CELEBRITIES

Evan Rachel Wood: Οι ανατριχιαστικές απειλές του Marilyn Manson για τον γιο της

John Shearer/WireImage/ Getty Images/ Ideal Image

Ο Marilyn Manson απείλησε τις οικογένειες των γυναικών που τον κατηγορούν για σεξουαλικές επιθέσεις και sex trafficking, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που εξασφάλισε η βρετανική εφημερίδα Daily Mail. Συγκεκριμένα η Evan Rachel Wood, ηθοποιός και πρώην σύντροφος του rock star, ισχυρίστηκε σε κατάθεσή της ότι ο Marilyn Manson την απείλησε ότι «θα γ@@@@@@» τον 8χρονο γιο της, Jack.

«Πήρα στα σοβαρά την απειλή του τότε και εξακολουθώ να την αντιμετωπίζω σοβαρά τώρα», είπε χαρακτηριστικά η Evan Rachel Wood για όσα ισχυρίζεται πώς της είπε ο Marilyn Manson. Εξαιτίας αυτής της απειλής, σύμφωνα με την κατάθεσή της, η 34χρονη ηθοποιός εγκατέστησε αλεξίσφαιρα παράθυρα, μία ατσαλένια πόρτα ασφαλείας και ειδικό φράχτη γύρω απο το σπίτι της στο Los Angeles. Όπως ανέφερε, «Έψαχνα για σκυλιά και φρουρούς για τη διάρκεια της νύχτας». Η Evan Rachel Wood πλέον έχει μετακομίσει στο Nashville.

Η Evan Rachel Wood και η διαμάχη με τον Jamie Bell για την επιμέλεια του γιου τους

Η αποκάλυψη αυτή για την απειλή του Marilyn Manson, ήρθε απρόσμενα κατά τη διάρκεια δικαστικής της διαμάχης με τον πρώην σύζυγό της, Jamie Bell, για την επιμέλεια του γιου τους Jack. Η σύγκρουσή τους για την επιμέλεια του 8χρονου είχε μείνει κρυφή ως τώρα.

Evan Rachel Wood Manson Με τον Jamie Bell το 2013. / @2021 Jordan Strauss/Invision/AP Images
Με τον Jamie Bell το 2013.

«Πολύ πρόσφατα έμαθα ότι ο Marilyn Manson είχε εμπλακεί σε υποθέσεις trafficking και σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων σε μεγάλη κλίμακα. Αυτές οι νέες εξελίξεις, σε συνδυασμό με τις ανοιχτές ποινικές έρευνες γι’ αυτόν, με κάνουν να ανησυχώ σοβαρά για την ασφάλεια του παιδιού μας όποτε είμαι στο Los Angeles», είχε αναφέρει η ίδια τον περασμένο Μάρτιο.

O Jamie Bell από πλευράς του, ισχυρίζεται ότι η μετακόμιση της Evan Rachel Wood και του γιου τους από το Los Angeles στο Nashville του Tennessee έγινε για να μην μπορεί εκείνος να βλέπει το παιδί του. Η Wood ισχυρίζεται ότι ο φόβος του Marilyn Manson την οδήγησε μακριά από την Καλιφόρνια.

H Evan Rachel Wood επεσήμανε ότι έχει πρόθεση να παραχωρήσει αποδεικτικά στοιχεία εναντίον του rock star στο δικαστήριο. «Φοβάμαι υπερβολικά τον φερόμενο εγκληματία. Έχω υποφέρει σοβαρά, σωματικά και συναισθηματικά τραύματα και φοβάμαι ότι θα προσπαθήσει να πάρει εκδίκηση εναντίον μου για την κατάθεσή μου με το να βλάψει έμενα, τον γιο μας και μέλη της οικογένειάς μου», σημείωσε η ηθοποιός.

 

 

 

Οι απειλές του Marilyn Manson κατά των γυναικών που τον κατήγγειλαν

«Κατά την εμπειρία μου, είναι πολύ εκδικητικός και πάντα καθιστούσε σαφές ότι θα μου κατέστρεφε τη ζωή», πρόσθεσε η Evan Rachel Wood. Η ίδια επεσήμανε ότι άλλα θύματα του Manson τον έχουν ηχογραφήσει σε παρόμοιες απειλές. Όπως είπε, ο Manson τους έλεγε ότι είχε φωτογραφίες και τους αριθμούς κοινωνικής ασφάλισης των παιδιών τους. «Τα έχω όλα, τη γ@@@@@@ και θα καταστραφούν», φέρεται να είπε σε μία γυναίκα σύμφωνα με την κατάθεση της ηθοποιού. «Ξέρω πού μένουν, ξέρω πού πάνε τα γ@@@@@@@ παιδιά τους σχολείο, πού δουλεύουν, τους γονείς τους», ισχυρίστηκε ότι έχει πει για τους ανθρώπους που «του δημιούργησαν προβλήματα».

Η Evan Rachel Wood επεσήμανε ότι οι απειλές κατά της ζωής της και κατά της οικογένειάς της, δεν προέρχονται μόνο από τον Manson, αλλά και από θαυμαστές του. Όλα ξεκίνησαν όταν τον Φεβρουάριο του 2021 διατύπωσε τις δικές της κατηγορίες εναντίον του.

Ένα δίκτυο φανατικών που τον βοηθούν

«Δεν μπορώ να τονίσω αρκετά ότι δεν είναι μόνο εκείνος, ως ένα άτομο που αποτελεί απειλή για την ασφάλειά μου. Είναι ο συνδυασμός εκείνου και του δικτύου των φανατικών θαυμαστών του, που όπως εκείνος, είναι ακραίοι σατανιστές, παιδόφιλοι και ναζί», είπε η Evan Rachel Wood. «Το δίκτυο αυτό τον βοήθησε να απαγάγει, να κακοποιήσει και να βασανίσει τελετουργικά ανθρώπους, με πράξεις που περιλάμβαναν τύφλωση, μαστίγωμα, μαχαιριές, βιασμό και εξαναγκασμό σε ανθρώπους να πιουν αίμα», πρόσθετε.

Ο πρώην σύντροφός της, Jamie Bell, ήταν εκείνος που κατέθεσε αίτηση για να ανακτήσει την κηδεμονία του 8 ετών Jack μετά τη μετακόμιση του ίδιου και της μητέρας του στο Tennessee.

Η απάντηση του Jamie Bell στην Evan Rachel Wood

«Η ιστορία της αμφισβητεί την αξιοπιστία. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι γίνεται. Είτε οι ισχυρισμοί της ότι δέχεται απειλές κατά της ζωής της, είναι αληθινοί, οπότε ο Jack δεν είναι ασφαλής μαζί της, είτε δεν είναι αληθινοί κι εκείνοι κρατά μακριά μου τον γιο μας για άλλους λόγους που έχει εφεύρει η ίδια», σημειώνει ο 35χρονος ηθοποιός.

Η Evan Rachel Wood και ο Jamie Bell έγιναν ζευγάρι το 2005. Επανασυνδέθηκαν μετά τον χωρισμό της ηθοποιού από τον Marilyn Manson. Παντρεύτηκαν σε μία μικρή τελετή με φίλους και την οικογένειά τους στο πλευρό τους το 2012. Το διαζύγιό τους οριστικοποιήθηκε το 2014 και ο Jamie Bell είναι πλέον παντρεμένος με την Kate Mara.

O Marilyn Manson συνεχίζει να είναι το αντικείμενο έρευνας για κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης και trafficking. Περισσότερες από 12 γυναίκες τον έχουν κατηγορήσει για κακοποίηση. O Manson αρνείται όλες τις κατηγορίες εναντίον του.