CELEBRITIES

H Έλενα Χριστοπούλου απαντά στη Βίκυ Καγιά: «Να φιλτράρουμε αυτά που λέμε στις κάμερες»

Instagram.com/elenahristopoulou

Θυμάσαι τότε που ξεκινούσε το GNTM; Τότε που οι συντελεστές του μιλούσαν ο ένας για τον άλλο με τα καλύτερα λόγια; Δύο χρόνια πέρασαν από όταν το reality μοντέλων ξεκίνησε να προβάλλεται στο Star, και στον επόμενο κύκλο του θα δούμε πολλές αλλαγές. Την ερχόμενη σεζόν τα υποψήφια μοντέλα του show θα είναι κορίτσια αλλά και αγόρια, ενώ θα σημειωθούν και οι πρώτες αντικαταστάσεις στην κριτική επιτροπή και τους συντελεστές του show. Εν τω μεταξύ, άλλαξαν και πολλά στις μεταξύ τους σχέσεις.

Η πρώτη που άνοιξε τον χορό των αποχωρήσεων από το GNTM ήταν η Έλενα Χριστοπούλου. Ως coach των κοριτσιών που διαγωνίζονταν για τον τίτλο, η Έλενα Χριστοπούλου είχε ενισχυμένο ρόλο στον δεύτερο κύκλο του GNTM. Ωστόσο, μετά το τέλος του GNTM η Έλενα Χριστοπούλου, αποδέχτηκε την πρόταση του ΣΚΑΪ, να είναι κριτής στο “My Style Rocks”. Η απόφασή της ήταν που έφερε και την αποχώρησή της από το project, όπως είχε επιβεβαιώσει στις τηλεοπτικές κάμερες η Βίκυ Καγιά.

Η Βίκυ Καγιά είχε ερωτηθεί συγκεκριμένα για το ενδεχόμενο επιστροφής της Έλενας Χριστοπούλου στο GNTM και είχε πει τη φημισμένη πλέον δήλωση πώς όποιος φεύγει από το Star δεν ξαναγυρίζει.

Ο καιρός πέρασε με κάποια unfollow (ένα συγκεκριμένα εκ μέρους της Έλενας Χριστοπούλου στη Βίκυ Καγιά) και κάποιες ακόμα δηλώσεις. Η Βίκυ Καγιά βγήκε στο Πρωινό και απάντησε για το unfollow της Έλενας Χριστοπούλου, σημειώνοντας το προφανές, ότι δεν μπορεί να αναγκάσει κάποιον να τη συμπαθήσει με το ζόρι. Έπειτα έγινε γνωστό ότι αποχωρεί και η Ηλίανα Παπαγεωργίου, booker της οποίας είναι η Έλενα Χριστοπούλου.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μάλιστα επιβεβαίωσε ότι οι σχέσεις της με τη Βίκυ Καγιά δεν ήταν αρμονικές στο GNTM μόλις πριν από λίγες ημέρες. Η Έλενα Χριστοπούλου, ως καλεσμένη στο Πρωινό, μίλησε και για τις δηλώσεις της Βίκυς Καγιά, και για την αποχώρησή της από το GNTM, αλλά και για την περίπτωση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Η Έλενα Χριστοπούλου για την ειρηνική της αποχώρηση

«Η δική μου αποχώρηση συνέβη με πολύ ωραίο και ειρηνικό κλίμα, εφόσον ενημέρωσα τον σταθμό, την εταιρεία παραγωγής, τους ανθρώπους που συνεργαζόμουν, τους πάντες, πριν καν υπογράψω με τον ΣΚΑΪ. Έφυγα με γλυκά συναισθήματα από το GNTM. Οι δικές μου συνθήκες ήταν πάρα πολύ καλές. Όταν φεύγεις από κάπου και ενημερώνεις και δεν σου λέει κάποιος “έλα να το συζητήσουμε”, Θεωρώ όταν σου έρχεται μια μεγάλη ευκαιρία, πρέπει να την πιάνεις από τα μαλλιά», είπε χαρακτηριστικά η Έλενα Χριστοπούλου για την απόφασή της να βρεθεί ανάμεσα στους κριτές του “My Style Rocks”.

«Στην περίπτωση της Ηλιάνας υπήρχε παρασκήνιο»

«Άλλο συνέβη με μένα, άλλο με την Ηλιάνα. Δεν θα βγάλω το παρασκήνιο στο προσκήνιο, είναι λάθος. Στην περίπτωση της Ηλιάνας υπήρχε παρασκήνιο. Όταν βλέπεις ότι κάτι στην ομάδα δεν προχωράει, είναι καλύτερα να αποσυρθείς», ανέφερε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Σχολιάζοντας δε, τα δημοσιεύματα περί μίας σημαντικής καμπάνιας που η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φέρεται να «έκλεψε» από τη Βίκυ Καγιά, η Έλενα Χριστοπούλου είπε: “Business is business” και ο νοών νοείτω.

Η απάντησή της στη Βίκυ Καγιά

Όσο για όσα ανέφερε για εκείνη και το unfollow της στο Πρωινό η Βίκυ Καγιά, η Έλενα Χριστοπούλου είπε χαρακτηριστικά: «Η Βίκυ ήταν άρρωστη εκείνη τη μέρα; Κάπως άκουσα την φωνή της, σαν γριπωμένη. Πολύ μεγάλη παρόρμηση αυτό που είδα. Αυτό που άκουσα ήταν πολύ παρορμητικό, θα έπρεπε κάποιες στιγμές να φιλτράρουμε καλύτερα αυτά που λέμε στις κάμερες. Αυτό θα της έλεγα της Βίκυς αν ήταν δικό μου κορίτσι. Κάθε κανάλι πληρώνει γραφείο τύπου και δημοσίων σχέσεων για να απαντούν για όλα αυτά. Ο κάθε άνθρωπος θα πρέπει να ενισχύει τον ρόλο του και όχι να μπαίνει σε άλλα μονοπάτια. Δεν έκανε μόνο σε εμένα εντύπωση, σε όλους σας έκανε γι’ αυτό το κάνατε και θέμα».