι επίσης η τρίτη μέρα μέσα σε αυτήν την εβδομάδα που γυμνάζομαι. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα, και τα παιδιά μου δεν το κάνουν πιο εύκολο αλλά αγαπούν το @movewithnicole στο YouTube!!», κατέληξε η ίδια μετρώντας το δεύτερο κατόρθωμά της.

Όταν η ίδια παραδέχθηκε τον εθισμό της στο αλκοόλ το 2017

Η Chrissy Teigen είχε μιλήσει ήδη από το 2017 για την εξάρτησή της από το αλκοόλ. Εξάρτηση που επιδεινώθηκε μετά τον χαμό του αγέννητου μωρού της, Jack, τον Οκτώβριο του 2020. Δυο μήνες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της.

«Έπινα ξεκάθαρα πάρα πολύ. Είχα συνηθίσει να πίνω κι ένα ποτήρι κρασί όση ώρα χτενιζόμουν και βαφόμουν. Στη συνέχεια, θα έπινα κι ένα ποτήρι κρασί πριν την εκδήλωση. Και μετά την εκδήλωση, ένα σωρό ποτήρια. Μετά αισθανόμουν άσχημα για την εικόνα μου προς τους ανθρώπους που πραγματικά σεβόμουν. Δεν υπάρχει αυτό το συναίσθημα. Νιώθεις απαίσια. Δεν δείχνω καλή εικόνα ούτε σε εμένα, ούτε στον John, ούτε σε κανέναν. Παλαιότερα πίστευα ότι ήταν κάπως τρελό να πρέπει να είσαι εντελώς νηφάλιος. Tώρα το καταλαβαίνω. Δεν θέλω να είμαι αυτό το άτομο. Πρέπει να φτιάξω τον εαυτό μου», είχε πει σε συνέντευξή της στο Cosmopolitan το 2017.

Η χαμός του μωρού που της κόστισε ακριβά

Η αποβολή του μωρού της, ήταν αρκετή ώστε η ίδια να στραφεί ξανά στη φαινομενική παρηγοριά του αλκοόλ. Λίγους μήνες αργότερα και συγκεκριμένα στα τέλη Δεκέμβρη, η Chrissy Teigen ενημέρωσε τους followers της στο Instagram πως κατάφερε να ξεπεράσει την εξάρτησή της στο αλκοόλ, διαβάζοντας το βιβλίο της Holly Whitaker “Quit Like a Woman: The Radical Choice to Not Drink in a Culture Obsessed with Alcohol”.

«Τέλος η εκρηκτικότητά μου μπροστά σε άλλους ανθρώπους (ακόμα νιώθω ντροπιασμένη). Κουράστηκα να πίνω νυχθημερόν και να νιώθω χάλια από τις 6, ανίκανη να κοιμηθώ», ανέφερε χαρακτηριστικά η Chrissy Teigen με ένα story στο Instagram, ενώ σχόλια άλλης δημοσίευσης αποκάλυψαν πως η ίδια είχε καταφέρει να παραμείνει 4 βδομάδες νηφάλια.