CELEBRITIES

Η Βίκυ Καγιά έδωσε μια «αρνούμαι να πέσω στο επίπεδο όλων σας» απάντηση στην Έλενα Χριστοπούλου

Instagram.com/vickykaya_

Με φυσικό look όπως συνηθίζει πάντα εκτός των πλατώ, η Βίκυ Καγιά εμφανίστηκε σε ζωντανή σύνδεση στο Πρωινό και παραχώρησε συνέντευξη στη Φαίη Σκορδά. Μεταξύ άλλων η Βίκυ Καγιά αναφέρθηκε στο GNTM αλλά και στο unfollow με την Έλενα Χριστοπούλου.

Σου θυμίζω σε αυτό το σημείο ότι η αποκάλυψη για το unfollow της Έλενας Χριστοπούλου ήρθε μέσα από το Πρωινό αμέσως μετά το φετινό Πάσχα, μαζί με τη διαβεβαίωση πως η Βίκυ Καγιά εξακολουθεί να ακολουθεί την Έλενα Χριστοπούλου στο Instagram. Οι δύο γυναίκες συνεργάζονταν για δύο χρόνια στους κύκλους του GNTM στο Star. H συνεργασία λήγει, όπως είχε πει η Βίκυ Καγιά σε δηλώσεις της, από τη στιγμή που η Έλενα Χριστοπούλου αποφάσισε να δοκιμαστεί ως κριτής στο “My Style Rocks” του ΣΚΑΪ.

H Έλενα Χριστοπούλου είχε επιβεβαιώσει το Unfollow στο «Καλό Μεσημεράκι». «Την Βίκυ δεν την ακολουθώ και δεν με ακολουθεί. Δεν σημαίνει ότι δεν την σέβομαι και δεν την εκτιμώ, αλλά δεν την ακολουθώ και δεν με ακολουθεί. Είναι πολύ ειλικρινές αυτό. Είναι ωραίο να ξέρουμε ποιοι είμαστε και πού βαδίζουμε», είχε πει την περασμένη εβδομάδα για τη Βίκυ Καγιά.

Τώρα ήρθε η σειρά της Βίκυς Καγιά να μιλήσει για το ξεκαθάρισμα που φέρνει η καραντίνα στις ανθρώπινες σχέσεις και το Unfollow της Έλενας Χρισοπούλου για το οποίο ερωτήθηκε έμμεσα. Η Βίκυ Καγιά μίλησε με τη Φαίη Σκορδά και όπως είπε η ίδια δεν έχει κανένα πρόβλημα με την Έλενα Χριστοπούλου. Για την ακρίβεια είπε πώς δεν έχει πρόβλημα. Το όνομα Έλενα Χριστοπούλου δεν αναφέρθηκε ποτέ εκατέρωθεν.

Η Βίκυ Καγιά για τις ανθρώπινες σχέσεις στην καραντίνα

«Είναι μια εποχή πάρα πολύ παράξενη για τις ανθρώπινες σχέσεις. Σκέφτεσαι τι σημαίνει ο άλλος για εσένα. Σου έχει λείψει; Όταν ήσασταν κοντά ήταν αληθινή αυτή η σχέση; Ήταν προσποιητή αυτή η σχέση; Έχω μπει σε σκέψεις για πάρα πολλούς ανθρώπους και έχω καταλήξει σε διάφορα καινούργια συναισθήματα που μου αρέσουν. Δεν είναι κακό, έχω πάρει διάφορες αποφάσεις κι εγώ», είπε για την αλλαγή στις ανθρώπινες σχέσης που επέρχεται μέσω της συνθήκης εγκλεισμού που βιώνουμε.

«Είναι δύσκολο να απογοητευτώ από ανθρώπους και συμπεριφορές γιατί είμαι δημοκρατικός άνθρωπος. Όλα αυτά τα χρόνια και το λέω με το χέρι στην καρδιά: δεν έχω κάνει κακό και δεν έχω αδικήσει ποτέ κανέναν. Νιώθω λίγο ελεύθερη. Δεν έχω δώσει ποτέ μια κακή συμπεριφορά, συναίσθημα, σχόλιο. Όποιος θέλει να το κάνει απέναντί μου δεν μπορεί να με αγγίξει, είναι δική του επιλογή», είπε και στη συνέχεια ήρθε το θέμα του unfollow στο προσκήνιο.

Η ζεστή σχέση με την Έλενα Χριστοπούλου και το «δεν γνωρίζω τι έχει συμβεί» της Βίκυς Καγιά

«Εμένα ψέματα δεν μου αρέσει να λέω. Ξαφνικά μια ωραία πρωία έδινα φρουτόκρεμα στον γιο μου και η κόρη μου έπαιζε και με έπαιρναν τηλέφωνο και μου έλεγαν ότι έχει συμβεί αυτό. Δε μου αρέσει, όχι γιατί έγινε, αλλά γιατί βρίσκομαι σε μια αντιπαράθεση που δεν έχω πάρει ποτέ μέρος. Αρά δεν θεωρείται αντιπαράθεση, γιατί εγώ είμαι απλώς παρατηρητής και έτσι θα ήθελα να παραμείνω. Γιατί δεν έχω κανένα κακό συναίσθημα και δεν έχω κάτι κακό να πω», είπε η Βίκυ Καγιά.

«Στη συγκεκριμένη περίπτωση, αν κάποιος θέλει να με κάνει unfollow, έχει όλο το δικαίωμα, γιατί μπορεί να μη με συμπαθεί. Αν δε με συμπαθεί, τι να κάνω; Ας με κάνει unfollow. Από την άλλη εγώ δε μπορώ να νιώσω άσχημα για αυτό, γιατί δεν έχω κάτι κακό μέσα μου. Δεν έχω πάρει τηλέφωνο, γιατί ποτέ δεν είχαμε φιλική σχέση. Είχαμε μια σχέση ως γνωστές πολλά χρόνια, η οποία μέσα στο GNTM έγινε πιο ζεστή», σημείωσε στη συνέχεια η Βίκυ Καγιά, τονίζοντας ότι υπήρχαν πολύ αγαπημένες στιγμές μεταξύ της ίδιας και της Έλενας Χριστοπούλου, που δεν αναφέρθηκε ποτέ ούτε με το μικρό ούτε με το επώνυμο. Όπως είπε η Βίκυ Καγιά δεν ξέρει τι έχει συμβεί αλλά δεν μπορεί να κάνει την Έλενα Χριστοπούλου να τη συμπαθήσει με το ζόρι.

«Εγώ αυτό που ξέρω είναι πως δεν έχω κανένα θέμα, συνεχίζω να την ακολουθώ και της εύχομαι να είναι μόνο καλά και ευτυχισμένη», συμπλήρωσε η Βίκυ Καγιά για το ζήτημα Έλενα Χριστοπούλου και μετά άλλαξαν κουβέντα με τη Φαίη Σκορδά.

Όσα αποκάλυψε για το GNTM

«Έχουμε κάνει κουβέντες για το GNTM πριν την καραντίνα», είπε για τον νέο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων του Star η Βίκυ Καγιά. «Από όσο ξέρω θα προχωρήσουμε κανονικά, αλλά δεν ξέρω πώς και πότε. Πιστεύω ότι θα πάει πιο πέρα όλο για να είμαστε ασφαλείς. Δεν ξέρω να σου πω πότε, αλλά σίγουρα θα γίνει. Δεν έχουν κλείσει. Έχουν κάνει συζητήσεις με εμένα, τον Δημήτρη (σ.σ. Σκουλό) και τον Άγγελο (σ.σ. Μπράτη). Περαιτέρω δεν ξέρω τι έχει συμβεί», πρόσθεσε.

Κι ίσως αυτή η απουσία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου από τις κουβέντες της να είναι και το «αγκάθι» στις σχέσεις της με την Έλενα Χριστοπούλου. Η τελευταία άλλωστε είναι booker του μοντέλου.

Όπως είπε η Βίκυ Καγιά πέρσι τα casting είχαν ξεκινήσει τον Μάιο, πράγμα που σημαίνει ότι φέτος θα καθυστερήσουν. «Πιστεύω ότι θα πάει πιο πέρα όλο για να είμαστε πιο ασφαλείς και να μπορούμε να τηρούμε και τους κανόνες ασφαλείας. Τώρα θα πάει μέσα στο καλοκαίρι, λίγο πιο μετά, θα δούμε», είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά.