ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το GNTM 3 έρχεται και θα έχει και αγόρια υποψήφια μοντέλα. Το trailer που ανακοίνωσε την ανατροπή

Instagram.com/gntmgr

Μπορεί ο 3ος κύκλος του GNTM να μην έχει Ηλιάνα Παπαγεωργίου στη θέση ενός εκ των τεσσάρων μελών της κριτικής επιτροπής, ούτε Έλενα Χριστοπούλου ως coach, αλλά θα έχει κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί στην ελληνική εκδοχή του reality. Τα υποψήφια μοντέλα στο GNTM 3 δεν θα είναι μόνο κορίτσια αλλά και αγόρια.

Το πρώτο επίσημο trailer του GNTM 3 δόθηκε στη δημοσιότητα μέσα από τον λογαριασμό του reality μοντέλων του Star στο Instagram. Ο νέος κύκλος έχει τον υπότιτλο “Boys & Girls” και είναι αυτό ακριβώς που φαντάζεσαι.

«Τα αγόρια έρχονται να αμφισβητήσουν την κυριαρχία των κοριτσιών στον χώρο του modelling», αναφέρει το trailer που καλεί τους υποψήφιους που θεωρούν ότι μπορούν να τα καταφέρουν να δηλώσουν συμμετοχή. Σίγουρα μπορούμε από τώρα να φανταστούμε φλερτ και ίντριγκες στο GNTM 3 που θα γίνονται εμφανείς στις δοκιμασίες όπου τα κορίτσια θα πρέπει να φωτογραφίζονται μαζί με αγόρια. Και κάτι μας λέει ότι θα είναι αρκετές.

Ήδη από τον περσινό κύκλο του reality μοντέλων τα υποψήφια μοντέλα συχνά χρειάστηκε να φωτογραφηθούν με άνδρες συναδέλφους τους. Κρίμα να μην ξέρουμε αν αυτό ήταν το πρώτο άτυπο casting της κριτικής επιτροπής για το GNTM 3.

«Ο 3ος κύκλος του #GNTMgr επιστρέφει στο #StarChannelTv για να αλλάξει τα δεδομένα: Boys & Girls! Τα αγόρια έρχονται αποφασισμένα να διεκδικήσουν μια θέση στο ελληνικό στερέωμα του modelling. Tα κορίτσια θέλουν να αποδείξουν ότι παραμένουν οι βασίλισσες της μόδας. Ποιοι θα έχουν τελικά τα προσόντα και την προσωπικότητα για να κυριαρχήσουν στα πιο δύσκολα fashion concepts;» αναφέρει η σχετική ανάρτηση στον λογαριασμό του show στο Instagram. Οι συμμετοχές για το GNTM 3 έχουν ξεκινήσει στο gntm.star.gr.

Δεν ξέρω για εσένα αλλά εγώ περιμένω να δω τη Ζενεβιέβ στο GNTM 3 με τα αγόρια να μεταμορφώνεται σε Αμαλία Πισπιρίγκου από το “Ντόλτσε Βίτα”. Ξέρεις ποιον ρόλο λέω, αυτόν της «μειλίχιας» λοχαγό του στρατού που ενσάρκωσε με τόση επιτυχία η Σοφία Φιλιππίδου. Αφήνω αυτό εδώ να πάρεις μια γεύση, νομίζω πώς θα συμφωνήσεις μαζί μου.