ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η Βίκυ Καγιά επιβεβαίωσε πως δεν θα ξαναδούμε την Έλενα Χριστοπούλου στο GNTM. Ποια θα την αντικαταστήσει;

Ιnstagram.com/gntmgr

Θυμάσαι τον φίλο του Αντωνάκη στο «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα»; Εκείνον τον στρατιωτικό λέω, που τα έλεγε τσεκουράτα; Ε δεν θα μπορούσα να βρω κάτι να μου θυμίζει αυτή τη φράση περισσότερο, από τις τελευταίες δηλώσεις της Βίκυς Καγιά. Τσεκουράτες ήταν και ευθείς και βρήκαν στόχο κατευθείαν. Το θέμα των δηλώσεων; Η Έλενα Χριστοπούλου, το GNTM και το “My Style Rocks”.

Η Έλενα Χριστοπούλου ήταν στους δύο πρώτους κύκλους του GNTM η μέντορας των υποψήφιων Next Top Models. Στον τρίτο κύκλο του ριάλιτι του Star η θέση θα μείνει «ορφανή». Το υποπτευόμασταν, αφού η γνωστή booker κίνησε να πάει στον ΣΚΑΪ και στο πρόγραμμά του “My Style Rocks”. Τις υποψίες επιβεβαίωσε η άβαφη και φρέσκια (παρότι με ψύξη και λουμπάγκο, όπως είπε καθώς κάνει «Το μοντέλο στα γεράματα) Βίκυ Καγιά μιλώντας στο Πρωινό.

Όπως είπε η Βίκυ Καγιά, η πρόθεση του καναλιού είναι να συνεχιστεί το GNTM, ωστόσο υπογραφές δεν έχουν μπει ακόμα. Η Βίκυ Καγιά διέψευσε τις φήμες που τη θέλουν να βρίσκεται σε κόντρα με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ενώ τόνισε ότι η πρόθεση του καναλιού είναι η κριτική επιτροπή να παραμείνει ίδια.

«Την Έλενα Χριστοπούλου δεν θα την δούμε στο GNTM γιατί έχει πάει σε άλλη εκπομπή. Όποιος φεύγει από το Star, δεν επιστρέφει. Όχι επειδή έχουν κάποιο θέμα προσωπικά με την Έλενα Χριστοπούλου, οποιοσδήποτε φεύγει δεν γυρνάει στο κανάλι. Δεν ξέρω αν έχει πέσει άλλο όνομα στο τραπέζι», είπε τσεκουράτα η Βίκυ Καγιά.

Η ίδια αναφέρθηκε στο νέο project της Έλενας Χριστοπούλου και στο αν την έχει παρακολουθήσει σε αυτό.

«Φυσικά την έχω δει, τι είμαι να μην την έχω δει; Είναι μετρημένη, όπως πρέπει να είναι. Δεν είναι του τύπου μου το My Style Rocks. Δεν θέλω να πω κάτι άσχημο, δεν είναι το στιλ μου να λέω άσχημα πράγματα. Δεν μου αρέσει σαν concept. Θα ήθελα να έχει ένα θέμα όπως έχουμε εμείς, έτσι αψυχολόγητα ντύθηκα έτσι γιατί έτσι μου ήρθε, δεν το καταλαβαίνω», σημείωσε η Βίκυ Καγιά.

Η ίδια σημείωσε ότι το “My Style Rocks” και το “Shopping Star“, που παρουσιάζει η ίδια, παρόλο που έχουν και τα δύο θεματολογία τη μόδα δεν είναι ανταγωνιστικά γιατί είναι κάτι διαφορετικό. Κι όλα αυτά με χαμόγελο και ύφος τσεκουράτο.

Ποια είναι πιθανότερο να αντικαταστήσει την Έλενα Χριστοπούλου;

Λίγη ώρα μετά την προβολή του video τα μέλη της ομάδας του Πρωινού μετέφεραν το σχετικό ρεπορτάζ για την αντικαταστάτρια της Έλενας Χριστοπούλου στο GNTM.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν το πρόσωπο που έχει ραντεβού στο κανάλι για τη θέση είναι η στιλίστρια Χρυσάνθη Θωμάτος. «Είναι πολύ γνωστή στον χώρο», ανέφεραν η Αφροδίτη Γραμμέλη και ο Άρης Καβατζίκης. Οι ίδιοι τόνισαν ότι έχει στο ενεργητικό της πολλές διάσημες συνεργασίες, ενώ έχει εργαστεί και στον χώρο των περιοδικών.