CELEBRITIES

Marilyn Manson: Μία ακόμα πρώην σύντροφός του τον κατηγορεί για βιασμό και κακοποίηση

ⓒ 2021 Richard Shotwell/Invision/Associated Press/File

Μπορεί να μην ξέρεις το όνομα Ashley Morgan Smithline αλλά δεν είναι ένα όνομα απλό κι αμελητέο. Η Ashley είναι μία από τις 15 γυναίκες που επωνύμως έχουν κατηγορήσει τον Marilyn Manson για την κακοποίηση που υπέστη όσο ήταν σύντροφός της. Τώρα η Ashley Morgan Smithline βρήκε το θάρρος να μιλήσει δημόσια για τις εμπειρίες της σε συνέντευξή της στο περιοδικό People.

«Επιβίωσα από ένα τέρας» είναι ο τίτλος που δίνει στη διετή on and off σχέση της με τον Marilyn Manson η 36χρονη πρώην σύντροφός του. Όπως παραδέχτηκε στο People αυτό που την δελέασε στο να συνάψει σχέση με τον Marilyn Mason είναι «η ατέλειωτη ευφυΐα του». Η Ashley Morgan Smithline και ο Marilyn Manson γνωρίστηκαν το 2010 όταν εκείνη δούλευε ως μοντέλο στην Ασία. Εκείνος την προσέγγισε προτείνοντάς της έναν κινηματογραφικό ρόλο. Συνέχισαν να μιλούν για την πιθανή δουλειά και σιγά σιγά η Ashley ένιωσε μια σύνδεση να δημιουργείται μεταξύ τους. «Έδειχνε πανέξυπνος και ακόμα είναι. Μιλούσαμε για τον Nabokov και τον Tolstoy και τον διεθνή κινηματογράφο και όχι για λόγους εντυπωσιασμού λες και είμασταν πρώτη χρονιά στη σχολή κινηματογράφου. Αλλά με έναν τρόπο που έδειχνε ότι εκτιμούσε την τέχνη και τη λογοτεχνία», σημείωσε.

Το μυαλό του ωστόσο εκτός από δελεαστικό ήταν και πολύ σκοτεινό και βίαιο ανά στιγμές κατά τις οποίες όπως περιγράφει η ίδια την δάγκωνε, τη μαστίγωνε, την χάραζε με ένα μαχαίρι διακοσμημένο με σβάστικες και έβαζε τη γροθιά του στο στόμα της πνίγοντάς την την ώρα που έκαναν sex.

Το sex μεταξύ τους δεν ήταν πάντα συναινετικό όπως καταγγέλει η Ashley Morgan Smithline. Όπως αναφέρει στη συνέντευξή της, πολλές φορές δέχτηκε σεξουαλικές επιθέσεις από τον Marilyn Manson. Η πρώτη από αυτές ήταν όταν ξύπνησε ουρλιάζοντας για να διαπιστώσει ότι ήταν δεμένη στο κρεβάτι του ενώ εκείνος διείσδυε μέσα της. «Συνήθιζε να μου λέει “Δεν μπορείς να βιάσεις κάποιον με τον οποίο είσαι ερωτευμένος”», σημείωσε χαρακτηριστικά στη συνέντευξή της η 36χρονη. «Είχα υποστεί πλύση εγκεφάλου και αυτό με αηδιάζει», τόνισε μιλώντας για τη σχέση της με τον Marilyn Manson η Ashley Morgan Smithline.

Η σχέση τους περιλάμβανε και μία συμφωνία αίματος που ξεκίνησε από τις πρώτες εβδομάδες γνωριμίας τους . «Με έκοβε στο στομάχι κι έπινε το αίμα μου. Μετά με έβαλε να πιω το δικό του. Όσο περισσότερο τον άφηνα να με πληγώνει, τόσο περισσότερο τον αγαπούσα και τόσο περισσότερο του αποδείκνυα την αξία μου», τόνισε η νεαρή που έχει καταγγείλει τον πρώην σύντροφό της Marilyn Manson για κακοποίηση ήδη απο τον Φεβρουάριο του 2021. Η Evan Rachel Wood είχε επίσης μιλήσει για την κακοποιητική της σχέση μαζί του την ίδια περίοδο, ενώ η ηθοποιός Esmé Bianco, είναι η πρώτη που τον μήνυσε για σεξουαλική κακοποίηση, σωματική κακοποίησε και trafficking, στα τέλη του περασμένου Απριλίου.

Απαντώντας στις κατηγορίες της Ashley Morgan Smithline, ο Marilyn Manson μέσω εκπρόσωπου Τύπου του, τις αρνήθηκε κατηγορηματικά. «Υπάρχουν τόσα ψεύδη στις κατηγορίες της που δεν θα ξέραμε από που να αρχίσουμε να τις απαντάμε. Αυτή η σχέση, στον περιορισμένο βαθμό που μπορεί να θεωρηθεί σχέση, δεν κράτησε ούτε μία εβδομάδα», σημείωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του rock star. Το People ωστόσο, διευκρίνισε ότι έχει στα χέρια του στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η σχέση μεταξύ τους κράτησε περισσότερα από 2 χρόνια.

«Διερευνούμε όλες τις προοπτικές για να βρεθεί υπόλογος για τις πράξεις του και να διασφαλίσουμε ότι αυτή η συμπεριφορά του θα τελειώσει μια για πάντα», δήλωσε από την πλευρά του ο δικηγόρος της Ashley (έχει αναλάβει και την υπόθεση της Bianco), Jay Ellwanger.