CELEBRITIES

Amber Heard: Η σπάνια φωτογραφία με την κόρη της

© 2023 Joel Ryan AP/Invision

Η Amber Heard δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές behind the scene φωτογραφίες από τα γυρίσματα του Aquaman and the Lost Kingdom, με αφορμή την κυκλοφορία του στους κινηματογράφους.

Πιο συγκεκριμένα, ανάμεσα στις φωτογραφίες που η Amber Heard δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φορώντας την χαρακτηριστική κόκκινη περούκα της ηρωίδας που ενσάρκωσε, δηλαδή της Mera, είδαμε και την κόρη της, που τότε ήταν ακόμα μωρό.

Amber Heard: Οι σπάνιες φωτογραφίες με την κόρη της στα γυρίσματα του Aquaman

Κάνοντας swipe στη δεύτερη φωτογραφία του άλμπουμ, λοιπόν, βλέπεις την ηθοποιό να ταΐζει με μπιμπερό την κόρη της, ενώ την κρατάει με ένα πλατύ χαμόγελο στην αγκαλιά της.

«Μετά από όλο αυτό το διάστημα, το Aquaman 2 “τάραξε τα νερά” (συγγνώμη, ήταν πολύ εύκολο). Ευχαριστώ όλους τους θαυμαστές μου για την υποστήριξη και την αγάπη που έδειξαν για την επιστροφή της Mera. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ», έγραψε στην περιγραφή του άλμπουμ φωτογραφιών η ηθοποιός ευχαριστώντας τους θαυμαστές για την υποστήριξη της επιστροφής της στο franchise των ταινιών Aquaman ως Mera.

Η Oonagh Paige πήρε το όνομα της μητέρας της ηθοποιού που δεν βρίσκεται πια στη ζωή. Γεννήθηκε μέσω παρένθετης μητέρας τον Απρίλιο του 2021 και η Amber Heard είχε κρατήσει τη γέννηση της κόρης της κρυφή μέχρι τον Ιούλιο του ίδιου έτους. «Πριν από 4 χρόνια, αποφάσισα ότι ήθελα να αποκτήσω ένα παιδί. Ήθελα να το κάνω με τους δικούς μου όρους», είχε δηλώσει στο παρελθόν.

«Εκτιμώ τώρα πόσο ριζοσπαστικό είναι για εμάς τις γυναίκες, να σκεφτόμαστε με αυτόν τον τρόπο για ένα από τα πιο θεμελιώδη κομμάτια του πεπρωμένου μας. Ελπίζω να φτάσουμε σε ένα σημείο στο οποίο θα είναι φυσιολογικό να μην χρειαζόμαστε δαχτυλίδι για να έχουμε μια κούνια. Ένα μέρος μου θέλει να υποστηρίξει ότι η ιδιωτική μου ζωή δεν αφορά κανέναν. Καταλαβαίνω επίσης ότι η φύση της δουλειάς μου με υποχρεώνει να το ελέγχω αυτό», είχε προσθέσει η Amber Heard μεταξύ άλλων.

Ο συρρικνωμένος ρόλος της στην ταινία

Να υπενθυμίσουμε πως η Amber Heard είχε υποστηρίξει στο δικαστήριο κατά τη διάρκεια της δικαστικής διαμάχης της με τον Johnny Depp ότι η Warner Bros «δεν ήθελε να τη συμπεριλάβει» στη δεύτερη ταινιά Aquaman. Η ίδια είχε συμπληρώσει πως έπρεπε να αγωνιστεί για να παραμείνει στην ταινία.

Η Amber Heard απουσίαζε σε μεγάλο βαθμό από τις εκδηλώσεις και τα events για τη διαφήμιση της ταινίας, ωστόσο έγινε θέμα συζήτησης δεδομένου ότι είχε μόλις 11 ατάκες και τα περίπου 20 λεπτά προβολής στην κάμερα. Σύμφωνα με δημοσίευμα του ΤΜΖ, η Mera δεν έχει πλέον ούτε καν δευτερεύων χαρακτήρα.

Πολλοί είχαν υποθέσει ότι ο συρρικωμένος ρόλος της Amber Heard οφείλεται στις τροματικές διαστάσεις που πήρε η δικαστική διαμάχη της με τον πρώην σύζυγό της Johnny Depp. «Μου έδωσαν ένα σενάριο και μετά έλαβα μια νέα εκδοχή του στην οποία είχαν αφαιρεθεί σκηνές δράσης του χαρακτήρα μου μαζί με έναν άλλο χαρακτήρα. Αφαίρεσαν ένα σωρό πράγματα από τον ρόλο μου», είχε πει χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του σκηνοθέτη James Wan, η συνέχεια της ταινίας δεν προοριζόταν ποτέ να επικεντρωθεί στη σχέση της Mera και τον Aquaman όπως συνέβη στην πρώτη ταινία, αλλά στη σχέση του τελευταίου με τον ετεροθαλή αδερφό του, Orm (Patrick Wilson).

Ο ίδιος ανέφερε στο Entertainment Weekly πριν το Aquaman 2 κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους ότι «Πάντα το έλεγα από την πρώτη στιγμή. Η πρώτη ταινία Aquaman θα αφορούσε τον Arthur και τη Mera. Η δεύτερη ταινία θα αφορούσε τον Arthur και τον Orm. Η πρώτη ήταν μια ρομαντική ταινία δράσης-περιπέτειας, η δεύτερη είναι μια ταινία δράσης-περιπέτειας bromance».